Zawsze chciałam wtrącić moje trzy grosze do wyglądu owcy♥.
Zacznijmy od tego, że postać zrobiona od podstaw z pomysłem i jakąś konkretną estetyką, czy znaczeniem praktycznie nie jest w stanie wyglądać źle. Ty aby stworzyć wspaniałą stylizację nie potrzebowałaś trudnych do zdobycia ubrań, a jednak nadałaś im taki wyraz, że zauważone kojarzą się od razu z tobą♥. To jest dla mnie prawdziwą sztuką - nadanie charakteru rzeczom, jakiegoś konkretnego znaczenia. Dla ciebie nie musi być drogo, aby było cudownie i to wspaniała wartość dzięki której poradzisz sobie w każdej sytuacji i zawsze jesteś w stanie zaprezentować innym siebie. Dodatkowo bardzo podoba mi się kolorystyczne dobranie rzeczy. Zgrałaś ze sobą czernie z trzech różnych zestawów i wciąż wygląda to dobrze! Także pasek, który nieco się wyróżnia dodaje stylizacji charakteru, a także podkreśla to, do czego zawsze starasz się odnosić swoim powiedzmy wyglądem scenicznym :3. Jedynym minusem twojego żywego występu jest zamrożone body, które nosisz pod sobą. Jednak o wiele chętniej widziałabym odkryte partie ciała w tych miejscach i postawiłabym na jakąś skromniejszą bieliznę w tym celu. Nie wpływa to jednak poważnie na ocenę, ponieważ twoja postać zawsze bardzo mi się podobała! Z czystym sumieniem przyznaję 9/10 U-U♥.
Meliah tło jest z butiku. Będzie tam dostępne, gdy przejdziesz odcinki ANE. Nie wiem, który konkretnie odblokowuje to tło, ale miałam je właśnie po przejściu tej wersji.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (08-05-2021 o 09h12)