4. Wyzwanie oddawała będę!
Ogólnie to ćwiartowanie trzech ulubionych piosenek na pięć osób było dla mnie nie lada wyzwaniem, ale mam nadzieję, że podołałam :3 .
Tutaj będą wypociny związane z tekstami piosenek
Ogólnie przy nicku napiszę z jakiej piosenki pochodzi fragment tekstu i wstawię fragment po polsku. Myślę, że tak będzie najprzejrzyściej :3
Markiz Ich Will
Ja chcę - chcę Waszej wyobraźni
Ja chcę - chcę tej energii Waszej
Ja chcę - rąk Waszych ujrzeć las
Ja chcę - chcę słyszeć aplauz Wasz
Pomyślałam sobie o tobie w tym fragmencie, ponieważ spodobały ci się rysunkowe wyzwania i tematy, w jakich zawarty miał być rysunek. Mam wrażenie, że uznajesz te rysunki za świetny trening swojej kreatywności, stąd taki pomysł. No i las rąk, bo im więcej chętnych i aktywnych strażniczek, tym większa ilość pomysłów na rysunki :>
As7hoCsx73 Ich Will
Ja chcę - ja od Was chcę Waszej wiary
Ja chcę - chcę, byście mi zaufali
Ja chcę - chcę poczuć Wasze spojrzenia
Ja chcę - w niewoli mieć każde bicie Waszego serca
Tutaj dopasowałam fragment tekstu do twojej stylizacji. Kojarzysz mi się z taką władczą królową lodu, która pragnie stanąć na czele własnej społeczności oraz zdobyć zaufanie szerokiej grupy osób :3.
Tryphena Mein Herz Brennt
Do was mówię, drogie dzieci
Spod poduszki jestem głosem
To, co z piersi swej wyrwałem
Wam oddaję, Wam przynoszę
Jest to serce - władcą powiek
Może zamknąć je, lub podnieść
Śpiewam, aż poranne zorze
Wzejdą i rozproszą ciemność
Ponieważ, gdy patrzę na twoją stylizację kojarzysz mi się z taką zjawą, która może i na pierwszy rzut oka wygląda tajemniczo i nieco chłodno, ale potem okazuje się cieplutka i zdolna lulać wystraszone duszyczki do snu <3 .
Qoone Mein Herz Brennt
Przychodzą do was w środku nocy
Demony, zjawy i maszkary
Z piwnic mrocznych wypełzają
By Wam szperać pod kołdrami
Tutaj również Qoone kojarzy mi się z taką zjawą, ale już nieco inną, nieprzewidywalną, która w zależności od tego, jak sama zostanie odebrana może być dobra lub nastraszyć. W każdym razie nie wychodzi jako mara od razu ze złym nastawieniem :3 .
Liebevolla Mein Teil
I spada opierzone mięso
Na me dzieciństwo - z jękiem głośnym
Uwielbiam tą piosenkę, dodatkowo moje dzieciństwo zakończyło się bardzo szybko i niespodziewanie, z czym długo nie mogłam się pogodzić, bo pójście na swoje w młodym wieku sprawiało, że codziennie dostawałam surowym i realistycznym obrazem życia i konieczności poradzenia sobie w sytuacjach zwyczajnych dla dorosłych ludzi, ale trudnych dla takich podrostków, jakim byłam lata temu :3 .
Qoone mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam polecenie i zaliczasz mi wyzwanko :3 .
Edit: Zjeść zjem więc chyba lubię :3 .
Ala, jakie smakowite kąski xd. No nie powiem, aż się głodna zrobiłam. Zaraz zjem pomarańczę, co ją mam pod ręką! Chociaż z tego wszystkiego ja i tak najbardziej zjadłabym takie kiełbaski z ogniska :3. Siła prostoty xd
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (03-05-2021 o 00h05)