1. Hej wam! Dawno mnie tu nie było ^^ Jak wam mija wtorek?
@down XD Przynajmniej była smaczna!
Ostatnio zmieniony przez Lyz (12-10-2021 o 17h31)
Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 214
Ostatnio zmieniony przez Lyz (12-10-2021 o 17h31)
2.
Ja właśnie umieram po zjedzeniu pysznej domowej piccy. Było warto. Jestę szczęśliwa.
3 Zazdroszczę zjadłabym coś dobrego... niestety, na pocieszenie mam filety śledzia w sosie i skleconą kanapkę XD
W domu niby czeka coś lepszego, zupa pomidorowa, ale nijak się to ma do pizzy
Lyz, w porządku, jakoś leci. Bez energii, ale do przodu.
4.Vandeła, domowa pizza brzmi niesamowicie ^^
Ja powiem, że właśnie zjadłam dwa ostatnie domowe rogaliki z czekoladą i były niesamowite, nie żałuję
Lyz, dziwna sprawa, nagle poodwoływali mi wszystkie lekcje z godziny na godzinę i w ten oto sposób na jednych jedynych zajęciach które było mam nieobecność. Tyle dobrego przynajmniej, że do końca tygodnia jestem na zdalnym.
5. Jako że zbliża się Haloowen, tak moje święto, dzień narodzin Dark-Liny ( w sensie postaci prawdziwa ma urodziny 27 czerwca)
Uprzejmie proszę Lyz o zaplanowanie kreacji Halloweenowych dla strażniczek z kolejki
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (13-10-2021 o 12h40)
1 Prywatnie, też już szykuję się na świętowanie. Dwie lampki- dynie już czekają na balkonie. W domu przy standardowych lampkach testuję ledowe pajączki. Niestety w kwestii kostiumu- braki. Mam wrażenie, że o ile nie jest to szykowany domowo strój, to ta właśnie część najbardziej zjada budżet. Wolę zainwestować kasę na bieżące sprawy, niż na strój który założę lub nie, co dwa czy trzy lata. No bo co roku w tym samym to też lipa.
Edit: Wiadomo, kwestia gustu jak wszystko inne Tak, eventy w grach z tej okazji to często fajna sprawa. Zawiodłam się w tym roku na jednej karciance, ale cóż, nie można mieć wszystkiego.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (13-10-2021 o 13h05)
2.
Osobiście nie obchodzę Halloween i nigdy nie obchodziłam.
Jakoś nie przekonuje mnie stylistyka tego święta, zamykam się w domu gaszę światła i udaję, że mnie nie ma, bo cukierki wolem zjeść sama.
Ale zawsze to kolejna okazja do wprowadzeniu eventów w grze.
3.O właśnie! Halloweenowe stroje są przeważnie fajne i składają się z ładnych elementów prostych do użycia.
Sama też nie obchodzę Halloween, ale lubię patrzeć na roześmiane dzieciaki w strojach czy ogólnie dekoracje w oknach, ma to w sobie coś fajnego ^^
Stylizacje
Ostatnio zmieniony przez Lyz (13-10-2021 o 16h01)
5.
Ja bardzo lubię halloween, ale jakby po swojemu, nie interesuje mnie strach ani zadawanie się z dziećmi, ale taka wesoła atmosfera podczas jesiennego wieczoru mnie bardzo przekonuje
@Vandea dopasuj święta lub coroczne okazje do osób z kolejki.
1 Fajne stylizacje, faktycznie widać, że sugerowałaś się osobami. No i miły akcent u mnie, użycie Bathory
2.
Ja jestem stara zrzęda i mnie właśnie drażnią poperzebierane dziecioki.
@Lyz, super podeszłaś do wyzwania i nie spodziewałam się, że rzeczywiście zrobisz nam stylówki - raczej, że jakieś zdjęcia z Internetu to będą, także mile jestem zaskoczona I ekstra, że dodałaś do nich opisy
Wszystkie są super, moja bardzo mi się podoba może uda mi się ją odtworzyć, chociaż pewnie w ciut innej kolorystyce, bo wszystkiego to pewnie nei mam
Wyzwanie
Ostatnio zmieniony przez Vandea (13-10-2021 o 16h54)
3. Czyżby znowu mi się zniknęło? ;-;
(wpierw szybka odpowiedź na zaległe rzeczy) Mogę się podzielić z wami kilkoma pracami z inktobera (bez tuszu, w kolorze) jak chcecie. Aczkolwiek nad upublicznianiem Dużego Projektu Rysunkowego muszę się najpierw zastanowić, bo to tworzenie postaci dla moich znajomych i nie wiem czy by sobie tego życzyli
Ja na halloween planuję moją coroczną tradycję oglądania wszystkich 10 odcinków Over The Garden Wall. Polecam zobaczyć, najlepsza kreskówka jaką znam. Szkoda tylko że tak ciężko się do tego dorwać w sieci...
4.
Jeju jasne, dawaj, chętnie zobaczę (chociaż się nie znamy i pierwszy raz się do Ciebie zwracam chyba)
Ja chyba w weekend obejrzę z dwiema przyjaciółkami Coralinę
Poza tym przypomniałam sobie teraz o grze Ghost Master, idealna na październik
5. Witam witam ^U^
Widzę temat halloween wjechał więc powiem że osobiście nie świętuję. W sumie nawet nie uważam tego dnia za święto, po prostu zwyczajny dzień :D
A święto, które świętuję jest jutro xD
Oddaję wyzwanie. Przy wyborach kierowałam się zazwyczaj waszymi stylizacjami ^U^
korony dla kolejki
Ostatnio zmieniony przez Meliah (13-10-2021 o 21h09)
1.
@Meliah, śliczna delikatna tiara :3 Bardzo mi się podoba!
No i z okazji jutrzejszego Dnia Nauczyciela życzę Ci z całego serduszka przede wszystkim dużo cierpliwości! A cała reszta jakoś się znajdzie.
EDIT: @Lyz, w sumie mogłabym sama poczytać, bo znalazłam takie w kalendarzu z nietypowymi świętami
EDIT: @Myrida, miałam pisać, "nie no przecież Halloween musi być w październiku", ale przypomniałam sobie, że Wielkanoc była w maju.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (13-10-2021 o 22h44)
2.
A właśnie! Wszystkiego naj z okazji Dani Nauczyciela/Edukacji dla świętujących.
@Vandea dziękuję za takie ciekawe święto, za raz sobie je wygooglam bo wydaje się interesujące
3. Lyz śliczne stylki ^^, ja się ciesze na Halooween bo będe mogła uzupełnić moją szafę o części strojów w mojej tematyce, ile można straszyć jako leszy, mam nadzieje że będzie więcej rzeczy imitujących, czerwoną posokę ^^
A czekoladki też wolę zjeść sama :3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (13-10-2021 o 22h28)
4. A więc ktoś czy są jakieś przecieki tego eventu? Albo może chociaż data?
Bo czekam na ten event a tu mi wypadł przed nos nowy odcinek, nie wiem czy coś pomyliłam czy też po prostu zapomniałam że miał być przed eventem, ale naprawdę jak zobaczyłam dzwoneczek to myślałam że zapowiadają najbliższy event.
A teraz jak rzucili odcinkiem to dziwne by było, gdyby w tym samym miesiącu wrzucili to haloween
5 Niestety, nie mam pojęcia kiedy ruszy. Sugerowałabym się datami z poprzednich lat, a więc pod koniec miesiąca.
Co nie zmienia faktu że jak wczoraj strona była wyłączona, bo wrzucali odcinek, po trochu liczyłam na event xD
Myrida, wyzwanie dla Ciebie. Proszę o pięć powiedzonek, ale dostosowanych do Eldki lub kolejki.
Np Gdzie diabeł nie może, tam Anę poślę xD
Korona jest piękna! W sam raz, zdecydowana, ale nie przesadzona. Przygarnęła bym z wdzięcznością.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-10-2021 o 04h42)
1.
@Meliah yooo całkiem ładna ta korona, taka elficka nosiłabym w prawdziwym życiu gdybym miała okazję
@Myrida mi się wydawało że 14 miał być początek eventu, ale najwyraźniej coś źle zrozumiałam, a już wyklułam swojego chowańca
It's fine, to tylko kilka dni karmienia go
Ostatnio zmieniony przez Nepente (14-10-2021 o 20h46)
2.
Cieszę się że korony się wam podobają ^U^
I dziękuję za życzenia z okazji Dnia Nauczyciela, całkiem miło spędziłam ten dzień ^U^
Dostałam sporo kwiatów i jeszcze więcej czekoladek więc będę gruba xD
Dobrze że jutro z okazji naszego święta jedziemy z dziewczynami do Karpacza :D Fest zimno będzie ale się cieszę bo pochodzę po górach przynajmniej :D
Ale po raz kolejny przypomniało mi się dlaczego nienawidzę się pakować xD
Dla mnie halołinowy event może być od poniedziałku bo weekend zajęty będę miała a nie chciałabym pomijać :D
Ostatnio zmieniony przez Meliah (14-10-2021 o 23h03)
3 Eventy, kiedy by się nie zaczynały, chyba nigdy nie zaczęły się w weekend. Więc jeśli o to chodzi, byłabym spokojna.
A właśnie, wypada na syf zajrzeć, tam to nie mam pojęcia co i kiedy xp
4.
@Meliah, miłego wyjazdy do Karpacza życzę Jak będziecie mieć okazję koniecznie zajrzyjcie do Karkonoskich Tajemnic, rosyjskiej knajpki i kawiarni "Przytulna"
Widzę, że Tobię się udało - mamy już datę eventu, za to mnie się na weekend po wprowadzeniu wpakuje na chałapę brat.
5. Event będzie otwart 28 pażdziernika więc jeszcze chwilę zaczekamy.
Ja jutro jadę do Krakowa więc jak ktoś chce się zobaczyć to może w niedziele
A teraz Napente, kolejka jedzie na wycieczkę do jakiegoś miasta zaplanuj program wycieczki.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (15-10-2021 o 17h59)