x
Bardzo podoba mi się ogólny wygląd oraz to, że konsekwentnie trzymasz się i kolorystyki, i tematyki stroju.
Udało ci się idealnie przyozdobić sukienkę, do której dobranie dodatków innych, niż zawartych w zestawie jest bardzo trudne, a całość wygląda pięknie! Niektóre połączenia z tą sukienką widzę pierwszy raz i są zaskakująco piękne! Mam tutaj oczywiście na myśli użycie tych futrzanych rękawiczek. Twojej stylizacji bardzo dużo blasku i efektu glamour dodaje skomponowany przez ciebie makijaż. Kolorystycznie jest ideałem, warstwowo - również. Powiem szczerze, że to jedna z ładniejszych twarzyczek, jakie widziałam. Podoba mi się także wykorzystanie elementów, których ja nigdy nie powiązałabym z tą sukienką. Mam tutaj głównie na myśli koronę. Oczami wyobraźni nie zobaczyłabym jej w tym kontekście, a ty zaskoczyłaś mnie tym, jak dobrze prezentuje się ona z kreacją, a także z włosami. Podoba mi się taka odważna kreatywność! Z trudną bielą w stylizacji poradziłaś sobie tak dobrze, że sprawia to wrażenie, jakby tworzenie tak pięknych stylizacji nie było dla ciebie wyzwaniem. Od twojej Gardienne nie można oderwać wzroku; ten błysk, te perfekcyjnie zestawione kolory, to wszystko wzbogacone tak dobrym makijażem na to nie pozwala. Dodałabym jednak więcej złotych ozdobników na ręce, aby sprawić wrażenie, jakby same rękawice miały więcej detali. Także jakieś dopasowane kontekstem tło oraz umieszczenie postaci na środku wzmocniłoby i tak już bardzo dobry efekt. Z mojej strony 9/10 i z niecierpliwością wyczekuję kolejnych stylizacji .
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (04-05-2021 o 01h11)