2 seria emotek jest wspaniała ^^ sama mam gdzieś zapisanego face-palma jej autorstwa.
I dziękuję za miłe słowa co do szkicu. Mam nadzieję że ładnie pójdzie dalej.
A face-palm przydaje się na eldkowe wtopy xD
Vandea, przyłączam się, bardzo fajny gest
niech nowa fryzura dobrze się nosi, przyjemne z pożytecznym.
Hm, do zadania będę podchodzić na raty, ale damy radę ^^
Jedną z tradycji oczywiście będą odpowiednie wypieki i słodkości ^^ pierniczki, cukrowe laseczki- tym zajmą się matołuszek i Lina. Lina nie będzie mieć skrupułów żeby mu przyłożyć jak coś będzie nie tak, a on będzie pilnował, żeby słodkości byly zjadliwe dla śmiertelników.
Święta w Eldce nie mogą odbyć się bez kuligu po lesie! Czy pogoda dopisze czy nie, bez znaczenia. Mamy wsparcie Lance'a, lodowego smoka. Skaen ogarni trasę wycieczki, oraz dba o dobre nastroje po drodze. Z resztą, ekipa pewnie po takiej wycieczce wpadnie od razu do kuchni...
Kolejną tradycją jest odpowiednie przystrojenie Kwatery Głównej. To zadanie dla Noku- jesteśmy pewni, że ze swoim artystycznym zacięciem zrobi piękne dekoracje ^^ pomoże mu w tym Nevra. Będzie usuwanie podawać rzeczy.
Następne, nadal z pola kreatywnego, jest śpiewanie kolęd. Już teraz Leiftan ćwiczy przypomniane przez Sintriss piosenki świąteczne. Przy okazji zadbają też o świąteczne swetry dla śpiewaków
Ostatnie, ale wcale nie najmniej ważne: dawanie sobie prezentów. Do tej misji zgłosiła się Anatea. Choć tęskni za swoim WS, często podróżuje daleko poza KG. Jestem pewna, że wpadło jej w oko coś miłego dla wszystkich "grzecznych" strażników i strażniczek ^^
No o co by nie mówić, Lśniąca nie wyda pozwolenia żeby cała straż rozbiegła się w poszukiwaniu prezentów dla wszystkich. Zabrakło dopasowani ws, ale nie szkodzi
w ne mamy braki liczbowe xD
Edit: ja nie miałam żadnych wątpliwości. Ja chciałam Lance'a jeszcze w TO
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-11-2021 o 15h17)