3
Porzućmy nadzieję na przyjemną współpracę ci którzy zaczynają grac z bimufem ....
Ja czekam od 16.4 x'd
Sarita skąd masz oczka w przebraniu?
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (01-05-2021 o 15h19)
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 214
3
Porzućmy nadzieję na przyjemną współpracę ci którzy zaczynają grac z bimufem ....
Ja czekam od 16.4 x'd
Sarita skąd masz oczka w przebraniu?
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (01-05-2021 o 15h19)
5. muhahahaha
Satirra zostajesz moją ofiarą, strażniczki wpadają nie zapowiedziane do mojej krypty i mnie budzą, jakie męki bym przyszykowała dla każdej z nich ;D za obudzenie mnie o 12 w południe. Nieumarli to stworzonka nocne.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (01-05-2021 o 16h21)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (01-05-2021 o 17h29)
2.
@Tryphena, ale masz przeuroczego chowańca <3. Dopiero odkryłam że takie cudo w ogóle istnieje, aż poszłam kupić sobie jajko na czarną godzinę, póki jeszcze mogę
@down ooo, ja właśnie chcę ogarnąć kiedyś już wyjdzie, jak zobaczyłam zapowiedź polską to już mi się odechciało sprawdzać co to po angielsku i zaczekam na polską wersję.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (01-05-2021 o 17h53)
3
Tryph nie wiem czy ktoś Ci już pisał, czy to mi tylko tak, ale ciężko i nieprzyjemnie czyta mi się twoje posty. Nie chodzi o treść ,ale o sam wygląd.
Przez to z,ę zmienili kiedyś czcionke takie ozdobne posty jakos mnie bardziej irytują ze nie mogę ich tak szybko przeczytac jak zwykłe
// Nie miało Ci sie robić przykro, to tylko taka moja uwaga, nic do Ciebie nie mam
Box bardzo dobry wybór- to chyba moja pierwsza gierka gdzie wydawałam przynajmniej raz na rok jakąś małą kaske i już wiem że na inne tak nie bede nigdy wydawac XD
Wgl ma wejść polska wersja Moonlight, gra któras? Czy moze będzie?
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (01-05-2021 o 18h00)
4. Witam i pozdrawiam cieplutko ;)
Dopiero dzisiaj zobaczyłam że na forum pojawiły się nowe tematy i jak mnie ucieszyło, jak zobaczyłam wyzwania i osoby które znam przed wypadkiem ^^
Ktoś już pisał że jeszcze czeka na zwrot doładowania - to ja też czekam
Jedynie co mi nie pasuje to że w The Origins jestem w straży Obsydianu a byłam Absyncie (Absynt zawsze w moim sercu !)
5.
@Kirian, Ooo, no to u mnie odwrotna sytuacja - byłam w Obsydianie, a teraz jestem w Absyncie : D Ale ja jestem bardzo zadowolona, bo wreszcie mam dostęp do tych ślicznych złotych ciuszków i zielony kryształek tak doskonale pasujący do neonowozielonej Qoony :D
Wyzwanko leci do Ali36 - przez następne osiem postów pisz w taki sposób, jakby twoja wiadomość była wierszem.
1. Dzień dobry
Nie pamiętam kiedy ostatni raz brałam udział w wyzwaniach więc postanowiłam zajrzeć ^^
@Ala Ja już skończyłam ML po angielsku i nie wiem czy będzie mi się chciało zaczynać teraz po polsku, ogólnie największym minusem jest to, że nie można sobie odłożyć PA tylko każdego dnia trzeba je wykorzystać.
Edit:
@Liebevolla Dziękuję i też się trochę za tobą stęskniłam <3 a cóż to za urocza sygnatura z Tillem?
Wracaj do zdrowia i odpoczywaj tam sobie.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (01-05-2021 o 18h55)
2. Ja byłam i jestem w absyncie . Bardzo przyzwyczaiłam się do tej straży, chociaż odnalazłabym się w każdej. Każda pasuje do moich ocek i jakiś kontekst zawsze by był, więc przy teście nie stresowałam się za bardzo, tylko pomyślałam: "Co będzie to będzie". No i cieszę się, że jest po staremu, bo już dosyć szału i zaskoczeń ostatnio było :3 .
Van, jak możesz wyciągać mi germancest ?! To jest moja gratka historyka. Uwielbiam ten paring od 2013 roku!! Dołączyłam z nim na DA xd. Nie ma starszego... No chyba, że Bakura i Bakura albo Marik i Bakura. Bo w sumie ten ship z Rammsteina lubię dopiero od kilku dni. Kiedyś ich nie shippowałam, tylko słuchałam i zachwycałam się koncertami i teledyskami XD. No a teraz... jest jak jest. Flake i jego rajtuzy mnie przekonały, że jednak warto♥.
As7hoCsx73 ja uwielbiam moich Niemców i lubię moje kochane OTP i w sumie w roleplayu gram teraz Niemca i w sumie w większości roleplayów, jakie pisałam też byłam Niemcem :3 .
Tryphena dzięki za skojarzenie :33. Po prostu bardzo spodobała mi się twoja stylizacja. Sam wygląd, jak i estetyka i dlatego polowałam na ciebie w ocenach :3 .
Witaj Charlees <3 ! Stęskniłam się za tobą, więc miło cię widzieć! Strasznie się cieszę, że znowu mogę podziwiać twoje stylki :3. Zawsze robią na mnie efekt Wow!
A majówkę spędziłam tak, że poszłam rano na spacer i jednak jest za wcześnie i za daleko i zruszyłam sobie te mięśnie, co mam naderwane i wszystko mnie tak bolało, że leżałam do tej pory nie mogąc nawet wstać z łóżka, żeby się najeść, więc jestem na trzech kruchych ciastkach cały dzień XD. Zaraz zgotuję sobie ryż i zjem go z tuńczykiem i ogórkami w musztardzie ♥.
Lina, ja nawet w myślach boję się wkroczyć do twojej krypty! Odważne zadanie dziewczynom dałaś !! Jestem ciekawa, jak sobie poradzą w tej opowieści :3 .
Uff, przeczytałam mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam, a jakby mi przyszło do głowy, to uzupełnię tu albo w kolejce. Tak fajnie się z wami rozmawia, że szkoda by było jakiś temat ominąć♥. Super, że jesteście!
3.
@Liebe dużo zdrowia Ci życzę, odpoczywaj sobie teraz żebyś jak najszybciej odzyskała siły i wszystko się tam zagoiło <3. Swoją drogą jak sobie to zrobiłaś?
4. Próbowałam kiedyś grać w ML, ale wtedy był dostępny tylko Irytujący Matoł 1 i Irytujący Matoł 2, więc jakoś nie byłam przekonana do tej gry :/
Ja na szczęście trafiłam znowu do absyntu, inne straże jakoś do mnie nie przemawiają...
Zaczął się maj, co zgodnie z moją artystyczną tradycją oznacza redraw moich syrenich oc! I, welp, chyba zrobiłam najtwardsze cieniowanie w moim życiu XD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (01-05-2021 o 19h34)
1.
@Tryphena, jeśli się tak mogę wtrącić to faktycznie powiększone nieco lepiej się czyta
Ogólnie zawsze podziwiam osoby, którym chce się dbać o estetykę wiadomości na forum, piszą różnymi kolorami, dodają ozdobniki itd.
@TheBoxOfPlague bardzo ładna syrenka Ci wyszła.
EDIT: Hejo @Alu jak tam na studiach? Powiedzmy, że mam co chciałam, no ale pewnie gdy zamkną butik to nagle przypomnę sobie o milionie rzeczy, które jeszcze miałam kupić xd Na całe szczęście udało mi się odzyskać doładowania. Mam nadzieję, że wszystkim się to uda i współczuję stresu wszystkim osobom które wciąż czekają.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (01-05-2021 o 21h20)
2. Tryphena przekombinowane, ale mam nadzieję, że zaliczysz mi stylizacyjne zadanie :3. Dużo się naprzymierzałam i zdecydowałam kupić białe włosy z butiku, bo gdy ułożyłam stylizację oczami wyobraźni zauważyłam, że te pasowałyby idealnie :3 . I w sumie cieszę się z zadania, bo zawsze chciałam kupić tą perukę. Podobała mi się, ale w jakimś nietypowym kolorze, a nigdy nie mogłam się zdecydować, więc pomogłaś mi :3. Dziękuję♥!
Box bardzo podoba mi się twój kreskówkowy styl i te kolorki♥. Uważam, że barwami świetne dopasowanie. Przyjemnie się na wszystko patrzy i jest tak miło w tym połączeniu. Mam nadzieję, że dasz nam okazję do zobaczenia większej ilości twoich pracek ♥. Ja bardzo chętnie bym je sobie pooglądała~
3
Ooo, Tryph teraz ładnie widac
i jakoś lepiej się czyta.
Czuję się trochę jak taka stara babcia
której trzeba przynosić okulary xD
Siemka Charlees. Jak tam u ciebie sytuacja
z ubrankami i monetami tymi nowymi?
Masz co chciałaś?
Qoona mogę pisać Qoo?
Albo kuna? Lepiej mi zapamiętac
będzie
I aż 8 postów tak?!
1/8
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (01-05-2021 o 21h04)
5. nononono znowu piąteczka to przeznaczenie, albo czysty fart. A może czyham tutaj i czekam na piątki kto wie kto wie ;)Charless, dopasuj głosy, aktorek/ piosnekarek do strażniczek z kolejki, możesz użyć fragmentów filmów lub piosenek.
1.
@Ala36 Ach, przeczytałam twój post w swojej głowie bardzo dramatycznie i świetnie się bawię xD Osiem, osiem mam nadzieję, że wytrwasz :D No i oczywiście możesz na mnie mówić, jak tylko chcesz! :3
2. No dobrze udało się, niestety musiałam pominąć wiele kilometrów korytarzy, które się rozciągają pod cmentarzem Dark. Zrobiłam wam jak mniej więcej wygląda część mieszkalna krypty są nawet pokoje gościnne.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
4. Dark łaał kolorystyka jest cudowna! Uwielbiam takie kolorki i ogólnie mieszkałabym UvU♥! Wszystko zrobiłaś tak idealnie, że nie mona się napatrzeć. Chciałabym kiedyś zrobić eksplorację twojej krypty, bo zdecydowanie moje klimaty a i zapewne sesja zdjęciowa wyszłaby ciekawie z moją czerwoną estetyką :3 .
Tak ogólnie, to ja na ciebie lubię mówić Qoone *inserts niemiecki akcent here♥*, bo to mi się kojarzy z taką niemiecką wymową, kiedy taki mroczny przybysz z zachodu zwraca się do swojej ukochanej przyjaciółki :3. Mam nadzieję, że to też jesteś w stanie tolerować XD .
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (01-05-2021 o 22h24)
5
Uuu, Dark ładnie :>
Qoo ja to bardziej prześmiewczo
czytam
jakoś nie czuję tu
dramaturgii. xD
Wyzwanie dla Dark- we narysuj strażniczki które
przeszukują twoją kryptę :>
2/8
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (01-05-2021 o 22h26)
2. Aluś jestem w trakcie zmieniania cały czas medium rysunkowego, mogę prosić o zmianę ? A co do zamieszkania w krypcie... jasne kochanie są 3 wolne łóżka.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (01-05-2021 o 22h49)