3. @Markiz, cudowny rysunek, aż żałuję, że się nie załapałam w tę kolejkę.
Przypomniał mi się od razu samochód @Liebevolli, też był genialny.
I oddaję Wyzwanie, byłam #teamWinx:
Wyzwnaie

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 215
3. @Markiz, cudowny rysunek, aż żałuję, że się nie załapałam w tę kolejkę.
Przypomniał mi się od razu samochód @Liebevolli, też był genialny.
I oddaję Wyzwanie, byłam #teamWinx:
Wyzwnaie
4.Lipefolla, dziękuję, bardzo mi miło (´w`ʃ♡ƪ) Twoja stylka też przebojowa, jak zawsze c;
A tutaj zwracam wiersz o wiewiórce i lisie. Kompletnie nie wiedziałam jak do niego podejść, także zjadłam, przeżułam i wyplułam
No i się odmeldowuję, dziękuję każdemu czytelnikowi ^^Lis i wiewiórka
1. Hej @Dimi miło Cię widzieć, fajny ten twój wierszyk nawet jak nie wiedziałaś jak do niego podejść to i tak wyszedł super, ah coraz więcej widzę przyszłych poetów na forum.
@Van, dobrze trafiłaś z tą Florą, aż mi się przypomniało jak jako dzieciak miałam książeczkę z Florą i próbowałam nakładać sobie jakieś maseczki i ziółka na włosy z przepisów, które tam były.
Oddaje wyzwanie, ostatnio mnie bierze na stare i spokojne kawałki, może wam też się spodoba.
muzyczka
Ostatnio zmieniony przez Charlees (02-05-2021 o 18h45)
2. Charles dałam ci zadanie kilka stron temu, więc znajdź je i bierz fretkę, albo je zrealizuj
3. Dimi wierszyk jest przeuroczy :3 . Widać w nim tą cząstkę ciebie♥.
tutaj wstawiam samochód, jeśli ktoś sobie nie skopiował a by chciał :3
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (02-05-2021 o 18h41)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (02-05-2021 o 18h42)
5.No niee, się wygrzebałam spod wiersza idealnie pod kolejne wyzwanie, moje szczęście -w-
Charlees, miło mi bardzo i dziękuję za muzyczkę c;
Lipefolla, faktycznie pamiętam to auto, jest super! No i dziękuję, wiadomo, lisów się nie antagonizuje ^^
Okej, no to piąteczka i wyzwanie. Tryph, co Ty na to żeby właśnie zantagonizować dziewczyny z kolejki i powiedzieć za co zostały wsadzone do więzienia i jak uciekły? Oczywiście nie wykluczaj siebie!
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (02-05-2021 o 18h47)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (02-05-2021 o 18h49)
2.
@Lieb jaki uroczy samochód, czyżby to stylowy Mercedes? Właśnie nie kojarzę, później nie miałam głowy żeby się udzielać na forum, a szkoda.
@ Dimitri super wierszyk <3
3. Sprzed pożaru. Dostałam wyzwanie, żeby narysować jak kolejeczka jedzie Mercedesem i Ana koniecznie musiała prowadzić XDD.
Swoją drogą wyszłam na tym rysunku w cosplayu Lindemanna. Rysowałam to chyba w czasie, kiedy kupiłam jego tomik wierszy.. Ale nie pamiętam dobrze xd.
As7hoCsx73 Taak! To Mercedes <33 Mój kochany Mercedes~ Nawet case na telefon mam z mercedesa xdd.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (02-05-2021 o 18h54)
4. Powitanie, widzę że muszę ponadrabiać posty
Przezacna krypta Dark, aż by się chciało przenocować w pokoju gościnnym ^^
Markiz, poziom rysownictwa jest over 9000, wygląda świetnie :0
Mnie osobiście praktycznie wszystkie wyzwania przerażają, bo nie mam talentu/pewności siebie/obu na raz w jakiejkolwiek artystycznej kategorii, jaką można wstawić na forum XD
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (02-05-2021 o 19h28)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (02-05-2021 o 19h37)
1.No dobrze, no to się podejmę aczkolwiek mój umysł już trochę nie działa, dlatego tak:
Nieszczęsny spoiler
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (02-05-2021 o 19h39)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (02-05-2021 o 19h38)
rozpoczynam wyzwanie 20:42
Ostatnio zmieniony przez Markiz (02-05-2021 o 20h44)
5. U mnie dzisiaj rozpętała się taka burza, że ledwo zdążyłam dobiec do okna, a potem zaczął się chaos. Teraz okropnie wieje.
Markizie mój drogi w ramach wyzwania wkomponuj do swojej stylizacji pierwszą rzecz, jaką przyniósł ci twój chowaniec z mapy. Do ubrania oczywiście! Chodź tak przez 24 h :3
1.I minęłam 5, ale trudno. Wygląda na to że Lipefolla dała Ci zadanie za mnie także jest okej c: Wolność od wyzwań rządzi :>
Faktycznie pogoda nie najlepsza. Mokro, zimno i ciemno. Średnia pogoda na cokolwiek tak właściwie.
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (02-05-2021 o 19h49)
2. Hymmm czekaj to kto nie zrobił zadania ze strażniczkami w mojej krypcie -.- ? Nieważne dorwę je i tak <3 mehehehe
2/5
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (02-05-2021 o 21h09)
3.
@Dimitri bardzo zacna anegdotka <3
@Tryph, proszę nie bij, oddam Ci moje kakauko za tą owsiankę :c
A pogoda okropna, ale grunt, że śnieg przestał padać.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (02-05-2021 o 20h06)
4. Pogoda okropna, ale jak wyszłam dzisiaj na chwilę spacer to zobaczyłam, że o dziwo ludzie się nią za bardzo nie przejmują, w zimowych kurtkach grillują w ogródkach, łowią ryby, ogniska rozpalają... Aż ich podziwiam bo ja myślałam tylko o tym, żeby jak najszybciej wrócić do domu xd
5
Dark a czy ty nie miałaś
pisac kursywą? :v
U mnie też od rana szaro i ponuro.
W dzień troche
przejaśnienie i potem do wieczora już chmury,
ciemno na polu, deszcz itd.
Nigdzie nie widziałam grilla xd
Wyzwanko dla Charlees- wstaw do sygny na 12h :>
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (02-05-2021 o 20h23)
1.
Też nie widziałam nigdzie grilla, ale jak tak teraz czytam ile osób się griluje to chętnie poszłabym na jakiś. U mnie nikt nie robi, pewnie zrobiłabym samka na balkonie, problem taki, że balkon zabudowany a i grilla brak xD
Ostatnio zmieniony przez Markiz (02-05-2021 o 20h54)