2. Znowu jest ciemno , zimno i ponuro, wczoraj było tak fajnie... ja chce już wiosnę... a nie tylko widzę wszędzie białe kwiatołki.
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
Strony : 1 ... 186 187 188 189 190 ... 214
2. Znowu jest ciemno , zimno i ponuro, wczoraj było tak fajnie... ja chce już wiosnę... a nie tylko widzę wszędzie białe kwiatołki.
3.
Wyzwanie: pomysł na sygnaturkę od Av dla Mijane
Ostatnio zmieniony przez Mijane (20-02-2023 o 18h34)
5.
@Aevriia - Już lecę się przebrać <3
Ach, też czekam na słoneczko. Mam tyle ładnych ubrań na ciepłe dni ^^ Jak jest zimno i plucha to nie chce mi się nawet łądnie bierać plus zdecydowanie wygrywają tutaj ciepłe i wygodne ubrania
@Mijane - Boski ten cytat. Jako wyzwanie proszę rysunek jak przerażone strażniczki z kolejki obrzucają demona pismem świętym, krzyżami i tym podobne. Nie musi być ładny
Ostatnio zmieniony przez Sintriss (20-02-2023 o 21h31)
1.
@Mijane haha, aż mnie ten cytat zachęcił do przeczytania tej książki xd
muszę ją mieć na oku na przyszłość :p
ja też chcę słońce, tęsknię za wiosną </3
2.
@idc, gratulacje zdanej sesji jeszcze raz <333 A zapro juz ci wyslalam, mam hu tao na pfp <3
Tochę mnie nie bylo dzis, bo spałam. Tęskniłam za wami
dołączam sie do narzekania na pogode , jest mi ZIMNO
nic mnie juz nie zrani, bo znalazłam w genshinie wszystkie 76 aranar
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (21-02-2023 o 08h59)
3. Ja już po śniadanku... dzisiaj nie chce wychodzić starsznie wieje, do tego w stolicy wieje i przyjechał prezydent usa to wszystko będzie zatkane.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (21-02-2023 o 12h31)
4.
Ja dopiero wstałam po nocce.
Z tą Biblią to mi się przypomniało jak graliśmy w RPG o zombie i losowaliśmy postacie - przytrafiła mi się postać biologa, który nie miał przy sobie żadnej broni, za to miałam opasły tom podręcznika od biologii. Zdecydowałam się, że będę rzucała nim w zombie. Akurat wyrzuciłam szóstkę i zabiłam zombie podręcznikiem od biologii także to działa.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (21-02-2023 o 12h07)
5. muhahaha
Idoncare... zostajesz moja ofiarą... takk ofiarą... bo musisz... hymm zaplanować olimpiadę dla moich nieumarłych.
5 dyscyplin sportowych plus krótki opis do nich.
Dla szkieletów, zombich, wampirów, rycerzy śmierci ( z końmi) i kilku innych nieumarłych muhahaha!!!
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (21-02-2023 o 12h33)
1. Dzien dobry muchomorki, jak sie czujecie dzisiaj? Co robicie? Jakies plany, przemyslenia?
Ja w nocy zrobilam sesję na 50+ zdjec a w koncu uzylam moze 7 XDD Mam jeszcze do zrobienia dzisiaj rysunek na creative arts, myślę nad aktualizacją profilu zeby estetycznie pasowalo :DD
2.
No cóż, ja mam przed sobą górę prasowania...
3.
ja pewnie znowu będę grała cały dzień, miałam wyjść dzisiaj na kawusię, ale się źle czuję i nie wyszło ;-;
@Av zaakceptowałam :D i dziękuję <33
omg, szacun za wytrwałość, że ci się udało znaleźć wszystkie!! :o
mi się pewnie nigdy nie będzie chciało wszystkich znaleźć xd
@Van damn, książki jednak potrafią być mordercze, trzeba zapamiętać na przyszłość xd
wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-02-2023 o 15h30)
4. no i widzisz :3 jestem pewna że wszyscy będą się świetnie bawić, zwłaszcza te utopce. A rycerzy bez głowy tez mam :3
1. Dasz radę, @Lyz! wierzymy w ciebie :3
btw art dla ciebie sie powoli u mnie szykuje :00
A jak tam reszta strażniczek? Żyjecie? Nie zwiało was?
edit: @lyz, moge ci podeslac wip na pv, chyba ze wolisz niespodzianke :DD
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (21-02-2023 o 22h12)
3.
w ogóle dziś nie wychodziłam z domu ze strachu przed tym wiatrem ;_;
@Lyz ja niestety nie umiem rysować, także do rysowniczego raczej nie zawitam </3 ale może kiedyś pomyślę o wątku z opowiadaniami... :p
i powodzenia ze spektaklem ♥
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-02-2023 o 22h11)
3. Hymm organizacja zawodów nie będzie łatwa... wiesz te wszystkie ławki dla wiernych fanów... te wszystkie stoiska dla zombich z mózgami to nie takie proste.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
WYZWANIE
Ostatnio zmieniony przez Elek (22-02-2023 o 16h40)
5. Hymm więc zrobimy ci chrzest Aevriia
Proszę kolejkę w dowlony sposób narysowana ( mogą być patyczaki) jak pomagają przy organizowaniu nieumarłej olimpaidy :3 a co... mnie też można dawać wyzwania rysunkowe.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (22-02-2023 o 22h03)
1.
coś tu pusto znowu :c
u was też dzisiaj tak ładnie świeciło słońce? czyżby wiosna była coraz bliżej??
2. Moje nie wiem które podejście do tego wątku - czas start. Może w końcu się przekonam i mi się spodoba xD
3. Dzien dobry bubaski!! Trochę mnie nie było, bo bylam na wyjezdzie, a z telefonu nie da sie pisac na forum, takze mam nadzieje, ze nie bedziecie zle za obsuwe z wyzwaniem :> postaram sie zrobic je do jutra
jak tam u was?
4.
Cześć wszystkim!
@Elek miło, że o mnie pomyślałeś mimo, że nie byłam w kolejce. ♥ Czy to te słynne klopsiki z Ikeły?
Ja troszkę odpoczęłam w weekend, spotkałam się z przyjaciółką i kupiłam sobie piękną torebkę~~! W dodatku otworzyli w galerii sklep z kolczykami, czuję, że zostawię tam mnóstwo pieniędzy.
5. Lexi my nie gryziemy... niby mamy zęby, ale nie są take ostre by kogokolwiek zjeść :3
Ja pracuje... wróciłam do domu i padłam na pysk by się przespać.
Vandea proszę bardzo skoro weszłaś mi kolejkę zaprezentuj kolejce 5 różnych słodkich Gryzonii.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (25-02-2023 o 16h37)