Skakałam sobie po wątkach, zobaczyłam Twoją stylizację i stwierdziłam, że pyknę, bo mnie zaintrygowała.
Przy pierwszym spojrzeniu na nią skojarzyła mi się mocno z Koori przez to cudo, które Twoja strażniczka trzyma w ręce, a czego nie potrafię nazwać i przez tą fryzurę, która z tego co pamiętam była przypisana kitsune. Według mnie to odrobinę podobne klimaty, chociaż w zupełnie innym stylu.
Morska kolorystyka przypadła mi do gustu. Ciemne zielenie dobrze współgrają z błękitami i czernią. Nie jestem co prawda przekonana do tej poświaty, która bardzo wyróżnia się na ciemnym, granatowym tle. Średnio mi tutaj pasuje, ze względu na to, że jest to ciepły odcień, a reszta stylizacji utrzymana jest w bardziej zimnych tonach. W dodatku na białym, forumowym tle prezentowało się moim zdaniem lepiej, ale to chyba jedyna rzecz, która zwróciła moją uwagę tym, że niezbyt się zgrywa z całością.
Uwielbiam to, co podziało się na głowie postaci. Jej twarz wydaje mi się poważna, ale w połączeniu z fryzurą, która dobrze oddaje klimat, zielonymi oczami i uszkami jest niezwykle śliczna i przyciągnęła mój wzrok od samego początku. Nie mam pojęcia jak stworzyłaś tą koronę, wydaje mi się, że połączyłaś wiele elementów ze sobą, w różnych kolorach i powstało to cudo, które jest boskie, chyba nie widziałam lepszej korony.
Butelkowy odcień spódnicy, która wychodzi na pierwszy plan naprawdę nadaje świetnego klimatu. Zastosowałaś wiele elementów, które pozornie tworzące bałagan, korzystnie ze sobą wyglądają i podoba mi się to połączenie. Coś, co dzieje się na prawy udzie postaci także jest interesujące, ale ogólnie lubię, gdy postać jest obwieszona, więc tym bardziej doceniam to, że stylizacja jest bogata w elementy. Góra jest w porządku, muszelki dobrze się wpasowują, a opadające rękawy sprawiają, że ręce strażniczki nie wydają się takie puste mimo tego, że nie ma na nich rękawiczek (albo to niebieskie coś to rękawiczki, a nie tatuaż jak mi się wydaje).
Stylizację oceniam na 9.5/10, odjęłam połówkę za zieloną poświatę, ale to jedyne, co nie przypadło mi do gustu w Twojej stylizacji. Reszta jest naprawdę świetna, na pewno musiałaś chwilę nad nią posiedzieć, by osiągnąć taki efekt ^^.
@Liraeth, teraz wygląda cudownie <3
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (19-07-2021 o 17h53)