Miłej wycieczki Dark i Mel!
Cieszę się, że mamy już datę eventu. Szkoda tylko, że będzie na niego tylko tydzień

Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 215
2.
Kurcze robiłam sobie tortille, dodałam za dużo przyprawy i jest za słona
Wycieczka do Wieliczki
Ostatnio zmieniony przez Nepente (15-10-2021 o 23h34)
3.
@Nepente, muszę powiedzieć, że świetnie Ci wyszło to Wyzwanie
Autobus firmy Bimuf mnie rozbroił, tak to takie prawdopodobne. A nad OC Wieliczki musiałabym pomyśleć.
Chociaż boję się, że to zostanie zeskrinowane i potraktowane jako obietnica.
4 Plan wycieczki brzmi bardzo prawdopodobnie, szczególnie z opóźnieniami i usterkami technicznymi xD wszyscy wiemy jak to wygląda...
O rany, matacz mąciwoda przekonuje do polizania ściany xD rozwaliło mnie to ^^
W kwestii OC, na jednym discordzie ożywiłam jedną ze swoich postaci, nie mogę doczekać się gry
5.
Dobry wieczór.
Ale mnie tu dawno nie było, głównie dlatego, że trochę chorowałam, następnie utknęłam w książkach i przygotowaniach do sprawdzianów. A na koniec przypomniało mi się, że nie lubię października i nic mi się nie chciało. Jednak trzeba się wziąć za siebie, nie można spędzić całego miesiąca na leniuchowaniu.
@dark-lina @Meliah Trochę późno, ale życzę udanych wyjazdów.
@Nepente Piękny plan wycieczki stworzony z humorem. Szkoda, że się nie załapałam. Może następnym razem mi się uda.
@Anatea Do KG wielkimi krokami zbliża się Halloween. Z tej okazji strażniczki szykują zasadzkę na WSów (chcą ich porządnie przestraszyć). Co zrobią? Wykonanie dowolne
1. No cześć
Oddaję wyzwanie. Wstyd że prawie skończył mi się czas na tak prostym, ale w szkołu syf i życiu syf no i syf ogólnie D:
Za to na pocieszenie że tak późno wyzwanie (i w temacie oc :v) się pochwalę tymi ładnymi pracami z inktoberaeldowe zawody
inktober
Ostatnio zmieniony przez TheBoxOfPlague (16-10-2021 o 20h52)
2
Hejaaa ~ wróciłam i czuję że jutro w pracy zginę xD
mam takie zakwasy po wczorajszym chodzeniu po górach że się ruszać nie mogę xD
Ale fajnie było, pośmiałyśmy się , pojadłyśmy dobrego jedzonka...
Poczytałam sobie trochę forum, w sumie zabawne że cały czas noszę elfie uszy a stałam się bardziej rozpoznawalna jako kocia Meliah xD Powinnam zmienić styl Gard? XD
Nepente Z tym pakowaniem to totalnie ja, ZAWSZE pakuję się na ostatnią chwilę xD Ale plan wyszedł ci cudowny <3
Box Sliczne rysunki <3
No i pomysłowe zawody, chętnie zostanę specjalistą w dziedzinie kpopu :D
A propo kpopu i tutaj niezainteresowani kończą czytać post xD
Piękny pan z sygnaturki nagrał choreografię jako artysta miesiąca na jednym z kanałów na yt i jestem martwa :_: totalnie mną pozamiatał także zobaczcie sobie :D Spokojnie on tylko tańczy do jakiejś muzyki innej niż kpop więc muzyka nie powinna być problemem dla nielubiących kpopu :D
Ładny tańczący pan
Ostatnio zmieniony przez Meliah (17-10-2021 o 22h32)
3.
@Box, Bardzo chętnie przygarnę fuchę specjalistki od dinozaurów :3 Zawsze mogę sprzedać jakąś
ciekawostkę.
Ładne rysunki A czy inktober to było malowanie tuszem? W sensie najpierw to było robione tuszem, a potem przerabiane na digital?
@Meliah, zmęczona, ale zadowolona Tak powinno być! Gdzie konkretnie łaziłyście?
Mnie przyjaciółka też ciąga w Karakonosze to może akurat będę wiedziała.
Obejrzałam sobie tańczącego Pana, no przyznaje wygląda to imponująco. Zawsze podziwiam ich kondycję. :3
Ja na weekend przepadłam w azjatyckich filmikach i po prostu cały czas mam to gdzieś w głowie więc chętnie się podzielę dwoma MVkami, bo historia i piosenki gdzieś mnie tak poruszyły, że jakoś nie mogę się pozbierać.
Uprzedzam tylko lojalnie, że zawiera Boys Love, więc jak ktoś nie trawi to jednak nie polecam.
Druga część natomiast jest w pewnym sensie makabryczna i też lojalnie uprzedzam, bo nie wiem jaki kto ma poziom tolerancji.
Najbardziej ubolewam nad tym, że niestety dalszych części nie ma.
Ogólnie na "Wystylizuj strażniczkę na..." padło żeby przebrać Gard za umarłą i miałam zakusy, żeby zainspirować się teledyskiem, ale niestety nie miałam takich fantazyjnych ciuszków.
Część 1
Część 2
Ostatnio zmieniony przez Vandea (17-10-2021 o 23h12)
4 Box, dobrze widzieć Twoje prace ^^ fajnie, że idzie to do przodu.
Ja to niedługo zapomnę jak się ołówek trzyma...
Xueli, fajnie, że wpadłaś.
Meliah, skoro tak chwalisz, to muszę zobaczyć o co chodzi
Wyzwanie:
Ekipa postanowiła przygotować Halloweenowy żart, zawiadomić WS-ów o strasznym widmie, które grasuje w KG, a z którym koniecznie trzeba sobie poradzić!
Nepente robiła za gońca wiadomości, żeby zwabić WS, rozpuścić tu i ówdzie plotki, które uwiarygodniły sprawę.
Xueli rzuca czar, w całej KG straszne echo zadygotało lustrami, aż zadźwięczał Kryształ.
Vandea występuje jako "gwiazda" całego pranku, widmo, które ma nastraszyć panów, a tak naprawdę naprowadzić ich na pułapki i niespodzianki. Anatea przygotowała owe pułapki, by urozmaicić WS-om drogę "questa" i ewentualną drogę ucieczki. Zaklęciami wzmocniła je Nepente, by nie było za łatwo.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (18-10-2021 o 06h48)
5. Przybywam odblokować wyzwania xd
Co tam u was słychać, gotowi na event?
@Meli w ramach wyzwania napisz nam tutaj jakiś dowcip, możesz wymyślić go sama albo po prostu poszukać jakiegoś w internecie.
1 O rany, Skaen, wątek uratowany, już myślałam, że tu słońce nie dotrze... X'D
Ja jestem gotowa. Martwię się, że pszczoły wymyślą coś fajnego i jednak wyciągną ode mnie pieniądze. Ale trzeba mieć te małe przyjemności...
Ostatnio zmieniony przez Anatea (26-10-2021 o 09h53)
2.
O raby, wyzwania uratowane, ile to czasu minęło, ponad tydzień :o
Skaen wybawicielka <3
Ja tam na event nie czekam za bardzo, to nie są moje kilmaty.
Ale może jakieś ciuszki będą ładne, zobaczymy. I tak całymi dniami siedzę w pracy albo w szkole także czasu zbytnio nie będzie. Liczę na poszukiwania xD
Dowcip znajdę w internecie, tylko wrócę ze szkoły xD
3.
@Skałen, nie wszyscy bohaterowie noszą pelerynę!
Zdążyłam już zapomnieć co tu chciałam napisać i powstawiać jak tylko się odblokują Wyzwania.
Zapewne pospamować OCkami i rysunkami @Shairam, wrzucam na Bitwach także chętnych zapraszam do podziwiania.
Wygląda na to że event będzie dwuczęściowy, mam nadzieję, że część, która nie będzie mapą będzie grywalna.
4.
Jeśli chodzi o event to ja liczę, że nie mapkowa część będzie tylko o ilustrację i będę mógł ją zignorować bez tracenia strojów. No zobaczymy.
@Van, a jak masz coś fajnego do podzielenia się, to wrzucaj też tu, bo na bitwach to od razu ginie w tłumie
W ogóle to wczoraj jak zrobiłem sobie drzemkę po powrocie do domu, to obudziłem się już kolejnego dnia XD Nie wiem ile mój organizm potrzebuje snu, ale na pewno dużo
5. Czołem dziołszki, pokornie przepraszam za nie obecność, ale nie mam wiele czasu dla siebie, a w grach zaczęły się eventy więc siedzę jeszcze mniej poza tym męczy mnie kaszel więc wiadomo. Ja się cieszę na event , mam nadzieje na nowe upiorne karnacje i kreacje ^^
Vandełek, organizujesz zabawę na święto upiorków jakie przekąski i napoje byś podała :3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (27-10-2021 o 19h18)
1. W takim razie będę się stopniowo dzieliła twórczością @Shairam, podobnie jak na bitwach, kolejność losowa, jak mi się zapisało tak jest
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Wyzwanko
Ostatnio zmieniony przez Vandea (27-10-2021 o 20h52)
2.
Witam szanowne towarzystwo :D
Dopiero godzinę temu wróciłam do domu, od rana miałam zajazd :_:
Na 7 do pracy, od razu po pracy do szkoły (jeszcze musiałam w czasie pracy lecieć do ortodonty bo zdjęłam aparat i trzeba było nakładki odebrać)
A w szkole przedstawiałam dwie prezentacje i jeszcze czekałam dwie godziny z koleżankami na seminarium bo pracujemy w czasie kiedy ono jest więc dopiero na 20.10 mogliśmy przyjść :_: (ale gość przynajmniej spoko)
Jeszcze dojazd do miasta obok i mogłam wrócić do domu :D Także no - jestem zmęczona xD
Van urocze smakołyki. Zjadłabym :p
i zarzucam wyzwankiem:
dowcip z neta
3 Ach, dowcipy o teściowej... Popieram
Fajne przekąski, szczególnie ta z bitą śmietaną wpadła mi w oko Sama nie wiem co przygotować... Pewnie znów upiekę pająka z ciasta, z odwłokiem na sos czosnkowy. Pozatym myślę o faszerowanych paprykach- te zawsze można wyciąć jak dynie, farszowi to nie zaszkodzi w zasadzie ^^
4. No i się zaczęło, a ja już utknęłam u Lenca xd więc chyba najpierw poczekam aż podpowiedzi ukażą się w necie .
Te przysmaczki omnomnom jadłabym ;D
okej strój na noc upiorów jest :3, a teraz hymm plany na ten weekend ? Cmentarze już odwiedzone ?
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (28-10-2021 o 12h10)
5.
@Vandełka te przekąski wyglądają pięknie, chętnie bym zjadła odcięte paluchy xd
I prace @Shairan jak zwykle są super, wstawiaj więcej i się nie krępuj ^^ ja może też się pochwalę swoim rysunkiem ale najpierw muszę go skończyć xd
@Meli ah, żarciki z teściowej xd
Co do eventu powiem wam, że jestem trochę zawiedziona, stroje nie są w moim stylu, liczyłam na jakieś postrzępione szmaty, krew, blizny, a tu znowu zbroje xd choć niektóre elementy są całkiem fajnie i może je do czegoś wykorzystam.
@Ana w ramach wyzwania opowiedz nam straszną historię, może być prawdziwa, może być zmyślona, a nawet może być skopiowana z internetu.
Co tam u was słychać? Ja w tym roku chyba nie będę odwiedzać cmentarza ale jeszcze zobaczymy.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (30-10-2021 o 09h35)
1.
@Skaen, tylko nie odcięte paluszki... D:
Mnie się tam event podoba, stroje mają całkiem sporo fajnych i uniwersalnych elementów, tylko strój za doładowanie właśnie nie - przebrać się za Ląsa i tyle. Myślałam, że jak wziąć poszczególne elementy to coś się z tego wyczaruje, ale nie...
No i czekamy na rysunek
Do mnie dzisiaj przyjeżdża wujek, pewnie w niedzielę pewnie będziemy na cmentarzach i powoli muszę zacząć myśleć nad pracą licencjacką.
Stwierdziłam, że z racji małej przepustowości wątku w porównaniu do Bitw najpierw wrzucę zbiorczo wszystkie moje OCki, które do tej pory narysowałam @Shairan
Patrzcie i podziwiajcie.
Lucyfer
Albiel
Razjel
Ogarnięty Razjel
- Rafał to już postać @ShairanRazjel i Rafał
- Ludwig to oczywiście postać kanoniczna z Hetalii.Jurij i Ludwig
Jurij i Ludwig
Jurij i Ludwig
Orocaras
Orocaras
Ren
Ren bez makijażu
Inny Lucyfer
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-10-2021 o 11h07)
2.
@Van śliczne prace, najbardziej podoba mi się Lucek, Oro no i oczywiście Jureczek w objęciach Ludwiga ^^
Właśnie też myślałam, że uda mi się zrobić ze stroju Lance'a coś innego niż Lance ale puki co poległam, miecz z tego zestawu jest super i może spróbuję zrobić z Gard Zabuze z Naruto xD
Edit:
@Vandełka na moje oko w twoich kolorach Lucek wygląda lepiej, nie wiem czemu ale bardziej mi pasują do niego jasne włosy ale w sumie w jednych i drugich jest hot, chętnie bym go wybrała na WS xD
W ogóle @Van zainspirowałaś mnie, bo zwykle nie rysuję chibi ale stwierdziłam, że zrobię w takiej wersji moją starą sygnaturkę.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Skaen (30-10-2021 o 15h56)
3 w imię ogólnie pojętej sprawiedliwości, wybrałam pierwsza creepypastę, jaką podsunął mi internet. Tylko zrobię cenzurę na newralgiczne rzeczy
creepypasta, czytaj na własną odpowiedzialność
Ostatnio zmieniony przez Anatea (30-10-2021 o 12h01)
4. Dobry wieczór paniom widzę bardzo piękne rysunki i mi się bardzo podobają , sama coś powinnam mazać, ale czasu ani chęci nie ma, bywa o tej porze roku.
Czekam na poniedziałek bo w końcu dzień wolny ^^
Creepy pasty lubie tylko Slendera, ale powody zachowam dla siebie
5.
Witam, witam przybyłam aby odblokować wyzwanka bo coś zator się znowu zrobił. Nie lubi się piąteczek co? Ta ja też nie lubię xD
Ostatnimi czasy nie mam siły na siedzenie na forumach, studia i szkoła w tygodniu mnie wykańczają jeszcze to prawko kończę :_: Ale może sobie posiedzę dzisiaj, zobaczymy jaki ruch będzie :P
Widziałam że ktoś wspominał o evencie, nie wiem czy wam pisałam no ale to nie jest mój styl zdecydowanie także jakoś mi nie zależy na ubrankach :D
Van, nieźle zaspamiłaś tymi OCkam, wszystkie piękne <3
Skaen cudowna sygnaturka <3
Co do wyzwania... Van wstaw do postów 5 zdjęć puszystych zwierzątek ^U^ Możesz wrzucać po całych bitwach, pobawię się w szukanie XD