Moją uwagę od razu przykuło genialne połączenie zieleni i rudości, które osobiście uwielbiam <3 Twarz Twojej Lisicy wyszła pięknie, nie mogę się napatrzeć. A propos lisicy to nie wiem, jak Ty to robisz, ale zawsze potrafisz dopasować te lisie uszy do stylizacji, nawet takiej, w której wyglądasz jak kwiatowa wróżka.
Co do kwiatów to bardzo fajny pomysł z połączeniem konwalii wszelkiej maści, ale ten pasek jak i róża na ręce już mi się troszkę z całością gryzą. Osobiście bym je zdjęła, bo mam wrażenie, że za bardzo odstają od reszty. Wydaje mi się, że ten pasek wzięłaś ze względu na buty z tego samego zestawu, jednak one bardziej 'wtapiają się' w całą stylizację i nie wyróżniają się tak bardzo jak w/w dodatki na tle konwalii.
Podoba mi się niebanalny wybór koloru bluzki, spódnicy i peleryny, które bardzo fajnie ocieplają stylizację. Zielona ozdoba na nogi również pięknie dopełnia całość sprawiając, że dół nie wydaje się być 'goły'. Kokardka na szyi dodaje całości uroku i muszę przyznać, że wykorzystanie jej było bardzo dobrym pomysłem :)
Poza tymi dwoma małymi mankamentami całość mega mi się podoba, dlatego zostawiam 9/10
Ostatnio zmieniony przez Divia (13-05-2021 o 15h20)
free hugs (づ^▽^)づ。・:*:・゚’☆