Moim pierwszym skojarzeniem było to, że Twoja postać wyglądem przypomina Ykhar, jako rudzielec z uszami. Osobiście budzi to we mnie pozytywne odczucia, bo bardzo ją lubiłam.
Czerwone stylizacje to coś, co bardzo mi się podoba, ale samej średnio mi idzie stworzenie czegokolwiek sensownego w tych kolorach, więc z przyjemnością oglądam tego typu stylizacje. Całość jest przyjemna dla oka, utrzymałaś stylizację w ciepłych, pasujących do siebie barwach.
Do gustu przypadła mi twarz strażniczki, do rudych włosów idealnie pasują zielone oczy, wydaje mi się, że ma także piegi, przez co jej twarz jest zdecydowanie śliczna i interesująca. Długie do ziemi włosy są dobrym pomysłem, ładnie się prezentują i utrzymują pewną równowagę stylizacji, przez to że spódnica rozwiana jest w drugą stronę. Eliminuje to poczucie pustki w tym miejscu, przez co nie przeszkadza mi brak jakichś atrybutów w lewej ręce postaci. Szczególnie, że w drugiej trzyma roślinę, co ładnie dopełnia całość.
Połączenie złota z czerwienią to bardzo dobry pomysł, do tego pomarańczowe dodatki i prezentuje się to naprawdę korzystnie.
Jasna karnacja dobrze tu działa, moim zdaniem strażniczka wygląda w tej odsłonie naturalnie, co jest jak najbardziej na plus.
Trochę brakuje mi jakichś dodatków na przykład na nogach czy ramionach, ale to moje subiektywne zdanie, po prostu lubię, jak elementów jest dość sporo.
Atmosfera i spódnica ślicznie wtapiają się w tło, które idealnie dobrałaś kolorystycznie pod stylizację, daje to naprawdę ciekawy efekt. Całość oceniam na 9.5/10, ponieważ stylizacja bardzo mi się podoba, jest estetyczna i mam wrażenie, że przemyślanie zrobiona, jednak dodałabym sama jeszcze kilka dodatkowych elementów, by odsłonięte części ciała nie były takie puste. Ale jak już wspomniałam, to tylko moje preferencje, może taki po prostu był Twój zamysł .
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (07-07-2021 o 12h37)