1 Narazie w serii niewiele było Asmo, ale wiesz, cieszy oko.
W kwestii cieszę ja oczu, jak wspaniale dobrałaś odcienie na stylizacji...! Serio, jestem pod wrażeniem.
Weź bądź dobrym Mikołajem wyzwań i skompletuj mi taką śliczną stylizację już parę dusz zdolnych w tej materii próbowałam namówić na wątek zamówień stylizacji ale jakoś nikt się nie dał xD
Spytałabym, czemu wszyscy uciekają, ale jak to od roboty...
Strony : 1 ... 140 141 142 143 144 ... 214
#3526 13-12-2021 o 16h09
#3527 13-12-2021 o 21h26
2. Czekałam czekałam i się doczekałam ^^
// Bardzo dziękuję za pochwały, staram się chodź czasu mam coraz mniej U.U ale kaska jest potrzebna bo zbieram na nowego kompa.
//Skaen śliczna stylka.
// Panowie w większości to demony, chodź w tych hym bajkach dla dorosłych zło jest równie paskudne jak dobro ale to wiadomo że to spoko bo nie ma bieli i czerni, jest tylko mnóstwo odcieni szarości.
// Czekam na więcej rysuneczków z pięknymi panami... może teraz w brzydkich świątecznych swetrach taki pomysł.
//Trzeba więc trzymać kciuki za Sahiranka i o to by nowemu dziedzicowi lub dziedziczce tylko zdrówko dopisywało :3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (13-12-2021 o 21h50)
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#3528 13-12-2021 o 21h44
3.
@Sin, ja kupiłam Galorze, bo to był mój pierwszy chowaniec eventowy i tak z sentymentu, Mohmiau, bo polowałam na niego przed pożarem na targu i nie mogłam upolować, Ciralaka zobaczyłam na czyimś profilu i skradł mi serce oraz Candillę, bo to był chowaniec za doładowanie i żałowałam, że go nie kupiłam wtedy.
Targ odblokowałam sobie robiąc tylko odcinki NE.
Też się w sumie łapię na tym, że myślę, że mam jakiś element, bo go wcześniej miałam, a potem okazuje się, że jednak nie mam.
@Lina, @Shairam jest ciut zajęta sprawami związanymi z bombelkiem, ale wiesz, zawsze sama możesz się do niej odezwać.
Ciekawa postać, podoba mi się pomysł z tą laleczką No i faktycznie widać progres
@Ana, Husk to takie kochane bubu! Cieszę się z takiego przypasowanka I masz rację na pewno bym się nie nudziła
@Skałen, całe szczęście Nie ma nic gorszego niż choróbsko, a trzeba jakoś normalnie funkcjonować.
A dzieciaczki mają podpisane imiona na rysunku
Belial i Cambriel to taka nietypowa wariacja na temat Pięknej i Bestii. Swoją drogą Cambriel startował do Michała, ale dostał kosza.
Wyzwanko
1/3
@Lina, jakie rysunki powstaną to nie ode mnie zależy, ja tylko przedstawiam
I takie trzy oto tym razem:
Abraksas również jest moją nową postacią i jednocześnie bratem Asmodeusza, którego gdzieś
już wcześniej wstawiałam.
Abraksas
Cóż... Mają specyficzne relacje.
Michał i Lucyfer
I reaction meme z Razjelem
Razjel
Ostatnio zmieniony przez Vandea (13-12-2021 o 21h45)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#3529 13-12-2021 o 22h49
4.
@Van o rany, jaka ze mnie ślepota, musiałam dwa razy spojrzeć i faktycznie są podpisane xDD
Abraksas wygląda super, zresztą Lucek tak samo, a tak z ciekawości zapytam, ile wam się już nazbierało tych ockow?
@Ana dzięki, zamówienia na stylizacje to trochę za dużo xd ale jakbyś chciała mogłabym Ci coś wymyślić, swoją drogą to były całkiem fajny pomysł na wyzwanie "zaprojektuj stylizacje dla strażniczek z kolejki" dobrze bym się bawiła przy czymś takim i byłbym ciekawa co by ktoś mógł wymyślić dla mnie xd muszę o tym pamiętać jak znowu będzie wolna piątka xd
@Lina dzięki! Brzmi całkiem ciekawie ta animacja, może po świętach będę mieć więcej czasu to sobie sprawdzę
Powodzenia, teraz będą święta to może będziesz mieć trochę czasu na rysowanie.
#3530 14-12-2021 o 19h05
5.
@Vandea - Poważnie tak można? Bo na Wiki jest że trzeba przejść któryś odcinek Origins. A że tańsze odcinki to miałam zamiar to zrobić ale jeśli NE też działa to chyba jest to bardziej opłacalne. Męczy mnie granie po angielsku
To ja się pochwalę wreszcie dokończonym artem z "Narysuj strażniczkę powyżej". Tło i rama lustra to zdjęcia z neta którym zmieniłam kolory w photoshopie.
art
@Skaen - Piszesz, masz XP (wybacz XD) Proszę byś zaprojektowała stylizacje dla strażniczek z kolejki
Sygna by:Aevriia|Thank you <3
#3531 14-12-2021 o 22h13
1. @Skałen, te literki takie są małe nic dziwnego, że nie zauważyłaś
Abraksas jest odrobinę wstydliwy i większość czasu spędza w postaci węża, ale za komplement dziękuje A Lucek to podobno najlepszy tyłek w Piekle.
Aleś mi zadanie dała
Ogólnie pisałam historię życia jak te postacie się pojawiały, ale mnie to ciut przerosło.
Pogubiłam się w numeracji i ostatecznie się poddaję - skopiowałam sobie rozpiskę ze wzrostem:
V - moja postać
S - postać Shairan
T - postać Tivii
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Białowłosy Lucek i brązowowłosy Rafał są z RPa, którego piszę z przyjaciółką i miałam sentyment to chciałam mieć ich narysowanych i Shairan była tak uprzejma.
A poza tym to jeszcze piszę jednego RPa z Shairan i trzy z Tivią, ale tam już nie ma takiego tłoku.
@Sin, no ja właśnie przeszłam 6 odcinków NE i najpierw mi nie dali dostępu o targu, ale na drugi dzień już miałam. Teraz powinno być już wszystko jak należy.
A rysunek bardzo ładny, ma takie dżinnowe vibe, podoba mi się
No i trzy rysuneczki
Michał
MiniMichał
MiniBuba
I wyzwanko 2/3 - bałwanek od Shairan
Wyzwanie
EDIT: @Skałen, te stylizacje są rewelacyjne Gdyby Ci się chciało to ja chętnie przygarnę listę rzeczy, szczególnie podoba mi się efekt na nogach Jurka.
A ta druga to Oro, dobrze się domyślam?
Weź, ja już miałam wysyłać, a tu mi @Shairam pisze, że trzy pary zgubiłam po drodze...
EDIT:
@Skałen, byłoby super Ale wiadomo jak tam będziesz miała czas, ja pewnie i tak wszystkiego w szafie nie mam.
@Lina, to są postacie trzech osób z jednego uniwersum
Ostatnio zmieniony przez Vandea (16-12-2021 o 09h55)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#3532 15-12-2021 o 21h35
2.Hej hej, oddaję wyzwanie starałam się do tego podejść poważnie xd macie po dwie stylizacje, bo w przypadku Van i Liny nie mogłam się zdecydować na jedną, więc stwierdziłam, że już każdemu zrobię dwie, niektóre są trochę inspirowane moimi stylkami, wybaczcie ale słabo u mnie z kreatywnością ostatnio xd
Witam w programie metamorfozy ze Skaen!
@Ida piękny rysunek, bardzo fajną pozę wybrałaś, świetna kompozycja
@Van haha faktycznie trochę tego macie dobrze też bym pewnie nie się pogubiła w tym kto jak powstał.
Rysunki piękne jak zawsze ^^
Edit:
@Van postaram się w ogóle przy wszystkich stylkach chciałam dodać listę itemow, problem w tym, że ja sama się gubię w tym co tam jest XD i masz rację, druga była inspirowana Oro
@Ana Eh, współczuję trzymaj się, oby maluch szybko wrócił do zdrowia
A co tam planujesz dziarać?
Ostatnio zmieniony przez Skaen (15-12-2021 o 22h31)
#3533 15-12-2021 o 21h50
3 Skaen, dałaś czadu ^^ stylizacje są genialne, chętnie ukradnę nie tylko swoje naprawdę nie wiem jak wpadasz na niektóre połączenia, ale to swietnw, że tak to działa. Oby tak dalej
Rysunki też świetne. Widać , że plan idzie jak burza.
Ja tymczasem niniejszym piszę pierwszego posta z nowego telefonu. Wczoraj stary zdechł po wycieczce do toalety. To w ogóle nie mój tydzień. Ominęła mnie impreza firmowa, na którą jednak organizowałam większość rzeczy. Dziecko ma zapalenie ucha, osiągał takie gorączki, że z nerw chyba i ja temperatury dostałam xD luby się poparzył, mam klienta na dziarę na piątek i zero czasu na projekt- bo dziecko chore weszło w tryb koala xD
Ale daje radę i napieram przed siebie, do celu.
#3534 16-12-2021 o 09h46
4. Cóż ja też mam sporo na głowie zaczął się okres popraw ocen i wszystkim, tylne części się ciała palą. Ech ale dzieciaki się nie słuchają że trzeba się uczyć cały rok to teraz mają.
// Vandea śliczne bałwanki :3, widzę że twoich postaci jest bardzo dużo, ale i tak jeszcze ci brakuje do wielkości mojej gromadki xd która wciąż się powiększa, ech.
//Skaen piękne ciuchy :3 i stylki pasują do każdego, no niestety w szafie nie mam beżu ;(
//Ana czymamy kciuki by dziedzic wyzdrowiał, a ty byś ze wszystkim dała radę.
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#3535 23-12-2021 o 15h44
5.
O matko, nie było mnie i kolejka stanęła.
Skaen - Piękne stylizacje nam dobrałaś. Twoja aktualna również mi się podoba.
@Ana - Super stylizacja bardzo klimatyczna.
@Lina - Wyzwanie dla ciebie. Proszę, dopasuj do strażniczek z kolejki świątecznie udekorowane pokoje jakie mogły by do nich należeć.
#3536 23-12-2021 o 17h07
1. ojoj Sintriss no dobrze czegoś poszukam w moich przepasanych odmętach krypty.
Co tam dziewczyny jak przygotowania do świąt ?
Ja zrobiłam ciasto drożdżowe i bułeczki z boczkiem i serem ^^
// Ana jak tam dziedzic mam nadzieje że lepiej.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
// jakie pyszności szykujesz Vandea ?
//Ana dobrze że mały lepiej wam wszystkim też Wesołych i zdrowych świąt
//Sintriss posprzątaj po wierzchu by wyglądało na posrzątane :3 a reszta pod łóżko
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (24-12-2021 o 09h29)
#3537 23-12-2021 o 17h32
2.
@Anatea, mam nadzieję, że razem z Dziedzicem czujecie się już lepiej i że już obyło się więcej bez rewelacji.
Ja właśnie wyrwałam się z kuchni na chwilunię przerwy. Na świętam przyjeżdża brat, więc ciężko będzie się oderwać, więc korzystając z okazji życzę wszystkim uczestnikom Wyzwań - Zdrowych, spokojnych i wesołych świąt.
@Lina, piękny pokoik Chętnie bym w takim posiedziała
Nie zostawię Was też bez rysunków. Dwa mają świąteczny vibe, no jeden widzicie na sygnaturze, ale wrzucę w całości. :3
Razjel i Rafał
Michał i Lucek
No i ten jeden - nieświąteczny, ale za to najnowszy.
Uriel i Liliel
I jeszcze ostatni bałwanek od wyzwania. Tym razem z Internetów
Wyzwanie
3/3
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#3538 23-12-2021 o 21h49
3 Dziękuję za troskę Dziedzic ma się o wiele lepiej ... Na gorączkę dostał taki lek, że w pół godziny sporo spadła. Co nie zmienia faktu, że do rana to już miałam oczy jak sowa, zero spania z tego wszystkiego... A on sobie chrapał w najlepsze
I dziękuję za miłe słowa na stylkę. Dawno nie szłam w ten temat...
No i rysunki, rozkoszne. Z uśmiechem patrzę na te ich świąteczne sweterki
Ja dziś oddałam pracę na ss. Na szczęście mogłam liczyć na wsparcie, bo za nic bym nie dopięła terminu. Miałam mieć wolny wieczór, a wiecie jak to jest z planowaniem czegokolwiek?
Już teraz życzę wszystkim zdrowych, wesołych i Wyzwaniowych ŚwiąT
#3539 24-12-2021 o 02h34
4.
U mnie przygotowania, średnio. Zpełnie nie czuję Świąt w tym roku, ale zrobiłam blok czekoladowy
Niestety mój pokój nie doczekał się wysprzątania na święta przez natłok prac na zajęcia które musiałam ruszyć do przodu bo mamy wymaganą ilość korekt Dzisiaj zakupy, jutro trzeba ubrać choinkę, popakować prezenty i samemu się wyszykować. Nie wróżę świetlanej przyszłości mojemu pokojowi
@Vandea - Urocze rysunki, przekaż Sharian, że jak zwykle pierwsza klasa
#3540 27-12-2021 o 10h57
5
Hejoo, witam po dłuższej przerwie. Trochę za bardzo mnie wciągnęły studia i życie poza forum xd
Ja tak nie w temacie, ale dajcie mi parę postów i się rozruszam ;P
Moje święta minęły na sprzątaniu trochę w domu, ubieraniu choinek u mnie i u babci no i w wigilię pomoc przy pierogach i uszkach.
Sintriss chyba jesteś nowa? Sory jesli Cię nie kojarzę. Dla Ciebie też wyzwanko- 10 faktów o sobie
#3541 27-12-2021 o 11h11
1 Sintriss to nasza Ida Niemniej jednak fakty zawsze się przydadzą
Ala, Twoje święta brzmią fajnie. U mnie ze sprzątania nic nie wyszło, ledwo udało się prace na Secret Santa ogarnąć- a i to z pomocą, bo oczywiście plany się posypały.
Edit: Tak, dziękuję Lina, wszystko było fajnie w zasadzie. W ostatecznym rozrachunku nie ma co narzekać. Teraz jednak trzeba wrócić do rzeczywistości. Jeszcze Sylwester...
Plan był taki, że przynajmniej dwa wieczory (trudno mówić o rozpiętości godzinowej) będę miała na swoje sprawy, np Secret Santa. Ostatecznie miałam w zasadzie trzy godziny łącznie. Dziedzic był nie do opanowania, tryb koala mocno i został czas dłuższy. Więc wielu spraw nie mogłam zrobić porządnie, bo ponownie Dziecko na rękach. Tylko, że teraz kolega słodki waży 12 kg, a nie ledwo co jak rok temu XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-12-2021 o 20h28)
#3542 27-12-2021 o 11h28
2. Mi święta się nawet udały dostałam co chciałam, zrealizowałam wszystkie plany związane z gotowaniem, a nawet dom był w miarę posprzątany. Tylko trochę było dużo ludzi, więc chyba sylwestra spędze sama z kotem, butelką piccolo i chipsami przed telewizorem
//Aluś skarbie miło że wróciłaś.
// Ana mimo przeciwności losu mam nadzieje że święta w miarę się udały, i wyszłaś z nich obronną ręką.
// Aluś dostałam bezprzewodowe słuchawki do telefonu i komputera, mama przestanie na mnie krzyczeć za słuchanie głośno muzyki.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (27-12-2021 o 12h26)
#3543 27-12-2021 o 11h35
3
Omg, teraz pamiętam, że Ida mi kiedyś mówiła o nowym nicku. Wybacz!
Dark co dostałaś? :>
Mój sylwester będzie tak samo wyglądał, ale pewnie pokupimy parę fajerwerek ;P
U mnie nie było Mikołaja w tym roku, ani na święta ani na Mikołajki Dostałam tylko od babci i cioci czekoladki.
Kupiłam sobie czapkę Mikołaja taką fajniejszą i chodzę w niej jak w normalnej czapce od początku grudnia i tylko ludzie się patrzą i uśmiechają jak mnie mijają na ulicy
Na razie 1 chłopak tylko zawołał, że "fajna czapka!", a 2 innych którzy też mieli takie czapki, jak mnie mijali, zawołali "jedyne prawidłowe nakrycie głowy"
Ana a jaki był pierwotny plan? Gdzieś mi mignęło, że dziedzic się pochorował?
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (27-12-2021 o 11h36)
#3544 27-12-2021 o 17h54
4.
Siemka! Stwierdziłam, że nie mogę tutaj nie wpaść jak już się zalogowałam po x latach. Mam nadzieję, że mnie kojarzycie haha
@Ala o mój Boże jaki fajny pomysł z tą czapą. I ten sympatyczny odzew ludzi - jak słodko! Chciałabym cię spotkać na ulic xD
@dark podziel się słuchawkami xD Też muszę sobie kupić, bo miałam z ali takie bezprzewodowe douszne i tak jak myślałam - takie słuchawki to dla mnie strzał w dziesiątkę. Muszę jakieś kupić, ale nie mam niestety iPhone'a to AirPodsy raczej odpadają + nie zarabiam to bardzo dużo jak za słuchawki. Chociaż wiem, że chcąc jakieś bezprzewodowe będę musiała tak z ponad 150zł wyłożyć ://
Może macie jakieś polecenia?
@Ana widziałam cię na "opowiedz historię strażniczki powyżej na podstawie jej wyglądu" i zastanawiam się, czy nie chytnąć *lenny*
#3545 27-12-2021 o 20h06
5.
@Ala - A tak to ja, Ida XDDD
@Mijane - Hej hej, ja też cię pamiętam
U mnie święta nawet spoko, chociaż średnio je czułam w tym roku
@Ala - Wyzwanie dla ciebie. Dobierz do dziewczyn z kolejki gify ze świątecznymi kotami.
10 faktów
Ostatnio zmieniony przez Sintriss (27-12-2021 o 20h08)
#3546 27-12-2021 o 20h29
1
Mijane, jasne, że pamiętam ^^ może i czas minął, ale karnacja i wygląd charakterystyczny został...! Super, lubię charakterystyczne osoby, zapadające w pamięć
Ha, no tak, długo zbierałam się, żeby tam napisać... Jeden z wątków, które nie lubię, kiedy stoją
Chytaj, chytaj, zapraszam i polecam się
Teraz nie chcę, żeby znowu wątek stanął, ale jeszcze mi się trafi piątka i wyzwanie dla Ciebie xD
#3547 27-12-2021 o 20h57
2.
W takim razie podbijam dalej, żeby Ana kiedyś do piątki dotarła XD
@Ana - Tak w ogóle to bardzo podoba mi się twoja aktalna stylizacja, zaczełam, żałować wybranych przez siebie kolorów zbroi.
Właśnie, czy tylko ja mam problem z tym jak ostatnio na Eldce łączą kolory w ubraniach?
Ostatnio zmieniony przez Sintriss (27-12-2021 o 20h58)
#3548 27-12-2021 o 21h47
3. No ja witam wszystkich powracających :3
U mnie Sylwester stanął pod znakiem zapytania, przyjaciółka mi się pochorowała. Jutro ma mi ostatecznie dać znać czy mam przyjeżdżać.
Na otarcie łez trzy rysuneczki od Shairam:
Zespół R
Też Zespół R
I małe Bubki, ale trochę winksze
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#3549 28-12-2021 o 14h54
4. Dzień dobry przyszłam ukraść wam stary rok i dać wam nowy rok. ( haha bardzo nie śmieszny żart wiem )
//Mijane miło cię widzieć
// Ana ciesze się że mimo zmian planów święta się udały. Chodź tryb koala u dziedzica brzmi słodko, mam nadzieje że daje ci trochę też odpocząć.
// Sintriss nie tylko ty, ale nic na to nie poradzimy łączenia niektóre są naprwde beznadziejne, w sumie mi pasują tylko czarne i niebieskie
// Vandea... jeśli nie mieszkasz gdzieś daleko wpadaj do warszawy i spędzisz sylwestra ze mną i z moim kotem, a tak na serio mam nadzieje że koleżanka się wyliże i będziecie miały miłego sylwka.
#3550 28-12-2021 o 16h28
5
Kurcze, wyszłam chyba z wprawy od wyzwanek. Ale łapcie ;D
Wyzwanie
Ida oh no, a nie macie tam jakiegoś klubu sportowego co by dalej grać nawet wieczorami? Czy za dużo materiału?
Mijane ty na zawsze pozostaniesz dla mnie syrenką <3
Van może byś chciała coś narysować? :> Np. jak kolejka świętuje Sylwestra. Mogą być nawet patyczki