4 @Charlees poruszyłaś istotną kwestię z czasem Ale dziękuję za radę, skorzystam.
@Ana czy to będzie dobre, sama oceń.
obiadki
Notatka przywieszona na drzwi stołówki w KG
"Szanowni! W związku z nieoczekiwaną chorobą naszego wspaniałego kucharza Karuto, musieliśmy podjąć drastyczne środki i po długich konsultacjach i ciężkich argumentach, zdecydowaliśmy się wyznaczyć osobę, która zastąpi naszego satyra.
Od tej pory, posiłki będzie przygotowywać członkini straży Obsydianu o imieniu Shairan. Mimo wątpliwości i scpetycznego podejścia zainteresowanej, to ona będzie Was karmiła przez jakiś czas. Dlatego... lepiej jej nie podpadajcie
Podpisano
Lśniąca Straż"
Notatka poniżej
"Koledzy, koleżanki i pozostali, którzy mnie wkurzają
Dzisiejszy obiad:
przystawka: Arkanistyczne pestki w złotym nektarze;
pierwsze danie: Zupa krem z mielonego Sabali.. żartuję, pelikany. Zupa owocowa miodowo - księżycowa (z owoców);
drugie danie: krab w słodkiej pajadze, frytki i słona sałatka z świecącego koralu;
napój: a pijce se co chcecie.
SPECJALNY OBIAD DLA NEVRY: puste komplementy dla pompowania i tak już nadmuchanego ego. :* a weź się udław.
Wasza kochana Harpia."
Drugie wyzwanie zrobię już w domu, nie mam możliwosci takiego riserczu w obecnej chwili.
@Markiz odnośnie pytania: ja zamierzam dzisiaj przeżyć, to będzie naprawdę duży sukces xD
@Henrieta podziwiam kolekcję. Jak nie zapomnę, wpadnę poczytać :3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (04-06-2021 o 11h40)