5.
Siemka, ja wpadam w związku moją krótką obecnością kilka stronek temu. Chciałam przeprosić, że nie odpowiadałam i serdecznie podziękować, za ciepłe przyjęcie <3 No jesteście kochane słoneczka!
Życzę też wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!
Ja przed pożarem właśnie powoli nadrabiałam odcinki. Byłam albo na 13 albo na 16? Teraz jestem na 10 heh... Nie wchodzę tu też często przez brak czasu to nawet maana mi się nie nabija. Ale może po klasie maturalnej będę w stanie trochę ruszyć? Kto wie...
Daję spoiler, bo mówię tu tak powierzhownie o tym, co dzieje się w odcinkach, a nie chcę robić czegoś wbrew zasadom, dlatego dla bezpieczeństwa
W każdym razie mdli mnie na myśl o tym odcinku w jaskiniach xD Matko, pamiętam jak się z nim męczyłam i go znienawidziłam xD
Co to takiego OCki? :oo Ale widzę powiązanie ze stworzeniem historii strażniczki, jej wygląd. To jest absolutnie fenomenalne!
@Nanoko chciałam powiedzieć, że twoja gardzia wygląda prześlicznie *.*
WYZWANIE DLA
@dark-liny - przedstaw strażniczki z kolejki jako nietoperze! Forma dowolna - czy może jakieś rysunki, czy jakieś zdjęcia z internetu, jakieś śmieszne rzeczy w tym kształcie. Co ci tam przyjdzie do głowy i na co znajdziesz czas!
Kiedyś nazywałam się Mysterios, ale tajemnica umarła i pogrążyła wszechświat w zniszczeniu, wysyłając w świat swojego pośrednika...