1Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
będą strzelały konfetti z Zeusa bo mogo
@Czarlss jeśli ty tak robisz to na pewno jest dobry przepis
Ostatnio zmieniony przez Mystification (16-06-2021 o 09h37)
Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 214
1Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
będą strzelały konfetti z Zeusa bo mogo
@Czarlss jeśli ty tak robisz to na pewno jest dobry przepis
Ostatnio zmieniony przez Mystification (16-06-2021 o 09h37)
2 Myst, dla mnie super xD piszę się.
Lina, super, że się wyspałaś. Ja nad ranem spałam tak głęboko, że nie wiedziałam kiedy mi dziecko wędrowało po pościeli... Znalazł się w nogach.
A, bo i pochwalę się- wczoraj wpadły poprawki na cover. Zaczyna to sensownie wyglądać. Jeszcze jedne poprawki, kontrasty białym i koniec ^^
A w ogóle to czekam, żeby się tu Shairan pojawiła... :3 zdekonspiriję ją.
Edit: Lina, jak ci się animacja podoba? Przyjemna kreska, co? Mi się wkręciła ta muzyka i neony ^^
Dziedzic ma skończone 10 miesięcy.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (16-06-2021 o 09h55)
3. Znalazłam aniamcję z której jest pani z sygnaturki Any !!!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (16-06-2021 o 12h58)
4.
@Mysti uwielbiam te twoje wyzwania!
@Ana duży chłopak z tego dziedzica, zaczyna się wiek gdy dziecka jest wszędzie pełno i zaczyna wpadać na coraz dziwniejsze pomysły
Ta animacja jest świetna, nie dziwię się, że masz ją w sygnaturce.
@Lina fajnie, że się wyspałaś.
To ja dzisiaj w wolnym czasie będę męczyć się z rysowaniem ah, kolorowanie w digutalu i to jeszcze na telefonie to jakiś koszmar xdd
5
@Charlees dla ciebie zadanko wypełnij kolorem ten piękny wyzwaniowym lineart
lineart
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (16-06-2021 o 14h25)
1.
Dzień dobry!
Jak tam się trzymacie?
Przeszła już któraś z Was odcinek?
Poszłam sobie na plażę chwilę porysować, to mi dobrze zrobiło i czuję się jakaś bardziej produktywna xD
2 wakacje, plaża, rysowanie ^^ to wszystko brzmi super. Mam nadzieję, że dobrze wypoczywacie/ wypoczeliście
Co do odcinka, ja jestem daleko... Kończę 3 odcinek, więc nie ma mowy xD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (16-06-2021 o 14h43)
3. Hej ja dopiero będę robiła odcinek, bo mam gosci :3 potem dam znać co i jak. I jak ktoś chce spoilery, to wiecie. Zapraszam xd
Ostatnio zmieniony przez Shairan (16-06-2021 o 15h14)
4 wiecie czego mi brakuje w sali gier? Tego wątku o opowiadaniu historii strażniczki powyżej. O jeju jakie fajne rzeczy tam potrafiły powstać :3
5. Anatea ma wyzwanie... hymm Shairan ma wyzwanie zostają tylko dwie osoby. Henrieta i AS7... hym ciężki wybór, bardzo ciężki wybór.
AS 7 zaprojektuj ulotkę która będzie informowała o pokazie mody prowadzonym przez Anatea w strojach Yen, albo napisz jakiej postaci która strażniczka mogłaby podprowadzić ciuchy i dlaczego z dowolnego unwiersum który znasz.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (16-06-2021 o 15h38)
1 dobra, mamy publiczność, także trzy, cztery, osiemnaście... *Nabiera głęboko tchu, rosy okazji wyciąga zwinięty transparent z gołym Lancem, ze strategicznie umieszczoną kokardą*
Sto lat, sto lat, niech żyje nam Shairan! a resztę lat w Lśniącej Straży, muahahaha
Ostatnio zmieniony przez Anatea (16-06-2021 o 16h27)
2 No nieeee zostałam wydana xD
Dziękuję <3
Ale ten transparent to ja sobie chętnie zabiorę :3' Czy ta kokarda jest ściągalna?
//Dziękuję, dziękuję :3 Wlaśnie mi stuknęło 27 xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (16-06-2021 o 16h36)
3. Sto lat sto lat niech żyje Sahiran nam niech żyje nam...! Hym dorzucam transparent z gołym Geraltem jako prezent
// No to shairanko maleńka ile latek masz ;D
4.
@Shairan, wszystkiego dobrego! <3 dobrze Ana, że Cię tu mamy Świętujesz dziś ładnie? Hucznie czy w mniejszym gronie?
Jeśli chodzi o wypoczywanie to próbuję się bardziej odstresować, bo obrona w przyszłym tygodniu i strasznie źle znoszę ostatnio stres, więc próbuję się uspokajać i czymś zająć między nauką.
A wyzwanie pewnie ogarnę jutro rano ^^
No i przechodzę 5 odcinek, także mogę się dzielić spojlerami, zatrzymałam się jedynie przy późniejszych dialogach, bo chcę koniecznie ilu z Nevrą i czekam na solucję xD
5 @Shai wszystkiego najlepszego *wyciąga klatkę z komarami i wypuszcza jak gołębie*!
Zadanko dla ciebie @Dark wyprawiamy imprezę urodzinową dla Shair. Wykonanie w formie dowolnej.
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (16-06-2021 o 17h27)
1. Dobra zrobię to mówisz i masz Henrieta ;D, ale zrobię to w formię opowiadania. Leniwa buła ze mnie by to narysować ( chociaż może coś skrobnę na prezent potem :3 Shairan podobał się jeden mój oc)
Urodziny Shairan
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (16-06-2021 o 18h36)
2. Widział ktoś już rzeczy z nowej mapki? Na targu wiszą takie buty, jak nic wyglądają na komplet z atmosferą i spódnicą z zeszłorocznego wakacyjnego stroju "legend of sea"
Ostatnio zmieniony przez Myrida (16-06-2021 o 18h42)
Miniaturki<3
Ostatnio zmieniony przez Lyz (16-06-2021 o 22h45)
4. Nie polecam nikomu, nawet najgorszemu wrogowi migreny. To dziadostwo tak dziś nie odpuszczało, że aż urlop sobie wzięłam w pracy ._.
O nowe rzeczy na targu ale fajnie
5 Dziękuje za miłe życzenia
oddaję pierwsze wyzwanie, czyli kolejka... w kolejce po patelnię
drugie wyzwanie: "Wiedźmiśnka Patelnia"
Ostatnio zmieniony przez Shairan (16-06-2021 o 19h35)
1 Obstawiam, że migrena jest jednym z jeźdźców apokalipsy. Razem z kacem, zgagą... I bólem w tej części gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę.
I impreza i kolejkowy rysunek są świetne szczerze, bardzo lubię chibi od Shairan
Henrieta- komary? Nie rób mi tego * zamyka się pod moskitierą*
As7- nie ma sprawy, staram się być na bieżąco wiem, że urodziny Liny też są latem.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (16-06-2021 o 19h43)
2. Nyahahaha przypominam że mamy wątek na CA łobuziaki, więc tam wrzucać swe wypocinki
// jak wam minął ten dzień ? Ja już się cieszę że jutro jest czwartek a potem piątek i weekend U.U jestem już taka zmęczona
// Tak rysunki Shairan i gotuj z Letho wyglądają bosko !
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (16-06-2021 o 19h43)
3.
@Mysti biedactwo odpoczywaj tam sobie, migrena to koszmar.
@Shairan Wszystkiego najlepszego!! czyli piniążków❤️
Świetnie Ci wyszły te wyzwania, uwielbiam twoje rysunki.
@Lyz mam ten sam problem z moimi chowańcami xd
@Lina fajne urodzinowe opowiadanko
Oh ja oddaję swoje zadanie i jak już wspominałam nie umiem kolorować, ale przysięgam, że się starałam jak mogłam xd
Ostatnio zmieniony przez Charlees (16-06-2021 o 19h44)
4 Charlees dziękuję ♥ piękne kolorowanie btw. Szefuńcio też wygląda na zadowolonego xddd śmiechłam
Jejku, a ja tak bardzo uważam,że mi nie wyszły te chibi. Jesteście zbyt miłe
5
@Ana poprosze o jakiś fajny torcik dla @Shai
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (16-06-2021 o 20h27)