Bardzo mi się podoba sukienka którą stworzyłaś z kilku elementów, jest bardzo spójna i kompletna.
Bardzo dobrym pomysłem było użycie tu tych rajstop, fakturka na nich fajnie nawiązuje do pyłków kwiatków z atmosfery to daje ciekawy efekt
Niestety nie podoba mi się o co się dzieje na twarzy postaci, uważam ze użyłaś zbyt mocnego cienia przy oczach, co odciąga uwagę od ciekawszych elementów tej stylizacji
9/10
@down ten stanik to opalenizna jest częścią karnacji xD, która bardzo mi sie tym spodobała i po prostu chciałam ją wykorzystać, zresztą jest na plaży opaliła się w dzień xD Tymczasem bielizna to właśnie ta bluzka nio i mi pasowała ta tekstura łusek do takich skórzanych skrzydeł i będę tego bronić, mi to połączenie bardzo się podoba.
Sama zamieniłabym moze ta spódnice, która choć jest ładna to no troszeczkę nie pasuje do góry ale przejrzałam wszystko i nie znalazłam niczego by ja zastąpić :c
@down po raz drugi
w żadnym wypadku nie poczułam się urażona. Jak najbardziej cieszysz mnie twoja wnikliwa ocena, lubię gdy ktoś zauważa takie szczegóły
Ostatnio zmieniony przez Igris (04-05-2021 o 18h38)