Świetna stylizacja, twarz wyszła ci urocza, ale poważna, super wykorzystałaś włosy, które same w sobie są ładne, ale mnie jakoś zawsze trudno wpasować je w jakąś stylizację czy znaleźć jakieś pasujące dodatki. Połączenie czerń-turkus świetnie się prezentuje, kolory są ładnie rozprowadzone po całości. Łatwo byłoby przyczepić się śnieżnobiałych włosów w takiej ciemniejszej stylce, ale dzięki skórze Spectral nie odstają i naprawdę dobrze wyglądają. Osiągnęłaś fajny balans pomiędzy złowrogością, a niewinnością.
10/10
Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 85
#526 10-05-2021 o 04h07
#527 10-05-2021 o 08h03
Chociaż siedzisz w norze i świecisz golizną to mi to nie przeszkadza. Jakoś wyjątkowo dobrze ta golizna wygląda xd.
Całokształt wygląda bardzo dobrze. Podobaja mi się kolory, bardziej żywsza zieleń. Fajnie się to zgrywa z maską. Duży plus za to kombinowanie z cieniami na oczach.
Nie ma zbędnego gadania. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Mystification (10-05-2021 o 08h14)
#528 10-05-2021 o 08h21
po pierwsze muszę pochwalić dobór biżuterii, bo wygląda ona świetnie, w tym zestawieniu niemalże, jak komplet. myślę, że klimat stylizacji też jest godny pochwały, wprowadziłaś ciekawą atmosferę mistyczności i nie ma żadnych elementów które by to popsuły.
przechodząc do połączenie sukienek - szczerze nie do końca wiem co o tym myśleć. według mnie czegoś jest tu zdecydowanie za dużo. pomysł na dodanie tej sowiej sukienki i wzbogacenie tego kiecką baroness jest bardzo ciekawe, natomiast wiem, że się czepiam ale odcień tej głównej sukienki jest trochę inny. dlatego, ten żywo niebieski top według mnie totalnie nie pasuje, robi kolorystyczne zamieszanie, bo w tym momencie masz na górze postaci masz zasadniczo cztery różne odcienie? zalatująca fioletowym peleryna, błyszcząca sukienka, stłumione rękawy i żywy top. moim zdaniem należałoby się pozbyć topu, bo to chyba on robi największe zamieszaine, ale nie wiem, stylizacja jest na tyle obszerna, że według mnie jest wiele rozwiązań. nie mówię, że to koniecznie jest złe, ale po prostu w tak bogatej w duże elementy stylizacji uważam, że robi się przez to bałagan. :>
5/10
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (10-05-2021 o 08h42)
#529 10-05-2021 o 09h41
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (10-05-2021 o 10h10)
#530 10-05-2021 o 09h51
o gurl w takich kolorach to cię jeszcze nie widziałam.
I jak tak na początku spojrzałam i sobie myślę "kurde tutaj nic nie gra" to sobie pacze pacze pacze i widzę jak te kolory mają połączenia i praktycznie wszystko ma item w tym samym kolorze do pary szprytnie
powiem szczerze, że dół i ta rozwiana firana z QoC to jest szczerze zbędna bo reszta robi robotę. Zmieniłabym kwiatki na głowie bo ten granat mocno się rzuca na tle bieli i tak mi coś dla równowagi pcha żeby tam też rzucić coś białego (ale oczywiście rozumiem, że bimuf nie umie w biel i znaleźć białe kwiatki to jak się do skarbu dokopać).
ogólnie bardzo mi się podoba Sylphe w takim wydaniu ale za te małe minusiki odejmę w sumie 1 punkcik
9/10
//nie mam już pomysłu ;-; mam tak mało itemów
Ostatnio zmieniony przez Mystification (10-05-2021 o 10h15)
#531 10-05-2021 o 09h53
Cała stylka przyciągnęła moje oko głównie z uwagi na sukienkę - bardzo mi się ona podoba, a jednak nigdy nie potrafię jej wykorzystać, także tutaj już na start masz plusa ode mnie.
Połączenie peleryny, kiecy, pończoch i brokatu (Czy jak to się nazywa tutaj ) mi przypada do gustu. Fajny akcent dają też te buty, a i atmosfera świetnie zgrywa się z tłem. Kaptur, rękawiczki i cygaro dodają takiej dostojności, co też jest mega na plus.
Mimo wszystko góra jest dla mnie dość pusta. Domyślam się, że mógł taki właśnie być zamysł, ale to trochę sprawia, że całokształt prezentuje się nieco za skromnie. :<
Daję na razie 6/10 i mam nadzieję, że coś jeszcze z tym zrobisz, bo zapowiada się cudnie ^^
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (10-05-2021 o 10h03)
you can't get hurt by something you never had.
#532 10-05-2021 o 10h51
Kolejna śliczna stylizacja którą u ciebie widzę
Jestem zachwycona sposobami w jaki połączyłaś te ubranka, tworząc całość jaką śmiało można nazwać kompletem. Jest bardzo bogato ale nie przytłacza, być może to właśnie zasługa ciemniejszego dołu. Jedyne co nie dokońca mi tam pasuje to ten pergamin (nie wiem co to tak szczerze) w ręku, jakoś odbiega mi od całości. Sama może tez zmieniłabym tło ale nie jest złe. Mimo tych "ale" ocenie na 10/10
Ostatnio zmieniony przez Igris (10-05-2021 o 11h03)
#533 10-05-2021 o 11h18
No więc zaczynam od plusów - wykorzystanie ciemnej skóry na pewno jest pierwszym plusem. Podoba mi się również motyl, nadający tajemniczości. Jeśli chodzi o połączenie kolorystyczne zostawiłabym granat i złoto, nie podoba mi się wplecenie w stylizacje turkusu. Zmieniłabym akcesoria w dłoni, moim zdaniem w ogóle nie pasują do stroju, nie widzę też między nimi jakiegoś powiązania. Ostatnia rzecz do zmiany tło - moją propozycją jest ścieżka w memorii
Ocena - 4/10
Ostatnio zmieniony przez Esmerella (11-05-2021 o 08h39)
#534 10-05-2021 o 12h35
Uu, jaka fajna stylka! Super połączenie pomarańczowego i zielonego, fajnie wplecione złoto... Daje taki posmak wiosny i rześkości.
Podoba mi się jak dopasowałaś bluzkę do spódnicy, wygląda to tak, jakby było dla siebie stworzone. No może te naramienniki średnio tu pasują, bo są za ciężkie jak na wiosenną stylizację i zwracają dość sporo uwagi. No i jeszcze trochę szkoda, że Twoja gardzia się nie uśmiecha, ale tu już szczegół No ogólnie takie mocne 9/10 ode mnie ^^
//<3
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-05-2021 o 13h12)
#535 10-05-2021 o 12h52
aww za samą stylizacje z motywem liska mam ochote dać 10/10
Zielony cień i to mrugające oczko aż się o to proszą
Śliczna sukienka nie wiem czy to jakiś komplet ale jest świetna nio i ta powabna nóżka <3 Podoba mi się jak ładnie wplotłaś zieleń do tego stroju fajnie to wszystko wyglada na tych krajobrazach. Zostane przy tej 10
#536 10-05-2021 o 13h06
Na sam początek. Podoba mi się kolorystyka. Tło ładnie komponuje się ze strojem. Atmosfera także.
Twarz Gardzi wygląda ślicznie, podobają mi się uszy i ozdoby.
Strój pasuje do siebie jednak przy pasku mam wrażenie, że jest tam trochę za dużo wszystkiego.
Lutnia jest dobrym pomysłem, pasuje kolorem nawet do włosów.
Ogólnie strój mi się podoba, ale coś bym w nim zmieniła, czegoś się pozbyła. No i duży + za wszystkie komponujące się złote elementy
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (10-05-2021 o 13h23)
#537 10-05-2021 o 13h07
[Ruby-nova] Ty bliźniaczko moja
Stylówka trafiona w moje klimaty, ślicznie dobrałaś górę z dołem. Włosy, których użyłaś które są takie same jak moje HA! idealnie się łączą z wiankiem. Duży plus idą za czerwone elementy, które dobrze podkreślają szarość z kremowym. SZANUJĘI TO MOCNO za połączenie gałązki z kielichem, superowy efekt tobie wyszedł, a płatki z wodą tworzą mini wodospad róż. Dół też zasługuję na dużą uwagę, otóż bardzo dobrze połączyłaś ze spódnicą buty. Tło nadaje charakterek, więc leci plusik. Ode mnie 10/10 UBIERAJ SIĘ TAK CZĘŚCIEJ!
Ostatnio zmieniony przez Fillia (10-05-2021 o 13h17)
#538 10-05-2021 o 13h18
Bardzo podoba mi się połączenie tych kielichów z tą wodą - sama z tego korzystam. Innym, wartym wspomnienia elementem jest twarz - kupiłaś mnie nią.
Jest zmysłowa, ale tajemnicza. Delikatna, ale mroczna. Bardzo fajnie zgrałaś kolory stylizacji z tłem, ono chyba jako jedyne pasuje do tych odcieni. Nie podoba mi się fakt, że całość stylizacji stanowi jedną sukienka i tatuaże, które nijak mają się do reszty. Połączenie butów i tych pasków nie podoba mi się, tak samo jak dodanie tu rękawiczek.
Stylizacja ma naprawdę ogromny potencjał, na twoim miejscu próbowałabym zrobić z niej arcydzieło. 6/10.
to ja.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (10-05-2021 o 14h45)
#539 10-05-2021 o 14h32
przecież to jest moja zaginiona siostra bliźniaczka panie mój!
nigdy nie będę taka piękna jak Seła ale próbować można dlatego Mroczny Kosiarz wygonił mnie z chaty a ciebie zatrzymał ehhhh
Wszystko w siostrze jest idealne cóż ja mogę powiedzieć, kwintesencja mrocznego piękna
10/10
Ostatnio zmieniony przez Mystification (10-05-2021 o 15h05)
#540 10-05-2021 o 15h21
Jeny, zostałam otoczona przez mroczne kosiarki!
Moja ocena nie będzie długa, bo super to wygląda. Obie z Sea macie świetne wersje, a ta głowa to po prostu cudeńko. Jedyne co bym chciała tutaj więcej zobaczyć, to może coś na ramiona i szyję białego, ale to tak nieobowiązkowo.
Tutaj daję 9/10, bo ociupinę brakuje do tej wersji drugiej bliźniaczki. Ale jest bosko!
♥ Danke
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (10-05-2021 o 15h46)
#541 10-05-2021 o 15h27
Ło panie, skradłaś mi serduszko, proszę je oddać z powrotem. Wykonałaś kawał dobrej roboty. Widać, że włożyłaś całe swoje serce w wykonanie tej stylizacji. Użycie każdego itemku było przemyślane. Rozważnie też dobierałaś je pod względem kolorystycznym. Stylizacja prezentuje się naprawdę cudownie. 10/10, poproszę więcej takich.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (10-05-2021 o 15h30)
#542 10-05-2021 o 15h56
Ta peruka sprawia ze cała stylizacja wygląda dużo mroczniej świetnie ją dobrałaś. Głowa to zdecydowanie najlepsza część jej wyglądu.
Fajnie wykorzystałaś ten welon na głowie (mi zawsze brakowało na niego pomysłu) dobrze wygląda z ta spódnicą. Super nóżki, fajnie ze są tam rajstopki ale dobrze że widać przez nie tą karnacje. Co do reszty pasuje mi do tych najlepszych elementów stylizacji tak wiec skoro sie niczego nie czepiam a efekt mroczności mnie tu zalał ocenie na 10/10
@down nie no przed ta wersją była jedna
te wcześniejsze to była troszkę inna bajka ale tez granatowa, nio bo to taki ładny kolor <3
Ostatnio zmieniony przez Igris (10-05-2021 o 16h06)
#543 10-05-2021 o 16h01
Drogę do tej stylki miałaś, bo zdaje mi się, że już kilka jej wersji widziałam. I muszę przyznać, że ta mnie mega zachwyciła. Wszystko tutaj jest przepięknie dobrane. Wyglądasz dostojnie i magicznie. Bardzo podoba mi się ten błysk od skóry spectral i że dodałaś do tego jeszcze tę narzutkę - fajnie ożywia całą stylkę. Do tego złote elementy i pas stanowią cudowne urozmaicenie.
Strój nie jest skomplikowany, ale bardzo mi się podoba. Daję 10!
Dziękuję ^^ ♥
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (10-05-2021 o 16h15)
#544 10-05-2021 o 16h03
Ciekawy pomysł wykorzystania pończoch jako wierzchu stylizacji. Nietypowy ale bardzo ładny. Ilość złota jest idealnie rozłożona na całej postaci, nie przytłacza jest tak
o tak
rękawiczki zgrywają się kolorystycznie z bluzką i pończochami jakby były z jednego zestawu że aż jestem w szoku.
Wywaliłabym naszyjnik bo to jedyny szary/czarny akcent i mocno rzuca się w oczy. Jakoś nie mogę się przekonać do tej półpeleryny xd nawet nie wiedziałam że jest taki item
jest cacy c; 10/10
Oh staph it ( ͡ಥ ͜ʖ ͡ಥ)
Ostatnio zmieniony przez Mystification (10-05-2021 o 17h24)
#545 10-05-2021 o 16h56
Cóż, moja Myst , co ja mogę powiedzieć.
Ta stylizacja zmiata wszystkie poprzednie z planszy.
Nie wiem nawet czy jest sens się rozpisywać, bo całość naprawdę wygląda jak jakiś detalicznie skomponowany komplet.
Poza tym te kolorki - Aww...
Jedynie co bym mogła się przyczepić to do koron, żeby warstwy były bardziej na przodzie. Reszta jest jak najbardziej na miejscu!
10/10!
Ostatnio zmieniony przez Lythan (10-05-2021 o 17h03)
#546 10-05-2021 o 17h13
Wow mimo, że nie przepadam za tymi deklinacjami kolorystycznymi to u ciebie prezentują się one świetnie! Włosy idealnie zagrały z tymi uszami i kwiatami po bokach twarzy dając piękny efekt razem z tym niebieskim cieniem. Spódnica razem z tymi wszystkimi dodatkami sprawiła, że aż się zastanawiałam co to za śliczny itemek którego nie mam i pewnie jakimś cudem, gdzieś w butiku przegapiłam. Buty, peleryna, ogonek i ten dym bardzo ślicznie razem wyglądają a do tego całą stylizację idealnie dopełnia tło, no cudne!
Jednie do czego mogłabym się przyczepić to te rękawy, które mi osobiście średnio tu pasują. Ale mimo to całość wyszła pięknie. Daję 10/10!
Ostatnio zmieniony przez Soheila (10-05-2021 o 17h34)
#547 10-05-2021 o 17h24
Połączenie tej zieleni z czernią to dobry pomysł ale trochę ci to nie wyszło, w stylizacji panuje chaos i ubranka wydają się troszkę przypadkowo dobrane. Góra jest ciężka przez użycie grubych ciemnych dodatków na jasnej karnacji, tatuaż na szyi nie pomaga. Podoba mi się za to nawiązanie kolorem kamienia w naszyjniku do koloru oczu. Wianek na głowie jak najbardziej pasuje do stylizacji niestety bardzo się odcina na tych włosach wiec albo próbowałabym go ukryć z tyłu albo zmieniłabym włosy... Nio i na koniec to co mnie najbardziej ukóło to połączenie czarnych pończoch z tą zieloną tasiemką która tam do niczego nie pasuje :c
Ocenie to na 5/10 bo pomimo wielu niedopasowań idziesz w ciekawym kierunku
Ostatnio zmieniony przez Igris (10-05-2021 o 17h33)
#548 10-05-2021 o 17h37
O, dużo masz niebieskiego w stroju, lubię niebieski. Najbardziej uwagę przykuwa motyl, chociaż zestawiłabym go raczej do bardziej delikatnej stylizacji, nieco gryzie się z tym tasakiem muszę przyznać. Trochę za mało tam złotego, jest na spodniach i na butach + na tym sztandarze? W sumie dodałabym coś więcej w tej barwie dla urozmaicenia. Co do tego sztandaru to też gryzie się mocno ten zielony, nie jest zbliżony kolorystycznie do żadnego elementu stroju przez co za bardzo rzuca się w oczy. No nie wiem, tak z 3 bym dała.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-05-2021 o 17h48)
Nie, Szczecin nie leży nad morzem. I live there so I know.
#549 10-05-2021 o 17h38
Te włosy potężnie kojarzą mi się z jakąś rudą księżniczką Disneya (nie znam księżniczek Disneya, hit me up z imieniem czy coś), w każdym razie jest to jedyny interesujący element w tej stylizacji. Nic się tu w sumie nie dzieje, mamy grajka z gitarą, a bardziej mandoliną, czy lutnią, i tyle. Poza tymi włosami nie ma nic, na co mogłabym zwrócić szczególnie uwagę i rozpisać się do dwustu linijek. Oceniam stylizację na 2/10
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 17h43)
#550 10-05-2021 o 18h09
Całość wygląda naprawdę ciekawie. Plus za wykorzystanie tych włosów, których mi dopasowanie zajmuje wieki a i tak wychodzi jakaś gardziowa buła. Podoba mi się twarz, chociaż zmieniłabym oczy, bo jej prawe oko, jako że jedyne widoczne, dziwnie ginie pod włosami. Ładnie zagrałaś brązem oraz wykorzystałaś bluzkę voodoo. Podoba mi się również wykorzystanie okularu, którego sama nie używam i rzadko kiedy widuję. Mgła dodaje ciekawej tajemniczości i mimo jasnego odcienia fajnie współgra z otoczeniem.
Z minusów mogę wymienić wcześniej wspomniane oko, którego kształt nie jest korzystny przez małą widoczność. Mam mieszane uczucia zo do bransolet, ponieważ są ciężkie, ale nie grają za bardzo z resztą. Może przy innym doborze dodatków, nie wiem. Pasek jest trochę z innej bajki przez swój kolor, nawet jeśli w niektórych miejscach przebija zieleń. Niepotrzebnie przykuwa wzrok i nie wtapia się w resztę kreacji. Kadzidło też uważam za zbędny dodatek przy stylizacji (a przynajmniej ja tak ją widzę) tajemniczej czarownico-szamanki uprawiającej magię z pomocą kart. Z tego wszystkiego jednak najbardziej nie pasują mi te rękawy, które są trochę od czapy. Twoja stylizacja jest dosyć mocna i delikatny materiał rękawów strasznie się w tym gryzie. Końcowa ocena to 6/10
Ostatnio zmieniony przez Ariri (10-05-2021 o 22h55)