1.
Ja utknęłam w egzaminach, ale staram się tu zaglądać, ale smutno mi patrzeć jak ja wpadam, a tu nawet nie bardzo jest się do kogo się odezwać. Pewnie większość przeniosła się na inne kanały komunikacji, a szkoda... Forum ma swój unikalny klimat.
To nieporozumienie, że w czasie eventu wielkanocnego na Bitwie Straży - czyli z założenia wątku do pisania o wszystkim i o niczym - nie pojawił się żaden post. Niestety najbardziej aktywne są obecnie Obsydianki i też zwyczajnie się blokujemy na tych Bitwach.
Ludzie są najbardziej aktywni jeszcze na Zapytajkach, ale w pytaniach też ciężko prowadzić normalną rozmowę.
@Noku, trzymam łapki za szybką regenerację po operacji :3
EDIT: @Kirian, w czerwcu jakoś jest event muzyczny I dziękuję...
Stwierdzam, że muszę wkleić mój dzisiejszy piątek trzynastego, bo to przechodzi ludzkie pojęcie...
1. Autobus rano nie przyjechał, trzeba było zapierniczać na pociąg do miasta, a mam daleko. Na szczęście spóźniłam się tylko 20 minut na zajęcia, ale był to sprint życia. No i zabuliłam dodatkowo 4 zł, bo mam miesięczny bilet na autobus.
2. Na zajęciach próbowałam wentylować pacjenta, który samodzielnie oddycha i podać lek w bolusie, który powinno się podać w kroplówce XD Na szczęście to była symulacja.
3. Poszłam na obiad - zapomniałam, że mam zniżkę studencką.
4. Pojechałyśmy na pociąg - nie sprzedali mi biletu, bo miejsca zajęte. Uznałam, że wracam na dworzec autobusowy, bo autobusem będę tak samo w domu jak następnym pociągiem.
5. Stwierdziłam, że na pocieszonko wezmę sobie kawusię i lody z maka, kupon mi nie zadziałał XD Podchodzę do kasy, a oni mi na to, że ten kupon działa tylko w wolnostojących MCdonaldach.
6. Wzięłam sobie samą kawę, ale zapomniałam wklepać aplikacji, więc punkty mi przepadły.
7. Autobus powrotny nie przyjechał X D
8. Musiałam wrócić z powrotem na dworzec kolejowy. Zużyłam chyba wszystkie zachomikowane bilety miejskie. Zabuliłam 12 zeta za Intersity i byłam w domu po 20 ...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (27-05-2022 o 21h51)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- wiewiórki w czołgu
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor