1. Obsydian
Dlatego strach zostawiać ten watek o-o
Strony : 1 ... 95 96 97 98 99 ... 1324
Ostatnio zmieniony przez Arai (30-04-2021 o 18h42)
1. Absynt
Mi zostało 46k i właśnie nie wiem czy dokupić jeszcze jakieś recolory ciuchów (bo zawsze jak przebieram Gardzie to biegam po 10 razy do butiku mimo, że byłam pewna, że kupiłam już wszystko xD) czy zostawić w razie czego na odcinki The Origins jakby się okazało, że później zablokują dostęp do mapki dla tych, którzy nie przeszli odcinków a odblokowali sobie poziomy potkami. Bo przeszłam tylko do 6 odcinka żeby odblokować targ.
1. Cień
U mnie z mrówkami nie, ale te muszki owocówki już latają.... masakra.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 18h44)
1. Absynt
Ludzi naszło do wątku, wiele osób pozmieniało straże, no i skończyła się dominacja Obsydianu xD
Żeby tylko znowu nie skończyło się z ponad dwutysięczną przewagą Cienia ><
Absynt 2
U mnie też jak co roku migracja mrówek. W tym roku ściągnął je cukrowy peeling stojący w łazience. Peeling poszedł do kosza i mrówki się wyniosły.
Ostatnio zmieniony przez Lea (30-04-2021 o 18h44)
1. cień
Używajcie tej samej broni na mrówki, co na pająki. To znaczy lakier do włosów + zapalniczka. Nie polecam w dużych ilościach
@down Kurczę, nie wiem, czy będę miała czas w ten weekend.. Ale myślę, że do środy powinien się pojawić!!
Ostatnio zmieniony przez Elodie (30-04-2021 o 18h47)
2. Cień
@Qoona to chodź do cienia, wtedy będzie znowu 2k przewaga. :>
@Elodie kiedy filmik jak palisz swój dom?
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 18h45)
1. Absynt
Ja mam wrażenie, że teraz znacznie więcej jest osób z Absyntu ale może dlatego, że sama teraz w nim jestem i bardziej na to zwracam uwagę.
U mnie mrówki ostatnio byly chyba z 3 lata temu, mam nadzieję że już nie wrócą. Ale z muszkami owocówkami już gorzej.
2. Absynt
@Fillia, Co to to nie, dopiero dzisiaj z niego uciekłam! Zielona Qoona to jedyna słuszna Qoona UvU
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (30-04-2021 o 18h48)
Absynt 1
Oczami wyobraźni widzę tego mama, Elodie w roli creepy dziewczynki przed płonącym domem i dopisek: przynajmniej mrówek nie ma.
Ostatnio zmieniony przez Lea (30-04-2021 o 18h47)
1. Cień
Jedyna słuszna Qoona byłą wtedy, gdy byłaś u policji. Kto zajmie twoje miejsce?
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 18h47)
Ostatnio zmieniony przez Arai (30-04-2021 o 18h47)
Absynt 1
@Arai teraz to peeling z kwasem mrówkowym :>
1. Cień
@Lea to byłby za piękny widok.
@Elodie będę twoją pierwszą fanką, która polubi filmik!
2. cień
Lmao, wyobraziłam sobie domowy kwas mrówkowy, bierzecie garść mrówek, wsadzacie do moździerza i ugniatacie do czasu pojawienia się kwasu
@up No ja myślę!
Ostatnio zmieniony przez Elodie (30-04-2021 o 18h51)
2. Cień
@Umbra nie blokuj nam drogi!
Przylecę pod twój dom nocą xD
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-04-2021 o 18h51)