1. Obsydian
Z tego co pamiętam te halloweenowe potki przepadały później, więc lepiej wykorzystać. Może coś zmienili, ale kto ich tam wie...
Dzisiaj na dużą potkę i energię chowańca dostałam dwie kamizelki, oczywiście żadna biała/różowa.

Strony : 1 ... 1245 1246 1247 1248 1249 ... 1325
1. Obsydian
Z tego co pamiętam te halloweenowe potki przepadały później, więc lepiej wykorzystać. Może coś zmienili, ale kto ich tam wie...
Dzisiaj na dużą potkę i energię chowańca dostałam dwie kamizelki, oczywiście żadna biała/różowa.
2. Obsydian
Oo, @Noku jak ja cię dawno na forum nie widziałam! Świetna stylka, mistrzowskie stworzenie nowej sukienki z starych elementów!
@Vandea nie bój nic, jutro posyłam chowka po te kamizelki trickster, to znając go pewnie przyniesie różową XD
3 Obsydian
A ja się pojawiam znienacka, po weekendzie... Mam wrażenie, że jestem bardziej zmęczona po tym długim weekendzie, niż jakby był zwykły XD
Ładna stylka Noku fakt, że teraz dużo aktywności i w zw. z tym sporo ładnych rzeczy można zobaczyć ^^
1025
Ostatnio zmieniony przez Anatea (02-11-2021 o 10h41)
1. Obsydian
@Myrida, znając upodobanie waszych chowańców do różu wcale bym się nie zdziwiła
Mnie dzisiaj od rana nie wpadła żadna kamizelka - jeszcze zostało 45 podstawowej energii i ten czarny potek.
2 Obsydian
U mnie za to uparcie nie wypadają spodnie i bluzka z kompletu trickster... Zdecydowałam się, że "konieczne" kolory po prostu kupię.
3 obsydian
Ja zdecydowałam od razu kupić i mieć spokój, tylko na handel zbierać ^^ W kwestii potków się już wypowiedziałam w innym wątku, kupuję, bo chce mieć dużo itemków na sprzedaż ^^
1026
Ostatnio zmieniony przez Shairan (02-11-2021 o 14h17)
1. obsydian
Siemanko Myrida!
Mi szkoda cokolwiek sprzedawać, bo lubię mieć wszystko w każdym kolorze. A kupować będę ostatniego dnia eventu jak się okaże, że mi czegoś bardzo brakuje
2. Obsydian
Wpadła mi biała kamizelka, mogę umierać Co do różowej to trzymam kciuki za wasze chowki
Ale nie zależy mi na niej aż tak bardzo
Teraz jak zwykle ślęczę i się głowie co jeszcze ze stroju Lava Child chiałabym kupić w butiku...
3. Obsydian
Widzę, że po tak długim czasie Obsydian się nie cacka z wygranymi :v
1027
przynajmniej o bitwy mogę być spokojna jak stąd zniknę xd
1. Obsydian
Oh, cześć @Myst, dobrze wiedzieć, że żyjesz. Ogólnie właśnie sobie obgadywałam z @Shairan Twoją zarąbistą stylówkę i nie spojrzałam na nick i teraz wchodzę na forum, a toś ty.
3/5
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2. Obsydian
obgadujo biedną Myst a ta ledwo na forum wróciła jak to tak można :C
3 obsydian
W zasadzie to ją chwaliłysmy, powinnaś być usytasy ^^ Ale naprawdę, fajnie to zgrałaś, propsiki
1028
Ostatnio zmieniony przez Shairan (02-11-2021 o 22h04)
1. Obsydian
Potwierdzam :3 Że taka prosta, a ładna :3
A potem zaczęłam żałować, że przyoszczędziłam na maanie i nie wzięłam innych wersji kolorystycznej szaty Nazgula lub Voldemorta co kto woli.
4/5
2. Obsydian
Awww staph it *3*
Sama żałuję że nie mam tego więcej bo to turbo ciekawy itemek, warty zainwestowania. W przeciwieństwie to tych perełek z eventy teraz xd
3 Obsydian
Mam wrażenie, że nie mam ołowy z rzeczy, które chciałam wydropić... może dziś będę mieć więcej szczęścia. XP
Tymczasem choć punkt dobiję dla straży...
1029
1. Obsydian
Spokojnie Ana mam to samo, męczyłam jedna lokacje i dopiero po 4 dniach zaczęły lecieć mi peleryny i mam już wszystkie najważniejsze kolory. Ale reszta nie leci wcale, same starocia jedynie.
2 Obsydian
Jest tego plus, będzie targ żywszy trochę... Wczoraj sprzedałam takie rzeczy, że nie spodziewałam się, by poszły...
3. Obsydian
@Ana, dzisiaj cała w złocie, wow! Od razu mi się przypominiał Mortal Kombat
Ja wydropiłam białą kamizelkę, to teraz mogę umierać.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (03-11-2021 o 08h42)
1 Obsydian
A postanowiłam rozjaśnić trochę mroki halloweenowych stylizacji ^^ Niestety, jakoś nie mogę dobrać nic z pasków, oraz oczywiście- odpowiednich butów.
a jednak, nie ma dramatu, stać mnie X'D
Ostatnio zmieniony przez Anatea (03-11-2021 o 09h12)
2. Obsydian
@Ana, przyznaję wyszło Sama lubię popatrzeć na wszystko co się świeci
Z buciorami zawsze problem, a te od zestawu?
3 obsydian
@Ana, nie poznałam. Ale zdecydowanie pasuje do Twojej Gard ten styl ^^
Ja też mam problem z butami do tych galot D:
1031
Ostatnio zmieniony przez Shairan (03-11-2021 o 10h05)
1. Obsydian
A ja jak zwykle przyszłam się pochwalić nową sygnaturą... Jest genialna w każdym szczególe
Jak zwykle @Shairam, jak zwykle
2 Obsydian
O, widzę, że Shairan już kompletnie się rozkręciła Muszę i ja się uśmiechnąć... ^^ Sygna jest przeurocza!
Tymczasem ja szykuję małą niespodziankę, a tymczasem ktoś równie niespodziewanie zmienił strój... X'D
Ostatnio zmieniony przez Anatea (03-11-2021 o 10h09)
3 obsydian
No muszę mieć odskocznię. Od kilku dni tylko rysuję ople na kolorowanki do firmy i naprawdę potrzebuje czegoś innego niż te paskudztwa z dziwnymi felgami...
@Ana och, szejm on dem w takim razie za przebranie się. Ale uśmiechnąć się możesz zawsze ^^
1032
Ostatnio zmieniony przez Shairan (03-11-2021 o 10h21)
1. Obsydian
@Shairan, w takim razie nie byłabym sobą, gdybym tego nie wstawiła: