5.
Wpadam na szybciora ogłosić fretkę za wyzwanie dot. zrobienia plakatu wyborczego dla @Myst (tfu, reklamę rządów), ale mam totalnie bad mood przez pracę i muszę rozejść złość, także wybacz @Myst, że pozostawię twoje rządy bez komentarza, a może to właśnie wystarczy jako odpowiedź? Będzie tak źle, że aż strach o tym pisać, dlatego lepiej zostawić ludzi w niewiedzy i z poczuciem, że nowa szefowa KG wywiąże się ze swoich obietnic? Kto wie!
@Alienne oj miałaś rację. Piosenka zaaprobowana! :D
wyzwanie dla:
@Charlees
strażniczki wyjeżdżają na wakacje! Dokąd jedziemy i jak tam dotrzemy? Poproszę o udzielenie informacji!
edit/// @Myrida to jest przekozackie. I takie prawdziwe XDDDDDDDD zapisuję w prywatnym folderze.
@Alienne dzięki, ale już wysłałam cały elaborat do kuźni rozpaczy na mess, więc już wystarczająco dużo osób musi dzisiaj słuchać mojego zawodzenia. Z ciekawości weszłam na swojego służbowego maila i widzę, że są nowe ustalenia odnośnie tej sprawy XDDDDD w sensie nowe wytyczne do naszej pracy, także chociaż coś z tego wynikło i to nawet szybko. Ciekawe jak sprawdzi się w praktyce.
Ostatnio zmieniony przez Markiz (15-06-2021 o 20h56)