Chciałabym umieć wyrazić swoją ekscytację w ten sam sposób, co Ty, bo tutaj naprawdę by to pasowało. Ale, że nie potrafię, to skupię się na faktach podpartych delikatnie moim własnym zachwytem.
Otóż! Uwielbiam, gdy ludzie tutaj wychodzą poza schemat. Dostajesz ciuch, patrzysz na niego i myślisz - użyję go tak, żeby nikt nie poznał, że to on, stworzę swoją własną kolekcję, a co. Ja, naprawdę - nie wiem co się tu dzieje, ale w tym przypadku jest to ogromny plus, podziwiam umiejętność TWORZENIA czegoś nowego. Taka kreatywność jest godna pozazdroszczenia. A ten cień? Użyłam go może raz i to niezbyt zgrabnie - a u Ciebie wygląda on fantastycznie, jest integralną częścią stroju. Twarz też wygląda świetnie i choć na ogół nie jestem fanką tych oczu, bo znowuż - wydają mi się takie "zwykłe", to w Twoim przypadku cała ich oprawa i w ogóle całej głowy sprawia, że chce mi się na to patrzeć, chce mi się to studiować, przyglądać się i się zastanawiać - JAK?!
Myślę, że to wystarczający komplement z moich ust, ale, aby sprawiedliwości stało się zadość... 10/10, bo cóż innego mogłoby się tu pojawić.
/Dziękuję, bardzo mi miło! ^_^ Lubię, jak ktoś do mojej stylki dopisuje jakąś historię, bo czasem sama tak robię, gdy oceniam innych :3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-05-2021 o 12h41)