1. Obsydian
Oh, no takie podejrzenie to już zostało wysnute dawno temu...
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 1275 1276 1277 1278 1279 ... 1323
1. Obsydian
Oh, no takie podejrzenie to już zostało wysnute dawno temu...
2. Obsydian
Można się było spodziewać. Zero zaskoczenia.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Arai (03-03-2022 o 21h16)
1. Obsydian
Ja też nie kojarzę nic o tym, ale ja robiłam TO tak dawno temu...
2 Obsydian
Po screenie, który widziałam, to faktycznie może mieć sens. Ale szczerze?... Nie przejmuję się tym w ogóle.
Generalnie nie mam w zwyczaju ekscytować się fabułą tej gry- no może wyjątkiem było ukazanie się Lance'a XD
1. Obsydian
Nigdy nie miałam ani żelu ani hybrydy... Czasem żałuję, bo wiele fajnych rzeczy można wykombinować
1 Obsydian
Faktycznie, to spory plus ^^ Nie pomyślałam o tym. Widząc jak męczy się z nimi teściowa (wiecznie o coś uszkodzi, a potem plaster, a to zaczepi, a to coś tam...), nie sądziłam by jednak były praktyczne. A tu proszę
Ostatnio zmieniony przez Anatea (04-03-2022 o 11h03)
2. Obsydian
Ja to z racji studiów nie mogę mieć malowanych paznokci, ale na wakacje zrobiłam sobie hybrydy i strasznie mi to zniszczyło paznokcie.
1. Obsydian
@Arai, no ja właśnie ściągałam u kosmetyczki, która mi zakładała...
Kurczę niestety ja nie wiem, bo robię mini-gierki na aplikacji i generalnie polecam ten sposób - nigdy nie mam problemu, a granie w jajka na apce to marzenie - zawsze komplet punktów.
1. Obsydian
@Arai, mnie się już nie chce tak babrać i wszystko na telefonie robię.
2. Obsydian
Dżem bobry wszystkim :>
Też w jajka na apce gram. Myszką na pc nigdy mi maks nie wychodzi.
Ostatnio zmieniony przez Arai (05-03-2022 o 11h37)
1. Obsydian
Ja zaraz po północy robię wszystko żeby mieć spokój, ale też niedługo się skończy, bo zacznę na uczelnię jeździć... To pewnie wtedy w autobusie będę robić.
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (05-03-2022 o 22h35)
1. Obsydian
@Sylphe, strasznie ubolewam nad tym, że nie masz czego nadrabiać
Niestety nie pokonwersuję z Tobą o Batmanie, bo to nie moje uniwersum. Mnie to za to jak bagno wciągnęło "Untamed", wiem, że swego czasu było bardzo popularne, ale jeśli chodzi o tego typu mody to można mi dać medal Internet Explorera.
1. Obsydian
@Sylphe, no właśnie ubolewam nad tym, że ruch jest mały.
Nie dziwię Ci się, że się pogubiłaś, bo jest drama (serial) - Untamed, Mo Dao Zu Shi - chińska animacja i powieść. Powieść to oczywiście pierwowzór wszystkiego.
Ja zaczęłam od dramy, bo przyjaciółka wysłała mi filmik ze śmieszną scenką i przez nią chciałam to obejrzeć, a potem mnie generalnie wciągnęło.
"Historia zaczyna się 16 lat po śmierci PatriarchyYiling, czyli Wei WuXiana (Xiao Zhan) - postaci tak znienawidzonej przez ludzkość, że po niemal dwóch dekadach od jego śmierci wciąż straszy się nim dzieci i pilnuje, by jego dusza nie opętała ludzkiego ciała."
Potem jest retrospekcja jak do tego doszło.
2 Obsydian
Po samym wstępie brzmi dość ciekawie, ale już samo "drama" sprawia, że skreślam temat - oczywiście wszystko kwestią gustu. Może omija mnie coś ciekawego
Rany, jest poniedziałek a ja już jak flak siedzę XD nie zapowiada się najlepiej... Trzeba zebrać się w sobie trochę. W piątek zrobiłam na szybko art na creative, ale... teraz nie mogę na niego patrzeć. Co mi do łba strzeliło z takim kadrem.
2. Cień
Hej, @Van, ale numer. Tyle mi piszesz o tym Untamed i dopiero teraz, gdy dałaś tu opis, to uświadomiłam sobie, że ja przecież oglądałam oba sezony tej animacji (może jest już trzeci, nie mam pojęcia) i absolutnie ją uwielbiałam Tylko znałam ją pod tytułem "Grandmaster of Demonic Cultivation", więc nie skojarzyłam z oryginalną nazwą i z dramą ^^' Pamiętam jak czytałam powieść i nie mogłam się doczekać kontynuacji
1. Obsydian
@Anatea, ja szczerze mówiąc traktowałam to jak po prostu chiński serial, a że to drama dowiedziałam się w ogóle dopiero jak szukałam właśnie dla kogoś o czym to jest. Nie wiem w ogóle czy to jest określenie na azjatyckie produkcje czy coś innego się bierze, bo serio nie wiem czemu to jest "drama", a nie "chiński serial" tak jak "francuski serial".
Ale fakt jest specyficzne poczucie humoru i trochę sztucznawe jak komuś to przeszkadza to faktycznie może być nie do przejścia. Wrzucałam na Wyzwanka wrzucę i tutaj - śmieszki - nie bardzo spoilerowe, więc można obejrzeć.