1.
@Meli, ale ja właśnie też zostałam przy starym loginie Chciałam zmienić, bo Eldarya to obecnie jedyne miejsce gdzie używam loginu "Vandea", ale uznałam, że może dzięki temu, że zostanę przy pierwornym loginie - odzyskam łatwiej doładowania no i też osoby łatwiej mnie rozpoznają.
@Lina, przekazałam oczywiście :3 Ale w sekrecie zdradzę, że powoli już lądujemy - przerabiam ostatni folder z obrazkami.
Ogólnie rzucę taki temat, próbowałam na wątku stricte z chowańcami, ale coś poszło nie tak, chyba za mały ruch. Ja po pożarze zaczęłam kolekocjonować (i wykluwać) chowańce. Kluję te, na które mam jakiś pomysł na imię. Obecnie to wygląda tak:
Chowańce
Najbardziej męczy mnie brak pomysłu na imię dla Ciralaka, bo kupiłam go w antycznym butiku i do tej pory nie wyklułam... Jakbym miała pewność, że wykluje się samiczka to po najmniejszej linii oporu nazwałabym Bastet, ale kompletnie nie mam pomysłu na imię dla chłopca. A jak u Was z imionami chowańców?
Ah no i złapałam Owletta jak widać na załączonym rysunku
No i rysuneczki:
Belphegor
Ciekawostka - Belphegor deklaruje się jako buddysta i ten luźno rzucony fakt doprowadził do wprowadzenia postaci Buddy w historii.
Cambriel
Asmodeusz
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- wiewiórki w czołgu
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor