1.
Hej, Meliah!
Widzę, że nie tylko ja się roztapiałam w ostatnim czasie, ale trochę się ochłodziło przed chwilę, miła odmiana <3
Biedne zwierzaczki, człowiek jeszcze jakoś sobie poradzi, ale zwierzakom gorzej pomóc.
W końcu mam czas trochę się poudzielać, tyle maany ile mi przepadło w ostatnich dniach to nawet nie komentuję xD
Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 214
#2126 22-06-2021 o 16h26
#2127 22-06-2021 o 16h29
2.
Hej wszystkim!
Ja się cieszę, bo mam wolne od szkoły nareszcie i mogę pisać na forum
Co do ogrodów to w ziemi mi rośnie wszystko, nawet chwasty, ale doniczki zawsze mi schną ;-;
@Anatea właśnie przeczytałam twoją opowieść pustynną, jest wspaniała! Cieszę się, że mój wachlarz się na coś nareszczie przydał.
Ostatnio zmieniony przez Lyz (22-06-2021 o 17h05)
#2128 22-06-2021 o 16h40
3.
@Lina, tak pamiętam wspominałaś, że twój kot lubi zieleninę.
@As7 właśnie się zastanawiałam gdzie to zniknęłaś ostatnio
Udało Ci się przejść odcinek?
Co do ogrodów no to niby w miarę umiem zadbać o rośliny, ale nie przepadam za pracami ogrodowymi dla tego u mnie nie ma zbyt wielu roślin, trochę drzew, winogrona, róże i tyle.
#2129 22-06-2021 o 16h44
4/ O wyzwaniu pamiętam, wieczorem coś podobieram do Disneya.
Jak to mówiła babcia kolegi, zwierzak domowy sam o siebie nie zadba i jeść sobie sam nie uszykuje, więc trzeba mu pomagać.
#2130 22-06-2021 o 17h42
5 Bójcie się XD
Przyszła pora na pracę zbiorową. Na poprzedniej Eldce, przyjęło się z dużym zainteresowaniem ^^
Wyzwanie polega na "uzupełnieniu" bazy. Na bazie są cztery osoby- każda z zaangażowanych osób uzupełnia swoją część, proszę o jej przesłanie do mnie po wykonaniu, albo zgadanie się grupowo na jeden termin. dlaczego? Żeby była niespodzianka, a ci, którzy jeszcze nie wykonali swojej części, nie mogli sugerować się kompozycją
Jeśli ktoś woli fretkę- nie ma problemu, ja lub jakiś ochotnik, uzupełnię brak. Ja też odpowiadam za montaż całości
Nie bójcie się, rysunek można spokojnie uzupełnić w paincie, jak kto woli. Nie trzeba tu szaleć z narzędziami.
Osoby przydzieliłam po prostu ze względu na kolejność wpisów ^^
Wspólna baza wygląda tak:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
A tu elementy dla każdego osobno:
As7
Lyz
Charlees
Kitsunexd
Ostatnio zmieniony przez Anatea (22-06-2021 o 18h08)
#2131 22-06-2021 o 18h16
1.
@Ana, ale super wyzwanie! Podoba mi się pomysł tworzenia wspólnie jednego dzieła <3 mam tylko pytanie, te osoby to my same czy postacie z gry, czy jeszcze coś innego?
@Charlees, właśnie nie, dalej stoję w miejscu, ale pewnie na dniach go dokończę, bo jestem już na samym końcu i raczej nie powinnam tego zepsuć, ale chcę mieć pewność
//Dziękuję! ^^ I zgadzam się, Ana, skoro robisz sklejkę i szkic, chętnie zajmę się dodatkową postacią, jeśli nie masz ochoty sama jej pyknąć
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (22-06-2021 o 18h27)
#2132 22-06-2021 o 18h23
2.
@As7 powodzenia w takim razie z odcinkiem ^^
@Ana jesteś geniuszem pomysł jest świetny tylko jeśli to my to mam nadzieję, że siebie też tam gdzieś wciśniesz xd
Edit:
U mnie niestety nie pada, cały dzień się zanosiło na deszcz i teraz nagle zaczęło się przejaśniać xd no cóż zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (22-06-2021 o 18h47)
#2133 22-06-2021 o 18h27
3.
Ohoho, @Anatea, podoba mi się wyzwanko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za raz je zrobię i do ciebie napiszę
U kogoś też jest burza? Ja uwielbiam je oglądać <3
Ostatnio zmieniony przez Lyz (22-06-2021 o 18h27)
#2134 22-06-2021 o 18h34
4. Jakie wyjechane zadanie Coś czułam, że trzeba było się ustawić w poprzedniej kolejce xD
No ja zadanie z ogródkami może i zrobiłam, ale master ogrodnikiem nie jestem. Sukulenty, które suszę w doniczkach jeszcze się co prawda trzymają, ale chyba mama im pomaga. W ogóle moja rodzica stwierdziła ostatnio, że ona to się pasjonuje hodowlą roślin i mam teraz dżunglę w domu. Niedługo telewizor zniknie za drzewami xD
Jeszcze się pochwalę moim dorodnym bambusem z IKEI. Jak się na niego uparłam, nie sądziłam, że coś z niego wyrośnie. A on taki kozak, wystrzelił do góry jak na drożdżach ^^
@dark-lina - Skąd ja znam historie o kotkach żrących zielone... Może z autopsji xD Moje dwa pasożyty nic nie chcą jeść suchego, ani mokrego. Za to trujące roślinki to ich chleb powszedni
@Lyz - U mnie była, ale już nie ma. Chyba stwierdziła, że nie może słuchać mojego słowotoku niskich lotów na rozmowie rekrutacyjnej XD A szkoda, bo również lubię podziwiać taką pogodę.
Ostatnio zmieniony przez Bellona (22-06-2021 o 18h36)
#2135 22-06-2021 o 18h47
5. A no było zadanie z disney'em było, . @Anatea to wyzwanie jest genialne! Naprawdę świetne!
Wyzwanie dla @Lyz napisz jakie tytuły dała byś biografiom osób z kolejki, gdybyś była ich autorką
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-06-2021 o 18h52)
#2136 22-06-2021 o 18h49
1.
Odpowiadając na wasze pytania - studiuję edukację przedszkolną i wczesnoszkolną czyli pedagogikę :3
A licencjat piszę na temat wpływu mediów na rozwój dziecka przedszkolnego
I może rzeczywiście jak już pomyliłam wątki to przeznaczenie trzeba zostać XD
(tylko nie rysunkowe wyzwania bo będzie paint :D)
/Mój kot też żre kwiaty, nie można jej odciągnąć od tego. Może to taki urok kociaków?
Okej oddaję wyzwanie ^U^
Nie znam was za bardzo jeszcze, przydzielałam domki bardziej pod kolor/styl waszych stylizacji :3
Anatea
Charlees
Bellona
dark-lina
Meliah
dark-linaNie pomyślałam w sumie xD W takim razie następnym razem pomyślę o cmentarzu :D
Ostatnio zmieniony przez Meliah (22-06-2021 o 19h02)
#2137 22-06-2021 o 19h00
2. Meliah dałabyś ładny cmentarz i też bym była zadowolona, w końcu jestem nie umarłą, więc mieszkam na cmentarzu :3
// ahaha a ja dobrze zrobiłam że nie byłam w poprzedniej kolejce, bo nie chce mi się rysować !
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#2138 22-06-2021 o 19h01
3. Haha, @dark-lina aż mam ochotę wlepić ci jakieś rysunkowe wyzwaniom przy najbliższej okazji XD
#2139 22-06-2021 o 19h05
4. @Meliah - Ah, moje serce aspirującej architektki/urbanistki płonie. Jest zieleń, są drzwi z przeszkleniami, jest okrągłe okienko tam na górze, patio, okiennice lamelowe... No i nie jest to "nowoczesny" klocek z żelbetonu. Chyba mieszkam nie w tym domu, co powinnam. Mogę się od razu przeprowadzać? ♡
Reszta też się prezentuje ślicznie, razem walczymy z patodeweloperką ᕦ(ò_óˇ)
Może taki ich urok, a może woda sodowa im uderzyła do łebków od 7-u żyć. Fak faktem, że praktyki żarcia roślinek do najzdrowszych nie należą
I szacunek za studia. Piękny kierunek ♡
#2140 22-06-2021 o 19h07
5 o kurde, niechcący klepnelam piątkę xD zaraz coś wymyślę, na pewno nie tak rozbudowanego ...
Cieszę się, że pomysł się podoba ^^
Co do pytania, to właśnie jeden ze smaczków, postacie są dowolne. To możecie być Wy, mogą być osoby z Eldki, lub innych uniwersów. Tym bardziej zabawnie wyglądają połączenia ^^
Zgłaszajcie śmiało, jeśli komuś zadanie nie leży, lub czasu brak
Wyzwanie dla nowej osoby na pokładzie. Napisz nam proszę 10 faktów o Tobie/ twojej postaci tutaj, jak wolisz, Meliah ^^
No i fajna chata, przygarnęła bym taką
Ostatnio zmieniony przez Anatea (22-06-2021 o 19h12)
#2141 22-06-2021 o 19h15
1. Jak ktoś nie chce lub nie może wykonać zadania grupowego, zgłaszam się na ochotnika.
Ale bierzcie, jak dają ^^Dla wzmocnienia przekazu...
#2142 22-06-2021 o 19h16
2. Miałam pisać to samo XD gdyby ktoś nie chciał to ja chętnie
@Up genialny gif XD
#2143 22-06-2021 o 19h16
3 Bellona, to jest piękna postawa ^^ już teraz dostajesz ode mnie medal z ziemniaka, za honorowy udział w wyzwaniu!
*Składa naprawdę nie ironiczne oklaski*
Naprawdę mnie cieszy jak wspólne projekty mają taki odzew
O nie, trzeci raz z rzędu nie wlepicie mi piątki xD muszę oszczędzać pomysły xD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (22-06-2021 o 19h17)
#2144 22-06-2021 o 19h22
4. Dołączam do kolejki chętnych na wyzwania grupowe póki czwórka wolna XD
I nie mogę się doczekać na śmieszne połączenia rysunków
Ostatnio jedyne co potrafię rysować to takie luźne szkice, ale cieszę się, że cokolwiek maziam. Nie ma nic gorszego niż blok absolutny. A zrobię wszystko żeby tylko nie musieć uczyć się do egzaminów XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (22-06-2021 o 19h24)
#2145 22-06-2021 o 19h27
5.
Coś tak czułam, że jak wlezę na wyzwania to będę je dostawać żeby się wprawić xD
Także 10 faktów o mnie bo moja postać w sumie nie ma jakieś tam historii:
fakty
O nie, nie byłam gotowa na 5, nie mam pomysłu .-.
To może Anatea wybierz sobie jedną rangę forumową i wymyśl jakąś historię z tym związaną :3
Możesz uwzględnić osoby z kolejki, ale nie muszą. Wykonanie dowolne :D
Ostatnio zmieniony przez Meliah (22-06-2021 o 19h40)
#2146 22-06-2021 o 19h36
1 to w zasadzie nteraz masz dublet, dostałaś wyzwanie i masz wyzwanie dla kogoś
Przy okazji popraw proszę numer, masz wpisane 1.
Ja zaraz uzupelnię.
Kitsune, fajne uzupełnienia. Jestem bardzo zadowolona z Kapelusznika. ^^ oczywiście Maleficent no.1, ale wiadomo...
Kitsune, 3 dni, wg regulaminu gry. Tu nie trzeba jakiś zdolności bez stresu.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (22-06-2021 o 19h45)
#2147 22-06-2021 o 19h36
2. Powróciłam. Podobają mi się te domki w każdym z nich mogłabym mieszkać, ale zwłaszcza w tych starszych.
A tutaj podpowiedź jak wrzucać obrazki: https://www.eldarya.pl/forum/t12,1-poradnik-jak-wstawi%C4%87-zdj%C4%99cie-na-forum-w-sygnaturze.htm
A tutaj oddaję moje wyzwanie postaci Disneya
1. Charlees - zostajesz... Diaboliną ze Śpiącej Królewny
2. Anatea - Szalony Kapelusznik z Alicji w Krainie Czarów
3. Noku - nie bij ale zostajesz Mamą Odie z Księżniczki i Żaby
4. Bellona - zostajesz łabędziem Odettą z Księżniczki Łabędzi
5. Mua - Tygrysek z Kubusia Puchatka
Nie wierzę, dopiero dojrzałam, że biorę udział w wyzwaniu wspólnym. O wow, nie potrafię rysować, więc... Ile jest max czasu na to?
Me too no 1. - ale Charlees tymi rogami ją zgarnął.
@Down po prostu chyba w tym samym czasie otworzyłyśmy okienko do komentowania
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (22-06-2021 o 19h44)
#2148 22-06-2021 o 19h42
Widziałem te trzy jedynki pod rząd :v
nikt tu nie uważał na matmie
Czuję tylko ból istnienia i próbuję się jakoś rozbudzić, bo mam strasznie dużo zadań do wykonania w krótkim czasie
Nie zna ktoś tutaj jakiś rytuałów na pozbycie się tej kuli ognia z nieba tak na kilka dni?
#2149 22-06-2021 o 19h44
4.
Nie wiem skąd mi się to 1 wzięło, pewnie przyzwyczajenie z bitew. Nie zdziwcie się jaki kiedyś napiszę "Absynt" przy numerku xD
U mnie wczoraj burza z gradem, a dzisiaj pada cały dzień więc na upał narzekać nie mogę
Poprawiam cały czas ten licencjat, ciekawe czy zdążę >_>
#2150 22-06-2021 o 19h50
5.
Ło Panie jaki tu ruch
Widzę, że sporo osób jest na wspólne rysowania
@Ana fajnie, że dajesz nam dowolność, choć teraz mam dylemat i nie wiem co robić XD
@Meliah bardzo ciekawa studia i ciekawy temat pracy, powodzenia w pisaniu!
W ogóle przeczytałam fakty i okazuję się, że jesteśmy w tym samym wieku, no i zazdroszczę loczków ^^, a domki które dobrałaś są super, najchętniej brala bym dom Liny.
@Kitsune fajne dopasowania, Diabolina mi pasuje i śmiechłam troszkę przy Noku xd
@Deergod zaklęć nie znam ale u mnie dzisiaj sporo chmur więc ostatecznie mogę je dopingować by leciały w twoją stronę xd
Ah nie wiadomo komu dać wyzwanie bo wszyscy mają sporo na głowie, więc @Deergod pisz przez trzy posty na czerwono.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (22-06-2021 o 19h57)