Oddaję~
Od razu spodobała mi się twarz Twojej Gardzi, ze względu na super połączenie ciemniejszej karnacji z elfimi uszami; osobiście zawsze wyobrażałam sobie elfy w bardzo jasnym, niemal mlecznym odcieniu skóry, ale Twój pomysł bardzo, bardzo mi się podoba :>
Genialny sposób połączenia bieli z tatuażami kwiatowymi, które rozjaśniają nieco elfkę i nadają jej świeżości. Dobry wybór dodatków jak szarfy czy mgła/dym, szczerze nie wiem jak to nazwać, szczególnie, że to drugie jest w pięknym, zielonym kolorze. Nie wiem, czy było to zamierzone, ale od razu pomyślałam o straży absyntu i jak widzę się nie pomyliłam :D Niebalnalny sposób na podkreślenie swojej przynależności do Ezarelowej bandy ^-^
Trochę kole mnie w oczy wianek schowany za głową- ja osobiście wyciągnęłabym do przed włosy, bo na pierwszy rzut oka to nie widać, jednak jeśli się już go dojrzy to troszkę zaburza ład całej stylizacji.
Dodatkowe plusy za tło, które fajnie wszystko dopełnia.
Za całość daję mocne 8/10 :>
// dziękuję Faren *^* Co to tych butów to uznałam, że jak i tak ich pod kiecką nie widać to niech będą hah. Widać jednak, że czyjeś czujne oko je dojrzało..
Ostatnio zmieniony przez Divia (14-06-2021 o 15h17)