1.
@Meli o jejku, uroczo Ci wyszło to zadanie, bardzo przyjemnie mi się czytało ♥️ i trafiłaś z tym objęciem włosów, nawet nie wiesz ile razy zrobiłam tak będąc dzieckiem xd
Świeczniki też wyglądają ładnie, maluchy na pewno się dobrze bawiły.
@Vandeła widzę znowu nowa stylka, ale też bardzo ładna! Zaskoczyłaś mnie z tym losowaniem ale fajna sprawa
@Lina też bym się ucieszyła z takiego zestawy do herbaty, bardzo fajny prezent!
Oddaje komiks, @Ana tak szczerze mówiąc nie miałam kompletnie pomysłu jak to wszytko ciekawie opisać, komiksy to dla mnie najprzyjemniejsza forma i o dziwo wcale nie zajmują aż tyle czasu xd
@Lina wybacz, że dostałaś rolę kupidyna, ale jakoś najbardziej pasowałaś do tej roli w końcu masz moce, nie to co my xd
I jakby ktoś nie wiedział o co chodzi z @Van to ona trzyma rysunek od @Shairan, który pomógł jej wybrać WS.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Edit:
Chciałam brać piątkę, a tu się okazało, że już jestem w kolejce, jeszcze raz dzięki za czujność Van xd
@Van no i to jest super, szczerze mówiąc nawet nie wiem ile itemow leży mi w szafie i tylko zbiera kurz xd
Bardzo ładne styli, szczerze mówiąc najbardziej podoba mi się Ulmo (skąd te nazwy? xd) głównie ze względu na to jaki kolor wybrałaś, ah moja ulubiona eldkową zieleń, szkoda tylko że tak mało itemow jest w tym kolorze.
Haha jestem przewidywalna XD faktycznie myślałam o Jacku, ale już za dużo mnie było w tym komiksie
A co do tego tekstu "Na mnie też działa" to przyznaje się, on jest z bajki "Auta 3" xD w bajce padł w nieco innym kontekście, ale pomyślałam że tu też będzie pasował. Niech będzie, że to ja mówiłam @Ana *mruga* xd
Jak tam u was pogoda? Też dopadły was burze śnieżne?
Ostatnio zmieniony przez Skaen (20-01-2022 o 16h42)