1. Absynt
O Więźniu Labiryntu Roni ^^
I reszcie filmów/książek które zostawiają rany w sercu xD
Przyjęto do wiadomości Seuś :C
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-04-2021 o 16h21)
Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 ... 1324
1. Absynt
O Więźniu Labiryntu Roni ^^
I reszcie filmów/książek które zostawiają rany w sercu xD
Przyjęto do wiadomości Seuś :C
Ostatnio zmieniony przez Eve (30-04-2021 o 16h21)
1. Absynt
@Fillia Percy Jackson to była jedna z moich fav serii i yhhhhh jak zobaczyłam film to się załamałam całkowicie xD Drugiej części (chyba była druga?) już nie oglądałam bo to za dużo jak dla mnie xD
I czytałam kiedyś taką serię jak Atramentowy Świat, mega ją też lubiłam, wciaż mam do niej duży sentyment. Ale film jaki z niej zrobili woła o pomstę do nieba.
Zresztą te filmy z serii Opowieści z Narnii wybitne też nie były. Z każdym kolejnym gorzej. Pierwsza część mi się jeszcze w miarę podobała ale im dalej w las...
1. Cień
Ja się zastanawiam czy nie "ukraść" książki mojej mamy bo ma taką jedną serie Cassandry Clare "Dary Anioła" ktoś czytał?
Bo oglądałam film pierwszą część "Miasto kości" i nawet mi się spodobał xD
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 16h25)
1. Absynt
Jaaa czytałam tez w sumie w gimnazjum i hmmmm xD Dla mnie to takie trochę guilty pleasure xD Na pewno nie jest to literatura najwyższych lotów, ma jak dla mnie sporo cringe wątków a główna bohaterka jest irytująca xD
Chyba nawet całą serię przeczytałam z tego co pamiętam.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (30-04-2021 o 16h25)
1. cień
Jak ktoś z was lubi kryminały, to mogę wam polecić czego dusza zapragnie, bo moja biblioteczka w dalszym ciągu rośnie. Dzisiaj z kolei przyszła mi kolejna książka, choć już nie kryminał, także nowość
Ostatnio zmieniony przez Elodie (30-04-2021 o 16h25)
3. Cień
Hmmm, dobra @Seasaidh @Evalyn dzięki za pomoc. Właśnie mnie zaintrygowało, a za bardzo nie lubię czytać książek. Jakoś nie jestem molem książkowym.
71
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 16h29)
1. Obsydian
Mnie już Dary Anioła na początku gimnazjum nie chwytały za serce, a co dopiero teraz, kiedy już nie jestem w stanie czytać młodzieżówek fantasy i nieironicznie daję im 2/10
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (30-04-2021 o 16h34)
2. Cień
Właśnie chciałabym spróbować przeczytać i to z wielką chęcią zrobię, ja aktualnie czekam na biografię, która dojdzie za 2 tygodnie.
Ostatnio zmieniony przez Arai (30-04-2021 o 16h41)
1. Cień
Też chcę się zabrać za Księgę czarownic, a ostatnio przeczytałam Zbrodnie prawie doskonałe (o archiwum X - taki polski wydział do rozwiązywania spraw nierozwiązanych), polecam, ciary przechodzą jak nagle mówią o morderstwie jakiegoś psychola z Twojego miasta
Ostatnio zmieniony przez Arai (30-04-2021 o 16h49)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (30-04-2021 o 16h56)
Ostatnio zmieniony przez Arai (30-04-2021 o 16h55)
3. Cień
Ja tylko tak powiem że minister NALEGA i ZACHĘCA do sesji na uczelni
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (30-04-2021 o 16h59)
2. Cień
Ja mam to szczęście że wiem jak wygląda sesja na uczelni, ale ludzie którzy zaczęli studia w pandemię to są ludzie do uwalenia, no niestety, studia ciężkie, bez wszystkich wzorów i skryptów nauczyć się nagle liczyć staromodnie wytrzymki na papierze.. Nie sondzem :I
1 obsydian
Przyszłam przeszkodzić
Zobaczyłam że piszecie o studiach i chyba sobie pójdę bo nie chce sobie jeszcze przypominać o tej nerwicy xD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (30-04-2021 o 17h15)