1. @Vandeła, zazdroszczę sklepu z kolczykkami. Niby mieszkam w wawie, ale najeździć się trzeba ;^;

Strony : 1 ... 187 188 189 190 191 ... 215
1. @Vandeła, zazdroszczę sklepu z kolczykkami. Niby mieszkam w wawie, ale najeździć się trzeba ;^;
2. Ja dziś wstałam o 16:00 i właśnie jem śniadanie XD Ale chyba muszę dziś jeszcze pojechać do sklepu, bo trochę pustki w lodówce.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (25-02-2023 o 16h49)
3.
Ja miałam teraz dwa dni wolnego, ale za chwilę się zacznie znowu maraton.
W sobotę mam zajęcia online, potem nockę, a w niedzielę zajęcia stacjonarne. W poniedziałek dniówka i we wtorek nocka w CUMie (Centrum Udarów Mózgu), nie cierpię tam chodzić na dyżury, ale co zrobić... Anielski orszak niech mą duszę przyjmie.
Wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez Vandea (25-02-2023 o 16h56)
4. Jakie słodkie gryzonie... wiecie że ryjówka jest najmniejszym drapieżnikiem świata i musi ciągle jeść bo ma taki wielki metabolizm ?
hehe ja idę dopiero w poniedziałek po zakupy... muszę opróżnić lodówkę do końca i rozmrozić.
5.
@Lina, kiedyś mi się obiło, że jest najmniejszym drapieżnikiem, ale dalszej części ciekawostki nie kojarzyłam.
@Av, serio? W galeriach handlowych nie ma nic takiego?
Wyzwanko dla @Av, dopasuj kolczyki do kolejki.
1.
@Van jakie urocze te gryzonie <33
tbh u mnie w mieście chyba też nie ma takiego sklepu stricte z kolczykami :o
tzn. i tak nie noszę, to dla mnie to bez znaczenia, ale w ogóle nic takiego nie kojarzę xd
2. No w galerii nigdy nie widzialam, a przynajmniej nie w tych do ktorych mam dostep
WYZWANIE
3. okey posiedziałam chwilę i uzupełniłam naszą wyzwani wą twórczość, trochę się tego pojawiło od sierpnia jak ktoś chce może zobaczyć, jeśli coś przeoczyłam to proszę samemu dodać
4.
U mnie był kiedy byłam totalnym biedakiem, potem go zamknęli, a teraz otworzyli w obu galeriach.
Łoj ja mam tylko jedne dziurki, ale dla mnie ucho to jedyne słuszne miejsce na kolczyki, więc trafione.
5. @idontcare w sumie ja się spotkałam, że jak już to z całą biżuterią, a nie tylko na kolczyki, albo np sklep z jakimiś dodatkowymi rzeczami i jest dział z biżuterią, więc jestem lekko zaskoczona
Mega podobają mi się kolczyki zaproponowane przez @Averię
Może dlatego, że sama mam kolczyk w przegrodzie nosowej.
Przyznam szczerze, że moje kolczyki wyglądają inaczej , ale pokusiłabym się o ponoszenie tego syrenkowego, który dostała LexanitaFoxx, bo mam choker w podobnym kolorze do tych perełek.
W ogóle to jestem 5! Więc zostawiam wyzwanie dla @Vandea. Przebierz się za zielonego słonia z kokardką na ogonie na 24h.
1. Szkoda, że ja nie dostałam takiego cudownego wyzwania. Zazdro Vandeła (∩˃o˂∩)♡
2.
Pewnie zostanę tym słoniem na dłużej, bo jak dzisiaj ustawię to będę mogła zmienić dopiero we wtorek...
3. Nie mart się @Vandeła, jestes pieknym zielonym sloniem
4. Mam wrażenie, że @LexanitaFoxx zmieniła kolor stylki, żeby również tematycznie się tak ubrać
5. Faktycznie haha
no to wyzwanie dla ciebie @Lexanita, wstaw zielone slonie do sygnaturki na 24h
1. hymm pamiętam ta piosenkę lubiłam ją i było wiele jej zwortek. Czuje się tak staro... do przedszkola chodziłam 26 lat temu.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (25-02-2023 o 22h03)
2.
chyba żyję pod kamieniem, w ogóle nie kojarzę tej piosenki T^T
@Liebevolla właśnie ja tak samo xd ale fajen, że jest taka opcja, jak ktoś nosi, to spoko sprawa taki sklep :p
btw, zgadzam się z @Av, @Vandeła jest pięknym zielonym słoniem
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-02-2023 o 22h11)
3. Sygnaturka ustawiona XD A teraz idę robić pierogi, bo głodna jestem.
4. Właśnie jakoś ostatnio przyszła nam faza na tą piosenkę XDD. W dzieciństwie też o niej nie słyszałam, zobaczyłam ją pierwszy raz jako nastolatka XDDDD
Odnośnie tych kolczyków, to szkoda trochę, że na Eldzi do nosa jest tylko jeden i to taki niesamoistny, tylko z łańcuszkiem do ucha. Chętnie ubrałabym mojej Gardzi takiego samoistnego. Myślę, że podrasował by mi wiele stylek ♥
5. Wyzwanie dla @Liebevolla - zostań moją sisterką i zrób podobną stylkę do mojej. Noś 24h xD
A wracając do tych słoni, to ja tej piosenki wgl nie pamiętam z dzieciństwa i usłyszałam ją dopiero z miesiąc temu jakoś pierwszy raz.
1. Mam nadzieję, że tak jak zrobiłam ci się podoba :3
W sumie najwięcej czasu zajęło mi dogranie itemów i mega się przy tym nagimnastykowałam XD. Ostatecznie użyłam nieco innych elementów, ale zamysł myślę pozostaje ten sam.
Powiedzmy, że jestem taką inną wersją oparów, niż ty XD
Oczywiście, w moich stylizacjach zawsze zawieram odrobinę realizmu <3
A strój Ewy to najlepszy strój ╰(◡‿◡✿╰)
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (26-02-2023 o 01h28)
2. Bardzo ładne opary. Nawet ubrałaś się trochę w swój irl tzw strój Ewy. Podziwiam za realizm. Stylka 10/10, daję Lexo Approve.
@Norka OMG przyszłaś odwiedzić umęczonego więźnia, skazańca w celi XD Bardzo mi miło. Mam nadzieję, że nie przeszkadzają Ci opary moje i Liebevolii XDDDD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (26-02-2023 o 03h15)
3. @Liebielove jakie to są słodkie opary dymu! <333333 Chciałabym, żeby z moich płuc takie wychodziły XD
Bad sister @Lexa
Good sister @Liebevolla
Historia: Lexa pragnie zabić odwiecznie swoją piękniejszą i milszą siostrę, aby przejąć tron. W tym celu znalazła coś, co zatruwa ludność i tylko ona może uleczyć, a Lebevolle zamknęła.
Tak sobie Was wyobrażam XDDD
Piękny spamik @Lexa haha
4. Proszę proszę, kogo moje oczęta widzą... miło że wpadłyście dziewczyny, stęskniłyście się za naszym umarłym towarzystwem ?
( szkielety machają swoimi kostkami)
5.
wyzwanko dla @liny - opisz przyjęcie powitalne dla forumowiczek, które zorganizują szkielety!