1. Cień
@Van, mówisz, że jest jeszcze trzeci sezon? To chyba nie mam wyjścia i będę musiała obejrzeć jeszcze raz dwa poprzednie, by sobie przypomnieć co się w nich działo
Tak ogólnie to powróciłam dziś do hiszpańskiego po latach przerwy (hurra!), więc za jakieś dwadzieścia lat będę świergotać jak po polsku ^^'
Strony : 1 ... 1276 1277 1278 1279 1280 ... 1323
#31926 07-03-2022 o 17h35
#31927 07-03-2022 o 17h44
1. Obsydian
@Nirez, ano jest Mam się zamiar zabrać za animację po dramie.
Ja to po hiszpańsku umiem tylko tyle - "eeee macarena".
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#31928 08-03-2022 o 07h39
2 Obsydian
Kiedy siedzisz dobre pół minuty i myślisz, co napisać w mailu służbowym... I jedyne co mózg usłużnie wypluwa to "Dzień dobry,"... X'D
Wszystkiego dobrego tym, którzy dziś świętują ja świętuję podwójnie.
I mimo wszystkich utarczek z ekipami i strzelania na nich batem resztę roku, dostałam kwiaty ^^
le moi dziś
Ostatnio zmieniony przez Anatea (08-03-2022 o 07h40)
#31929 08-03-2022 o 14h13
1. Cień
Już tak mi się zaczęło nudzić na jednym z wykładów, że musiałam zacząć czytać forum. Plusy zabierania ze sobą laptopa.
Sama bym obejrzała jakąś animację albo dramę. Z tym że na animację jakoś tak nie wiem za co się złapać.
Za dramę bym się wzięła, ale dalej przeżywam kaca po skończeniu takiej jednej.
I wszystkiego dobrego dla obchodzących <3
Ostatnio zmieniony przez Arai (08-03-2022 o 14h14)
#31930 08-03-2022 o 14h55
1 obsydian
Jeśli chodzi o animację, polecam Hazbin Hotel i Helluva Boss. Nic długiego, w sam raz wg mnie bardzo lubię ich klimat.
#31931 08-03-2022 o 15h42
2. Obsydian
No cóż, ja już napisałam wcześniej co polecam... No i dołączam się do życzeń
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
U nas typ zapomniał nam zarezerwować sali w CSM no i jej nie mieliśmy Wobec tego była symulacja, że była symulacja, eh, znowu to mogło być zdalnie.
No, ale chociaż zobaczyłam jak wyglądają pasy do przypinania pacjentów.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (08-03-2022 o 15h42)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#31932 08-03-2022 o 17h41
1. Cień
Ten moment, gdy @Ana jednym francuskim zwrotem zasiała we mnie wątpliwości, czy to aby na pewno dobrze, że odłożyłam na bok francuski i wróciłam do hiszpańskiego... Faktycznie masz tę supermoc z zapytajek
@Van, to mi musisz opowiedzieć jak te pasy wyglądają i jak się zapina pacjentów, może mi się to przydać, bo w moich "dziełach" ciągle ktoś jest przypięty albo związany
@Arai Ja z kolei mam tyle komiksów, seriali, animacji i innych rzeczy do obejrzenia w kolejce, że już nawet nic w tym kierunku nie robię, przerosło mnie to ^^'
A tak w ogóle to stworzyłam dwie nowe stylizacje z karnacją syrenki oraz modliszki, więc jestem szczęśliwa, bo niedługo się przebieram i nie miałam w co.
#31933 08-03-2022 o 17h52
1. Obsydian
@Nirez, skórzanych już się raczej nie używa, wyglądają trochę jak paski od spodni plecione i kładzie się je pod pacjenta i zapina takimi klipsami jak w sklepach są chipy przy ubraniach.
Jestem niesamowicie zniesmaczona - mam wykład online z "badań naukowych w pielęgniarstwie", a typ opowiada o sobie jaki jest zarąbisty, wypytuje o prywatne rzeczy, zahacza o komentarze dotyczące seksualności i np. pyta czy się nam podoba albo czy podoba się nam kolega z grupy i wydaje mu sie, że jest niesamowicie zabawny.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#31934 08-03-2022 o 17h53
2 Obsydian
Nirez, nie możesz sobie tego wyrzucać- nie da się zrobić wszystkiego naraz daj innym szansę, bo będziemy czuć się zakompleksione totalnie przy Tobie.
(ja spokojnie siedzę aktualnie przy kompie, z czarką w kształcie czachy i smutno zastanawiam się, że mam pierwszą wgniotę na aucie... jakiś baranek zablokował część wyjazdu z wąskiej alejki- nie wytrzymał tego prawy bok, w kontakcie ze słupem ogrodzenia siatkowego. A niestety, jak już zgrzytnie to ani w lewo ani w prawo..)
A stylizacji trzymam się mocno, bo pewna zdolna osóbka zaklepała mnie na "narysuj strażniczkę"... Nie mogę się doczekać! ^^
Vandea, miałam takiego typa od technik ochrony i zabezpieczenia! Masakra Przy okazji chwalił się, jak często przyprawiał rogi swojej żonie, jak bywał na poligonie średnio trzy razy w roku...
Żenada i smutek
Ostatnio zmieniony przez Anatea (08-03-2022 o 17h55)
#31935 08-03-2022 o 18h05
1. Cień
@Van Dzięki Zwizualizowałam je sobie i mniej więcej kojarzę jak wyglądają
A co do typa to dosłownie jak gościu od historii z mojego liceum. Tylko on twierdził, że kobiety to zwierzątka domowe i nie posiadają mózgu. I zawsze się kłócił z koleżanką z klasy (on ją nazywał głupią gęsią z "miejscowości X", a ona jego pantoflarzem co musi się wyżywać w szkole, bo w domu mu żona nie pozwala ^^'). Potem gościu został wicedyrektorem, ale po latach go jakaś dziewczyna pozwała i go strącili ze stanowiska.
@Ana, rozumiem jak się czujesz, ale niestety takie puknięcia są nieuniknione Na pociechę Ci mogę wysłać puzzle
A co kompleksów to co najwyżej mogę je mieć tylko ja, bo niewielkie są te moje osiągnięcia. A jeśli chodzi o stylizację, to właśnie się zastanawiałam, czy wcześniej była w niej czerwień, czy dopiero teraz ją zauważyłam ^^' Więc jak widzisz, jestem też "wybitnie" bystra ^^'
#31936 08-03-2022 o 18h11
1. Obsydian
@Anatea, chyba bym wystalkowała jego żonę i powiedziała o co mężulek wyprawia.
@Nirez, wygugluj sobie będziesz miała lepszy ogląd - "pasy krępujące".
O właśnie się chwali, że nosi buty z jakiegoś domu mody...
Brakuje słów na takich... W ogóle nie wiem co mają kompleksy do bycia... No właśnie cytuję...
"Zakompleksiona głupia pi**" - Tak użył takiego słownictwa na wykładzie...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (08-03-2022 o 18h14)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#31937 08-03-2022 o 18h16
2 Obsydian
Luz, będziemy trzymać się za rączkę w tych kompleksach i jakoś pociągniemy się naprzód XD Trochę tak, że prowadził ślepy kulawego- ale wiesz, jak już gdzieś dotrzemy to szampan, fajerwerki, zapiekanki i co tylko X'D
U mnie? Czerwień była, ale wiesz, w tej kompozycji można nie zauważyć
Vandea! Spytaj, czy ten cytat pojawi sięna zaliczeniu przedmiotu, proszę!
Dodam, że właśnie zdechła mi czułość piórka, po zainstalowaniu nowych sterowników... :''''3
Mam piórko jak z painta. Jedna grubość, jedna wiara X'DDD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (08-03-2022 o 18h18)
#31938 08-03-2022 o 20h36
1. Cień
@Van, jak je zobaczyłam, to od razu mnie wena naszła Akurat teraz mam możliwości w powieści, by użyć takich pasów
@Ana, w tej parce wolałabym być kulawa, mimo wszystko kocham swoje oczka i fakt, że widzę ^^' Zaklepuję co najmniej trzy zapiekanki
Za to Twoja kompozycja miała u mnie drugą odsłonę jak się jej czerwień ujawniła Tak przy okazji cudowne połączenie <3
Ostatnio zmieniony przez Nirez (18-03-2022 o 21h56)
#31939 08-03-2022 o 20h45
1. Obsydian
@Anatea, to by było w sumie ciekawe na zaliczenie odpowiadać jego tekstami...
Ale odezwać się nie miałam odwagi skoro mnie nie wywołał... Ale pewnie gdyby mi kazał się odezwać to bym swoje powiedziała.
@Nirez, do usług... Jestem ciekawa kogo tam będą wiązać.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#31940 09-03-2022 o 05h26
2 obsydian
Dziękuję za miłe słowa.
Ja nie mam tak ciekawej wiedzy jak Vandea... Jedyne co, mogę się podzielić chwytami, które mało widać, a bardzo ładnie unieruchamiają. Znaczy- o ile osoba prowadzona nie chce mieć brzydkiego złamania.
Nie tak intrygujące jak pasy bezpieczeństwa
#31941 09-03-2022 o 08h14
1. Cień
I obok osoby, która umie krępować i osoby, która umie przyłożyć jestem taka szara ja, która nie umie żadnej z tych rzeczy, a o tym pisze ^^' Idę się schować do mojej norki, wyjdę we wrześniu jak się jakoś pozbieram
#31942 09-03-2022 o 08h16
1 Obsydian
Pomyśl o tym inaczej: sądzę, że żadna z nas nie pisze o tym na Twoim poziomie ^^
Poza tym, wiesz, nawet najbardziej znamienite pióra korzystają z pomocy konsultantów. Także wiesz, trzeba zdobywać ciekawe znajomości
#31943 09-03-2022 o 09h19
1. Cień
Jestem pewna, że gdybyście chciały napisać coś w podobnym stylu, to napisałybyście to o wiele lepiej niż ja
To prawda, konsultanci są ważni, ale akurat w Waszym przypadku zakumplowałam się z Wami nie ze względu na to, co mogę zyskać, a na Wasz charakter, bo po prostu świetne z Was duszyczki
#31944 09-03-2022 o 10h19
1 Obsydian
Nie ma sprawy, nie sugerowałabym nawet, że to było podyktowane chęcią zysku jakiegoś
Swoją drogą, jak pisałam jeden tekst, bardzo pomocny okazał się kolega po arabistyce. To w ogóle przy okazji poliglota, opanował sześć języków, o ile dobrze pamiętam. Jak to się stało, że nie zmęczył się wiecznymi pytaniami- nie wiem ^^
#31945 09-03-2022 o 10h56
1. Cień
Jestem bardzo ciekawa co to za tekst, skoro potrzebowałaś fachowej wiedzy kolegi z arabistyki
Tak w ogóle, Ana, to postanowiłam, że trochę się pobawię w rysowanie (zgadnij z czyjej winy ), więc może jeszcze kiedyś zobaczysz jakieś moje mazańce
#31946 09-03-2022 o 11h00
1 Obsydian
I bardzo dobrze, trzeba próbować różnych rzeczy ^^
Jak będziesz chciała się pochwalić, czy skonsultować- to wiesz gdzie mnie znaleźć.
A tekst dotyczył magiczki, a w tym wypadku poszukiwań wśród jej rodzinnego archiwum.
#31947 09-03-2022 o 12h08
1. Cień
Na pewno wcześniej czy później się zgłoszę Dziękuję, za wsparcie. Choć nie wiem czy jest sens, by taki staroć jak ja zaczynał z czymś nowym i tak skomplikowanym jak rysowanie ^^'
A ten tekst już po tym jednym zdaniu zapowiada się ciekawie
#31948 09-03-2022 o 12h12
2. Cień
Witam, wróciłam do żywych po tygodniu? nie wiem XD
Odcinek 11 jest okej, bo widziałam streama od znajomej, a ilustracje...no cóż O_O
narzekanie na ilu
#31949 09-03-2022 o 12h39
1 Obsydian
Jestem bardzo daleko od rozpoczęcia tego odcinka... Jestem w zasadzie na starcie 10 wg mnie i tak nieźle, ale w maanie przekłada się to na BARDZO długi czas.
Nirez, co Ty opowiadasz. Zawsze warto- tym bardziej, że to nie tak, że nagle chcesz zostać grafikiem, zgarniać milionowe projekty
Na start polecam patrzeć na docelową sylwetkę, szybciej "nauczysz" się wzrokowo proporcji. Potem to już będzie z pamięci ^^
#31950 09-03-2022 o 12h48
1. Cień
@Ana I zmieszczę się wtedy na kartce A nie na trzech ^^' Na pewno pokażę Ci efekty mojej pracy (i dużo chętniej niż literackich projektów).
@Fillia Zaraz sobie zaspojleruję ilu. Niestety mam za mało maany, żeby zacząć odcinek, ale niedługo nadrobię
I znikam już dziś z forum, także miłego dnia wszystkim duszyczkom co tu zajrzą. Wrócę znów w piątek.