2. Obsydian
Wróciłam, ciężko było ale jakoś przeżyłam TAT
@Kalipso temat twojej pracy brzmi strasznie ciekawie, tak samo jak i kierunek. Gdybym była dobra z fizyki (a ja i fizyka niestety idziemy w dwie kompletnie różne strony) i matematyki (tu niestety występuje moja jednostronna relacja z tą dziedziną, ja ją lubię a ona mnie nie) to bym rozważała czy nie podjąć się pójścia na taki kierunek.
Naprawdę, czasem idę sobie ulicą, patrzę na budynek i zastanawiam się nad jego strukturą, jak jest zbudowany, jaką mają wytrzymałość jego elementy (głównie coś typu: ile musiała bym włożyć na piętro aby budynek zaczął pękać? Ile by wytrzymał? Jaką siłę huraganu wytrzyma? Jeśli mam złe wyobrażenie/źle zrozumiałam kierunek i temat pracy to przepraszam . )
@Meliah. Teoretycznym z prawa jazdy nie masz się co przejmować, po zapisaniu się dostaniesz dostęp do oficjalnej bazy pytań i jeśli je przerobisz, to na egzaminie nie powinnaś mieć problemu.
Praktyczny to już inna bajka, bo tu wszystko zależy od egzaminatora, no i oczywiście jeszcze w grę wchodzi stres i małe głupie błędy, które z automatu powodują oblewanie (np. ruszenie z nie domkniętymi drzwiami, słyszałam że niektórzy egzaminatorzy specjalnie nie domykają jak wychodzą z pojazdu żeby zobaczyć czy zwrócisz na to uwagę)
Ale wierzę że dasz radę! Trzymam kciuki!
@Satiiira no to powiem ci że "jak dzieci we mgle" to dobre zobrazowanie ruchu drogowego i mnie XD Należę do tej kategorii nie stworzonych do prowadzenia pojazdów XD
Patrzcie i podziwiajcie kocią mnie autorstwa @Anatea