1. Dzien dobry waaaaaam, jak tam sie czujecie z koncem weekendu?
Strony : 1 ... 188 189 190 191 192 ... 214
#4727 26-02-2023 o 14h29
2.
witam, ja się w ogóle nie cieszę na koncie weekendu, bo jutro zaczynam nowy semestr i trzeba wracać do nauki i pisania licencjatu :')
#4728 26-02-2023 o 15h10
3. Tymczasem ja, która jeszcze jest w trakcie ogarniania literatury do licencjatu i ją czyta XD
#4729 26-02-2023 o 17h08
4. Hehehe... pisanie licencjatu wspominam całkiem nieźle, zbieranie informacji i robienie badań, oraz gromadzenie informacji wspominam całkiem dobrze :3, chociaż miałam spore problemy z interpunkcją, ale obroniłam się na 4 !
Szkielety urządzają przyjęcie powitalne ( uwaga taki ze mnie wierszokleta jak z Jaskra dziewica )
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#4730 26-02-2023 o 18h06
5. @dark pięknie napisane <3
to wyzwanko dla @idc, dopasuj dinozaura do dziewczyn z kolejki <3
#4731 26-02-2023 o 18h24
1. Ja się nie cieszę na koniec weekendu. Chciałabym mieć dłuższe wakacje, ale nie mogę, bo wiem, że to źle by na mnie wpłynęło i niestety po tym dodatkowym miesiącu wolnego muszę wypchnąć siebie z domu XD. TAK, nie wychodziłam z domu przez miesiąc XDDD
@Elinorka Oparowe sisterki z nas ♥
// @LexxanitaFoxx no tak, bo przyleciał mój wielki przyhjaciel XDD
A tak serio, to ostatnio dzisiaj jadłam o 5 rano, więc zaraz idę do kuchni ogarnąć co jest do jedzenia XDDD
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (26-02-2023 o 18h35)
#4732 26-02-2023 o 18h28
2. @Liebevolla mam nadzieję, że jadłaś dziś kanapkę.
Czy u Was też padał dzisiaj śnieg?
@down Czemu niestety? Nie lubisz śniegu? Ja kocham śnieg xD
@down2 OMG Mam dwie torebki irl w kształcie stegozaura! (identyczne były na SF do stroju Eryka, dlatego kupiłam je sobie też irl, bo znalazłam na Shopee jak jeszcze działało w Polsce XD)
Ale ogólnie moimi ulubionymi dinozaurami od zawsze były i są brontozaury <3
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 22h39)
#4733 26-02-2023 o 20h14
3.
u mnie niestety padał :c
@up nie lubię, bo szybko marznę ;-;
wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez idontcare (26-02-2023 o 20h30)
#4734 27-02-2023 o 00h45
4. Ja kocham śnieg i żałuję, że nie mogłam za długi cieszyć się nim
Wiecie, że we Włoszech na południu też pada śnieg? Tylko taki jest mało i tak daleko pojedyncze kawałki spadają, że od razu się rozpuszczają. Dzięki Bogu, bo włoskie chodniki to tragedia - pozabijali się xd
#4735 27-02-2023 o 04h13
5. Mam wyzwanie dla @Liebevolla - dopasuj do każdej osoby z kolejki kanapkę XDDDDDDDDD
@Norka w sumie to nigdy się nie zastanawiałam czy we Włoszech pada śnieg, ale jak tak teraz o tym myślę, to w sumie nie umiem sobie tego nawet wyobrazić xD Ale wierzę na słowo!
#4736 27-02-2023 o 07h00
1. Piękne dinusie @idc
W sumie snieg we wloszech nie brzmi realnie... Jak ja już chce lato :'cccc
Macie już plany na wakacje? Ja jadę na biwak >:3
O jeszcze wam sie poskarze... Bylam na badaniach w grudniu, a moja mama mimo codziennego przypominania nadal mnie nie zapisala do lekarze, a pilnie potrzebuje leki na tarczyce i antydepresanty XDD <33 A sama się nie umówię, bo nie wiem kiedy ona moze ze mna isc, bo sama nie moge
//edit: @idc, piękna nowa stylka! I dziękuje, mam nadzieje ze sie uda szybciutko
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (27-02-2023 o 17h09)
#4737 27-02-2023 o 15h19
2.
ja mam niby jechać gdzieś nad morze w wakacje, ponoć mama ma już wszystko ustalone :p
jeszcze planowaliśmy z siostrą i przyjacielem jechać do berlina, ale znając moje szczęście, to pewnie z tego drugiego wyjazdu jak zwykle nic nie wyjdzie, więc się nie nastawiam :')
w ogóle, @Av, beznadziejnie, że nie możesz iść bez mamy, kurde, oby się szybko udało załatwić te leki, bo to ważna rzecz!! :<
/@up dziękuję ♥
witaj z powrotem na wyzwaniach @Mijane :D i dziękuję ♥ obrazek i cytat są z "tomie" junjiego ito btw :p
a skrót nawet się przyjął :>
o, i co do tego śniegu, to też nie wiedziałam, że tam w ogóle jakiś pada :o
Ostatnio zmieniony przez idontcare (27-02-2023 o 17h46)
#4738 27-02-2023 o 17h17
3.
Hej wam - kilka dni mnie tutaj nie było, więc jestem zmuszona wziąć fretkę heh...
@Av o rany, ale to serio jest problem, że nie można iść samemu do lekarza do osiemnastki, moim zdaniem mogliby to chociaż spuścić do szesnastego roku życia. Dodatkowo potem jak ktoś ma w ogóle te 16-17 lat to jest problem, bo do dziecięcego nie przyjmą, bo ponoć za stary, no ale dorosłym przecież nie jest, więc lekarz dla dorosłych mówi, iż nie będzie leczył niepełnoletniego xD A paradoksalnie to jest przecież ten wiek, w którym to wszystko się zaczyna...
Jeśli chodzi o śnieg to lubię, ale w listopadzie, grudniu. Po Nowym Roku zawsze już mam dość zimy i jak dzisiaj rano zobaczyłam biały puch I was like: that's not funny ;-;. Ja już chcę wiosnę...
Ale, że we Włoszech spadł to nawet nie wiedziałam. Ale wiem, że mam bardzo ochotę spróbować słodyczy Kinder dostępnych tam, bo to w końcu kraj matka najlepszej marki słodyczy xD
O i @idontcare fajna sygna! Podoba mi się! Plus widzę, że jednak skrót idc się przyjął. Gdzieś mi tam mignął chyba!
#4739 27-02-2023 o 19h57
4. Dzień dobry ja właśnie zaończyłam najgorszy dzień w tygodniu poniedziałek i nie było źle...
ja się ciesze na nadchodzący marzec bo nextbike będzie znowu działać i się zmuszę do jazdy na rowerze ponownie.
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#4740 27-02-2023 o 22h55
Dzień dobry Państwu! Witam ponownie po szale zeszłych kilku dni
Pochwale się, że spektakl wyszedł super :3
I ląduje wyzwanko dla @Aevriia! Proszę przedstaw w dowolnym wykonaniu jak strażniczki z kolejki spędziły ostatnie dni ferii
#4741 27-02-2023 o 23h06
1.
@Lyz no to świetnie, że spektakl się udał, gratulacje :D
Ostatnio zmieniony przez idontcare (27-02-2023 o 23h06)
#4742 27-02-2023 o 23h18
2. Gratuluję, @Lyz :>>
Oto wyzwanko, myślę że tak własnie bylo :'>
:oooo
#4743 27-02-2023 o 23h56
3. Jak nie jadłyście nigdy ptasiego mleczka o smaku caffe latte, to polecam, jest bardzo dobre. Właśnie je sobie jem (∩˃o˂∩)♡
#4744 28-02-2023 o 17h40
Dziękuję wam bardzo ^^
@Lexanita Ooo!!! Ale czad, gdzie kupiłaś?! Poluje na różne smaki ptasiego mleczka i tego jeszcze nie jadłam
#4745 28-02-2023 o 18h14
5.
@Av co do twojego wyzwanka, potwierdzam, tak było
a wyzwanie leci do @Lexanity, dopasuj osobom z kolejki smaki ptasiego mleczka
ale to o smaku caffe latte musi być dobre *^*
#4746 28-02-2023 o 20h22
1. * wypełza z nory i nie wie jak się nazywa* ktoś powiedział ptasie mleczko o smaku latte ? uwielbiam.. ale cięzko dostać
#4747 28-02-2023 o 20h29
Ptasie mleczko o smaku latte brzmi tak bajecznie, potrzebuję tego w moim życiu щ(゚Д゚щ)
#4748 28-02-2023 o 20h38
3.
połączenie kawusi ze słodyczami, czy istnieje coś lepszego?? ( ̄ω ̄)
#4749 28-02-2023 o 21h48
4.
Lyz napisał
@Lexanita Ooo!!! Ale czad, gdzie kupiłaś?! Poluje na różne smaki ptasiego mleczka i tego jeszcze nie jadłam
Kupiłam w Carrefourze. Tam zawsze jest największy wybór moim zdaniem.
Wyzwanie
#4750 01-03-2023 o 07h24
5. Odnośnie planów na wyjazdy ja chciałabym pojechać do Niemiec. Spędziłabym wakacje u mojego opiekuna z wymiany. Co prawda byłam u niego jesienią od Września do listopada bodajże, ale tak chętnie mnie zapraszał, że z miłą chęcią obarczę go moim towarzystwem i w wakacje
Swoją drogą Saksonia bardzo mi się podoba. Jeżdżę tam przy każdej możliwej okazji.
@LexanitaFoxx ja to już w sumie nie pamiętam, kiedy jadłam ptasie mleczko, z chęcią spróbowałabym tego co mówisz jak i tego, co w wyzwaniu przypisałaś dla @Lyz .Mega mnie zaintrygowało, ciekawe czy smakuje tak samo hitowo jak wygląda, bo z tym to bywa różnie XDDDD.
W ogóle w sumie to jest zabawne, że jest masę produktów, które są kupowane przez ogrom osób a ciężko je dostać w danych sklepach, w sensie może jedna sieć ma taki produkt w zaopatrzeniu. Chodząc do innych nie mamy ich nawet w ofercie. To jest zabawne ale i uciążliwe, bo czasem po rzecz, którą uwielbiam i chciałabym zjeść/wypić muszę jechać na drugi koniec miasta XD. Czasem cierpię, bo nie chce mi się a zjadłabym akurat to XDDDDD
Ogólnie mój początek tygodnia wypadł dobrze, chociaż mega się obawiałam. Pierwszy raz odkąd wyszłam ze szpitala miesiąc temu idę do pracy. Przedwczoraj i wczoraj czułam zmęczenie i jak tylko wracałam do domu szłam spać. Ogólnie nadal jestem rozkojarzona, ale już lepiej sobie z tym radzę i udaje mi się szybciej zorganizować do wyjścia. Mam nadzieję, że w marcu już zupełnie się wdrożę. Lubię mieć oszczędności i jeśli teraz odłożę wystarczająco na więcej luzu będę mogła sobie pozwolić w wakacje :3
To tyle ode mnie, teraz biorę się za wyzwanko :3333
kanapki dla strażniczek
A wyzwanie ląduje do @idontcare. Przez pięć postów pisz na zielono. Możesz wybrać dowolny odcień zieleni