1. Absynt
A co tu tak cicho, co?
Strony : 1 ... 93 94 95 96 97 ... 1324
1. obsydian
pfft spanie jest dla słabych
czyli dla mnie, pozdrawiam
1. Cień
Ja byłam w sklepie, dlatego tak cicho :<
A przede wszystkim redukujemy energię na wieczorny spam.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 17h40)
2. cień
Próbuję przebrnąć przez 27 odcinek TO, ale to jest tak nudne, że po prostu przeklikuję, byle do 30
Absynt 2
Wpadłam do was trochę poplotkować c:
Problem przechodzenia odcinków TO mnie nie dotyczy, akurat w grudniu i styczniu przeszłam całość po polsku na poprzednim koncie więc jestem na bieżąco. Poza tym nie widzę sensu męczenia się z tym, skoro nie przynosi to żadnych korzyści.
1. Cień
Inni robią, aby sobie odświeżyć pamięć albo dla spokoju ALBO pouczyć się angielskiego chyba, że dla targu lub dla PD.
I witamy @lea, na pewno zaraz się coś znajdzie do plotkowania TvT
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 18h15)
2. cień
Poddałam się, następne kilka dialogów przeklikam jutro lmao
Ostatnio zmieniony przez Arai (30-04-2021 o 18h15)
1. Absynt
Uf odrobiłam dzienną część tekstu do rozdziału magisterki, chociaż dziś było to wyjątkowo trudne xD
Co do odcinków TO to zatrzymałam się na 24, pamiętam, że potwornie go męczyłam przez kilka miesięcy żeby przejść. Moją motywacją było to, że po tym odcinku pojawiały się ładne tła w butiku. Jak już je zdobyłam nie chciało mi się już dalej walczyć z fabułą.
@Up A co do targu, to na razie i tak jest prawie martwy, więc nic nie tracisz xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (30-04-2021 o 18h16)
Absynt 2
Też przeszłam (a raczej przeklikałam) żeby mieć dostęp do targu, nie wiem po co skoro i tak tam nie zaglądam.
Nie chce mi się przechodzić nawet NE, ale trochę się obawiam że narobie zaległości a potem nie odblokuję jakiejś nowej mapki czy coś.
Ostatnio zmieniony przez Lea (30-04-2021 o 18h18)
Ostatnio zmieniony przez Umbra (30-04-2021 o 18h18)
1. Cień
Od tego jest straż cienia ha! Nabijamy i jest prowadzenie.
Absynt 1
Muszę wybrać się w głąb wątku i zobaczyć czy absynt ma w ogóle jakieś wygrane D:
@Umbra ale masz fajowy znacznik!!!
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (30-04-2021 o 18h20)
3. Absynt
@Lea, no co ty, aż tak źle nam nie idzie! :D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-04-2021 o 18h22)
Absynt 1
@Qoona i na potwierdzenie twoich słów - wygrana <3