Przepraszam, że tak długo C:
Po pierwsze - nie wiem, dlaczego ale tło zupełnie mi nie pasuje do klimatu stylizacji. Sprzecza mi się też zdecydowanie ten szpikulec w dłoni - ta czerwień w tej róży jest bardziej różowa i gryzie się nieco z tą czerwoną czerwienią (jakkolwiek to dziwnie brzmi, haha). Wydaje mi się, że całośc jest też bez ładu i składu - spokojne tło, demoniczne oczy, te demoniczne rączki z tyłu, węzowe tatuaże i ładne, delikatne dodatki i sukienka. Wszystko pasuje (oprócz tego szpikulca w dłoni) do siebie kolorystycznie, choć nie do końca klimatem. Zostawiam tutaj 7/10, bo i tak jest całkiem nieźle ;3;
Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 85
#1351 07-07-2021 o 21h47
#1352 07-07-2021 o 23h34
Szczerze mówiąc nie wiem co się dzieje i jaki był zamysł tej stylizacji, bo wszystko jest pomieszane i nic do siebie nie pasuje. O ile włosy i wachlarz są cudowne, to reszta wygląda jak ubrana na ostatnią chwilę choinka w Boże Narodzenie. Wszystkiego jest za dużo i jest zbyt kolorowo. Na pewno zrezygnowałabym z tych zielonych płacht materiału przy nogach. Ozdoby na włosach pasują do sukienki, którą stworzyłaś z kilku elementów, ale no nie wygląda to dobrze. Element atmosfery w postaci nut i kluczy wiolinowych do niczego mi tutaj nie pasuje. Wygląda jakby został tam dany losowo. Wystraszona mina Gardienne też mnie jakoś nie przekonuje. Co do tła, to na pewno ciężko chodziłoby się w takim stroju po plaży. Byłabym bardziej za jakimś ciemnym tłem.
Daję 2/10 ze względu na włosy i wachlarz. Reszte bym totalnie zmieniła, aby było to bardziej spójne. Wolałam Twoją poprzednią stylizację.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (07-07-2021 o 23h42)
#1353 08-07-2021 o 11h58
Patrząc na tę stylizację, mam dość mieszane uczucia. Z jednej strony podoba mi się minimalizm w niej zawarty, a z drugiej czegoś mi tutaj bardzo brakuje. Zacznę od plusów - podoba mi się połączenie włosów z uszami oraz to, że tak fajnie wykorzystałaś te itemki. Pasują do karnacji oraz oczu Gardzi. Plus daję również za wykorzystanie czerwieni z odcieniami złota i pomarańczowego.
I tutaj niestety się one kończą.
Odsłonięte nogi oraz brzuch sprawiają wrażenie niedokończonej stylizacji. Osobiście nie pasują mi tutaj także pasek oraz rękawiczki, ponieważ na moje oko nie współpracują one z delikatnymi spódnicą i bluzką. Dodałabym natomiast jakieś dodatki do ramion, gdyż takie szczegóły na pewno uczyniłyby strój bardziej bogatym.
Na tę chwilę daję 5/10
/<3
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (08-07-2021 o 19h13)
#1354 08-07-2021 o 13h43
Na wstępie to powiem, bo nie widzę tu powodu, by owijać w bawełnę - stylizacja jest fantastyczna. Całość jest niesamowicie dynamiczna, włosy pasują tutaj perfekcyjnie. Szczerze mówiąc, nie widzę żadnych, które mogłyby je zastąpić Mocne, fioletowe elementy nadają stylizacji trójwymiarowości. Można poczuć, jakby Twoja Gardienne miała zaraz przejść przez ekran i stanąć naprzeciwko mnie. Nawet ten dziwaczny, choć intrygujący przedmiot na głowie wygląda dobrze, a jego ostre zakończenia nawiązują do miecza. Podoba mi się również to, że dałaś sobie radę z tą przewiewną czarną spódnicą, ja nie potrafię jej do niczego użyć
Ode mnie 10/10
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (08-07-2021 o 13h50)
#1355 08-07-2021 o 16h21
Jest w tej stylizacji coś co mnie urzeka a jednocześnie przeszkadza ale sama nie wiem co. XD Może zacznę od tego co mi się podoba i jest to na pewno sam dół stylizacji, atmosfera którą dodałaś ślicznie pasuje do połysku sukienki, do tego te delikatne buciki, no po prostu cudownie to wygląda. Idąc wyżej zaciekawiło mnie połączenie tego fioletowego materiału na rękach z tymi dwoma paskami, zdają się być wręcz jednym co na prawdę ciekawie się prezentuje. O twarzy już Ci mówiłam, że jest cudowna i choć myślałam, że nie ma makijażu to jak o tym mi napisałaś to faktycznie widać takie lekkie przyciemnienie przy tych oczach, ale jest tak dobrze wpasowane, że zdaje się być częścią oczu. Mimo to i tak zdaje mi się minimalistyczna ale zarazem nie jest pusta i wygląda na prawdę ciekawie. Sama karnacja na pewno dodaje jej też jakiegoś uroku. Z tego co mi się tutaj gryzie to chyba ta poświata za postacią jest zbędna, kolorystycznie mi się chyba gryzie z tym fioletem i po prostu do niczego tutaj nie pasuje. Pod sukienką też dostrzegam czerwoną chyba bluzkę, albo bieliznę w sumie mało istotne, ważne, że jest tam zbędna. Z samą sukienką ślicznie się łączy ale patrząc na całość to ta czerwień się gryzie. Wiem, że sama sukienka ma coś czerwonego ale gdy będzie tego mniej to myślę, że nie będzie aż tak rzucać się w oczy. Ogólnie to całość jest ładna i nietypowa. Po prostu ta atmosfera za głową i tęcza wprowadzają zbędny chaos przeszkadzający w odbiorze.
8/10
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (08-07-2021 o 16h35)
#1356 08-07-2021 o 17h10
Twoja stylizacja jest cudowna <3
Przede wszystkim sam kolor itemków użytych do stylizacji jest przepiękny, uwielbiam ten odcień. Ten kolorek bardzo ładnie komponuje się z bielą włosów twojej gard i ze złotem dodatków.
Twarz twojej Gard jest przepiękna, cudownie połączyłaś te wszystkie elementy. Na komplement zasługują też te okularki, prezentują się cudownie.
Ode mnie 10/10
Ostatnio zmieniony przez Meliah (08-07-2021 o 21h31)
#1357 08-07-2021 o 17h20
Twoja Gardzia zawsze robi świetne pierwsze wrażenie. Strasznie podobają mi się twarze, które tworzysz. Pierwszy raz widzę stylizację w tym kolorze. 3/4 stylizacji to elementy, których nie potrafiłabym wykorzystać. Ta stylizacja w każdym detalu to coś innego niż widuje na forum. Dziecięca twarz w porównaniu z tymi poważnymi, kamiennymi mimikami. Mam mały problem z tym jak łączy się bluzka z spódnicą, ale przymknę na to tym razem oko 10/10
Ostatnio zmieniony przez Floy (08-07-2021 o 18h10)
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
#1358 08-07-2021 o 17h34
Ciekawy pomysł na alchemiczkę, nawet mi się podoba. Fajnie zbudowałaś strój, sprytnie ukryta sukienka, dzięki czemu nadałaś mu nowy koncept. Nie powiem, ale podkrążone oczy skojarzyły mi się... z nadużywaniem pewnych substancji w sali alchemicznej XD Dlatego też gardzia taka szczęśliwa :> W sumie włosy tak średnio tu wypadają tak naprawdę, dałabym coś innego. Co od siebie mogę ewentualnie zasugerować to dałabym jakieś kolorowe akcenty do stroju, bo mimo ładnego stroju, postać wygląda nudno na tym tle i tak trochę.. jakby nie pasowała do niego, ale dzięki temu, że trzyma fiolki to można się domyśleć, że o to chodziło. Dlatego podrasowałabym jeszcze co nieco i byłoby superka. Od Liry 6/10.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (08-07-2021 o 21h03)
#1359 08-07-2021 o 17h58
Nie ukrywam, że zawsze potrafiłaś kombinować ze stylizacjami - z różnymi niestereotypowymi elementami tworzyłaś cudeńka. I tutaj właśnie się to stało. Coś co właściwie zmusiło mnie wręcz do klepnięcia, to ten płaszcz z nagród miesiąca - a raczej to światełko niebieskie, które tak ładnie krąży gdzieś z tyłu postaci. Wygląda to tak magicznie, a ten łuk i itemki, które połączyłaś na głowie Gardzi tylko dodają pewnej "pikanterii" (się śmieję, też dodają magicznego, wręcz rusałkowego klimatu). Niesamowitym jest też to, że użyłaś sukienki, a mimo to potrafiłaś wcisnąć kilka różnych elementów, przez co całość wygląda na przemyślaną, dopracowaną i borze jodłowy, jakby było kompletem!
Nie potrafię się rozpisać bardziej - odebrało mi mowę. Uważam, że to jedna z twoich najlepszych stylizacji! Jest cudowna! 10/10.
#1360 08-07-2021 o 18h00
Ta stylizacja jest śliczna. Najbardziej podoba mi się to co stworzyłaś na głowie, połączenie wszystkich wianków w taki jeden zróżnicowany, bardziej barwny. Idąc dalej sukieneczka jest równie dobra. Czerwone elementy przykrywające biel pięknie się prezentują, nie wydaje się aby było tam wiele elementów, jest całkiem spokojnie ale jednocześnie nie jest tu pusto i nudno, złote elementy świetnie wszystko urozmaicają. Szkoda tylko, że nogi nie dorównują reszcie. Głównie chodzi o zielony materiał, który wygląda tam jak dodany przypadkiem, do niczego nie pasuje, niszczy sylwetkę i po prostu nienaturalnie wygląda przy tej ślicznej sukience, którą stworzyłaś. Uważam, że bez tego całość prezentowałaby się lepiej bo jednak ten element jest dość duży i ciężko przymknąć na niego oko bo jednak rozprasza wzrok. Po za tym jednak elementy na nogach są skromne i pasujące do całości, może jedynie jakieś niskie białe skarpetki byłyby tam jak kropka nad "i", subtelnie nawiązujące do całości. Całość ogólnie zasługiwałaby na 10 ale niestety ten zielony materiał za bardzo mi przeszkadza i przez niego stylizacja nie jest idealna.
9/10
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (08-07-2021 o 18h10)
#1361 08-07-2021 o 18h09
Kocham twoje ubrania w ciemno-zielonym i złotym kolorze. Sama mam zawaloną szafę takimi ciuchami. (chociaż po mojej aktualnej stylizacji tego nie widać) Są ze sobą dobrze dopasowane.
Jedynym problem są twoje włosy i okulary w których wyglądasz babcinie. Może był taki zamysł ale gryzie się to z twoją lekką sukienką.
Oprócz tego białe włosy i karnacja są zbyt wielkim kontrastem dla reszty kolorów. Po prostu biją się w oczy i ja wolałabym, żeby były trochę ciemniejsze
Oceniam na 7/10
Ostatnio zmieniony przez Ewwie (08-07-2021 o 18h59)
#1362 08-07-2021 o 18h16
Stylizacja w większości wykonana ładnie i poprawnie. Podoba mi się to, co dzieje się na pierwszym planie. Bardzo umiejętnie zestawiłaś ze sobą odcienie itemkow oraz ich aplikacji, a tutaj to ogromny wyczyn, patrząc na wszystkie deklinacje. Mam jednak dwa ale. Odcień peleryny kompletnie nie pasuje do reszty. Te pióra zbyt mocno odznaczają się od reszty. To samo tyczy się maski - widać wyraźną różnicę między kolorami. Jest naprawdę fajnie i klimatycznie, poza dwoma mankamentami.
8/10.
/<33
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (08-07-2021 o 18h35)
#1363 08-07-2021 o 18h16
Czekałam aż tylko się tu pojawisz, gdy tylko wypatrzyłam cię na forum. Arcydzieło, majstersztyk, cudo, nie nie wiem brak mi epitetów ta stylizacja jest tak dobra. Wolałam trochę bardziej tą poprzednią, niezmodyfikowaną wersję, ale obecna też jest cudna. Tu wszystko się tak bardzo wspólnie łączy i daję tak śliczny efekt, że nawet nie wiem co osobno wychwalać. 11/10 - nawet to zbyt mało dla tej styizacji. Beemoov się powinien uczyć od ciebie robienia stylizacji do gry.
Ostatnio zmieniony przez Floy (08-07-2021 o 18h22)
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
#1364 08-07-2021 o 18h34
Wybacz, że tak późno /-\
Od razu skojarzyłaś mi się z jakimś muzycznym faunem że względu na ucha i karnację. Wszystko utrzymałaś w jednolitych barwach, jednak dzięki różnym odcieniom nie ma takiej monotonności. Nutki w tle bardzo fajnie wyglądają + tematycznie do aktualnego eventu ;>
Coś bym pokombinowała z tłem, bo jedna Gardzia nieco się z nim zlewa, ale ogólnie wszystko prezentuje się bardzo schludnie
8/10 :)
Ostatnio zmieniony przez Divia (09-07-2021 o 20h08)
#1365 08-07-2021 o 19h00
Stylizacja skromna, ale za to bardzo estetyczna. Podoba mi się pomysł upodobnienia się do tła oraz do chowańca, z czego stworzyłaś spójną całość
Jedynie bym zmieniła kolor (nie fryzurę bo jest idealna) włosów na coś czarno-fioletowego jak reszta stylizacji oraz założyłabym mniej masywne buty (wiem że śnieg itd.)
8,5/10
@Yisynore 4 elementy ale tylko połowa stroju jest z jednego zestawu... no ale ok. Z resztą mogę się zgodzić
Ostatnio zmieniony przez Ewwie (08-07-2021 o 19h33)
#1366 08-07-2021 o 19h11
trochę nie wiem co myśleć, trzy jak nie cztery elementy są z jednego zestawu i to tak widocznie. XD buty jak najbardziej na plus, miecz pasuje również. hełm teoretycznie okej, ale ma jakiś turkusowy poblask, który w obliczu niezbyt wielu zróżnicowanych elementów się wyróżnia. kolory zachowałaś generalnie, atmosferę też, podoba mi się dobór włosów, ale brakuję mi tu wkładu własnego, jakiegoś pomysłu. aktualnie większość stroju to zestaw.
2/10
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (08-07-2021 o 19h25)
#1367 08-07-2021 o 19h36
Ciekawa stylizacja, ale jednak nie końca do mnie przemawia. Dobrze zagrałaś złote i czerwone dodatki, jednak nie podoba mi się dobór itemkow. Bluzka kłóci się z paskiem, oba naszyjniki w połączeniu wyglądają dosyć dziwacznie, a bransoletki nachodzą na szarfę. Te rękawy narzucone na sukienkę wyglądają nieco karykaturalnie. Nie rozumiem również wrzucenia tu białego koloru. Stylizacja ładna, jednak nie trafia w moje gusta. 5/10.
/ojej <3
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (13-07-2021 o 13h46)
#1368 08-07-2021 o 19h40
Sea, ta stylizacja jest po prostu cudowna. Idealnie dopasowałaś do siebie poszczególne itemki. Nie wiem czy mam się nad nią zbytnio rozwodzić, bo stylizacja wygląda jak jeden set. Zdecydowane gratulacje za twarz, od której nie mogę oderwać oczu. Wygląda równie dostojnie jak i mrocznie, co zdecydowanie na plus. Ta bluzka z naramiennikami robią chyba największą robotę, jeśli chodzi o sylwetkę postaci. Ja pewnie nigdy nie wpadła bym na pomysł aby je ze sobą połączyć. Dalej jest tylko lepiej. Niby przy nogach nie ma jakiegoś przepychu i nie ma na nich wiele itemów, ale ten pasek (?) z doładowania super współgra z całością i sprawia że stylizacja nie jest nudna. I wiesz co? Jak tak patrzę na tą atmosferę, to coraz bardziej zaczynam żałować, że wzięłam te gwiazdki zielone, a nie żółte. Naprawdę zrobiłaś kawał świetnej roboty. Jeszcze długo będę "ochać" i "achać" nad twoją stylizacją.
Daję 10/10.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (08-07-2021 o 20h48)
#1369 08-07-2021 o 19h42
Jesu czarne włosy i zielone oczy to jeden z moich fav połączeń no normalnie patrzeć patrzeć i wciąż nie można się napatrzeć. Plusik za wykorzystanie takiej zieleni która idealnie zgrywa się z charakterem twojej postaci i nadaje jej swego rodzaju gracji. W górnej części zwłaszcza torsie jestem zakochana i płaczę nad moimi nieodzyskanymi doładowaniami. Dół już podoba mi się mniej na co te zółte pończochy nie wiem, wolałabym je zastąpić jakimś złotym elementem. Buty są akceptowalne chociaż ciutkę się wyróżniają, aczkolwiek domyślam się że chciałaś by były one spójne z łukiem, który bądź co bądź ma brązowy element. Jest prosto, jest ślicznie. Ode mnie 9/10 <3
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (08-07-2021 o 22h29)
#1370 09-07-2021 o 13h48
Zawszę podobały mi się twoje stylizacje i jestem ich fanką
cieszę się bardzo że wróciłaś do skrzydełek <3
Sama stylizacja jest bogato zdobiona a to tak dobrze do ciepie pasuje.
Calutki ubiór ładnie się ze sobą łączy. Super wygląda góra zrobiona z body i kurtki.
Włosi, kapelusik, atmosferka i tło nadają stylizacji iście koncertowego nastroju. Niestety sam mikrofon w tym kolorze nieprzyjemnie odstaje... Co prawda złoto w różnych odcieniach przewija się przez całość ale nio tam się przeplata i nie razi w oczy. Więc mikrofon bym zamieniła.
Ale całą resztą jestem oczarowana wiec i tak 10/10
#1371 09-07-2021 o 14h41
Kolejna świetna stylizacja! <3
Jak zawsze urzekła mnie twarzyczka Gard, jest już tak charakterystyczna, i tak urocza.
Co do stylizacji to jest naprawdę zjawiskowa. Elementy których użyłaś są zwykle dla mnie zbyt obszerne i nie używam ich zbyt często, ale u ciebie prezentują cię naprawdę cudownie.
W połączeniu z tym dodatkiem w dłoni i tłem, wygląda jakby twoja Gard była strażniczką tych jaskiń, albo jakimś duszkiem ^U^
Ode mnie 10/10
Ostatnio zmieniony przez Meliah (09-07-2021 o 14h51)
#1372 09-07-2021 o 14h44
Zwłaszcza twarz mi się podoba, bardzo lubię takie delikatne, ale z lekko zadziornym wyrazem.
Duży plus też za to, że tematycznie pasuje do aktualnego eventu
To, co nie pasuje moim zdaniem, to rękawiczki. Zmieniłabym je na jakieś w innym kolorze, bo ta szarość za bardzo się wybija na tle innych elementów. Co prawda dół spódnicy wpada w szary, ale jest to dużo bardziej delikatny odcień. Ale to taki malutki minusik.
9/10
Ostatnio zmieniony przez Modee (09-07-2021 o 14h54)
#1373 09-07-2021 o 15h51
Stylizacja ma przyjemną kolorystykę. Twarzyczka z tymi złotymi tatuażami ciekawie się prezentuje, jest dobry balans między kolorami. Złote dodatki wszystko całkiem dobrze łączą. Jest to dość prosta i estetyczna stylizacja, szkoda tylko, że jej tutaj praktycznie nie widać. Cały efekt niszczy atmosfera. Wygląda to tak jakbyś dodała każdą różową atmosferę jaką miałaś. Przytłacza to postać, zwłaszcza przy tak obszernych włosach jest to zbędne. Zwłaszcza kwiaty dodają tu chaosu. Zrezygnowałabym z tego i ograniczyła się do jednej, dwóch atmosferek.
8/10
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (09-07-2021 o 16h01)
#1374 09-07-2021 o 16h08
To, że Gardiennie ma okulary wyróżnia ją z tłumu. Zachwyciłaś mnie butami, bo sama próbuje bawić się tymi zbrojo-butami z walentynek, ale nigdy nic z tego fajnego nie wychodzi. Patrząc na książkę w ręce myślę, że stąd przyszedł ci pomysł na kolory w stroju. Tło bardzo dobrze się wpasowuje, a błysk z atmosfery podbija złote elementy. I wow, pomalowane paznokcie. Wszystko niby świetnie, buty, najlepszy odcień sukienki, piękna twarz, ładny efekt na głowie, ale mam ale. Naszyjnik wpasował się super, ale ta bluzka halloweenowa i jej rękawy w do sukienki już nie. Nie pasują mi tu i psują efekt 9/10
Ostatnio zmieniony przez Floy (09-07-2021 o 16h23)
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
#1375 09-07-2021 o 16h31
bardzo podobają mi się kolory, których użyłaś, te brązy są takie ciepłe i przyjemne hh. ogólnie, koncept moim zdaniem też jest ciekawy, twoja gardienne kojarzy mi się z takim satyrem, który idzie sobie przez las i coś nuci. twarz jest śliczna i moim zdaniem bardzo pasuje do konceptu, jest naturalna, świeża i urokliwa. szczerze mówiąc niezbyt podoba mi się fakt, że w stylizacji, która nie ma wielu elementów aż trzy spore należą do zestawu (buty, skarpety i wachlarz). minimalność jest fajna, ale moim zdaniem żeby minimalizm wyglądał totalnie dobrze wszystkie elementy muszą być zgrane na tip top, a błyszcąca połyskująca góra średnio gra z raczej matowym dołem. ;; postarałabym się o ujednolicenie tego, bo serio zamysł i baza mają duży potencjał. wygląda ładnie, nasuwa pewne pomysły "co autor miał na myśli" i miło się na nią patrzy.
5/10
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (09-07-2021 o 17h01)