1. Obsydian
PURRO SHOP OTWARTY!
JESZCZE PRZEZ JAKIEŚ 45 min!
A tak poza tym to jak wam dzień mija?
Co do pogody to u mnie robi się zimniej, ale ja zimno wolę

Strony : 1 ... 1198 1199 1200 1201 1202 ... 1325
1. Obsydian
2. Obsydian
@Myrida, wystraszyłaś, że liczenie i chciałam nie pisać...
@Nepente, jak coś przejście szóstego odcinka NE też odblokowuje targ.
3. Obsydian
O, too little to late, ale doceniam że informujesz ^-^
Też wolę zimno i deszcz, jak byłam w Krakowie na weekend to nie zrobiłam NIC za dnia, tylko wyszłam na jedzenie i siedziałam w hostelu, bo zbyt gorąco dla mnie.
@Serafiel czy ja wiem czy to wytrwałość, no w sumie ciężko było się zmotywować (dlatego dopiero teraz), ale potem było z górki, jak to z wieloma rzeczami bywa.
Trudno mi robić coś regularnie, ale łatwo mi czegoś NIE ROBIĆ
Ostatnio zmieniony przez Nepente (27-08-2021 o 17h37)
Ostatnio zmieniony przez Arai (27-08-2021 o 19h19)
1. Absynt
Halooo~
Zielony bimber Meli melduje się na posterunku! <3
Długo mnie nie było, dużo się działo, skończyłam l4, wróciłam do pracy, byłam na wyjeździe i miałam lenia :p
A dzisiaj byłam na rozmowie o pracę na nauczyciela przedszkola, w poniedziałek mają dać znać >_< Trzymajcie kciuki!
I ogólnie planuję wrócić na forumki, może się uda ^U^
Co tam u was?
Widzę że obsydianki poszalały z tymi punkciorami, ponad 900 :O
2. Absynt
No to ja też się melduje!
@Meli powodzenia w takim razie, trzymam kciuki mocno. Wierzę że się uda ^^
U mnie akurat też się dużo dzieje niestety nieciekawie, ale idzie ku lepszemu i na forum też zamierzam wrócić
3. Absynt
Ale żeby ta wygrana Absyntu tak wisiała i nikt nie korzystał? Toż to zbronia! Na mnie czekaliście specjalnie? xD
843
Ogólnie to jeszcze mnie nie ma w domu, a jak wrócę to od razu lecę do pracy na nockę. >.>"
Ale gifka zostawię bo why not.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Faren (28-08-2021 o 14h34)
1. Absynt
O jejku Faren czy to ty? :O Twoja Gard super wygląda, nie poznałam cię na początku :o I widzę że wbiłaś moją ukochaną rangę (ㆁωㆁ)
I chyba ta wygrana rzeczywiście czekała na ciebie xD
Powiem wam że jak szłam na rozmowę to obtarły mnie buty i nie mogę chodzić teraz ;-; oby to moje cierpienie było warte i dostanę tę pracę :(
2. Absynt
Zróbmy tu zielono, Faren wróciła!
Nikt nie widzi, korzystajmy xD
Ja nie wiem jak Faren te rangi wbija, bo co tu wchodzę ona ma nową XD
3.Absynt
I hop wygrana. Wie ktoś kiedy ma mniej więcej być odcinek, chce już zobaczyć te ilustracje z WSami
844
Ostatnio zmieniony przez Acerola (28-08-2021 o 14h42)
1. Absynt
@Acerola specjalnie poszłam poszukać i chyba jeszcze nie wiadomo kiedy. Wrzesień na pewno
1. Obsydian
Dżem bobry wszystkim :> Obsy nadal na pierwszym?
Też czekam na odcinek @Acerola potwierdzone jest, że ilustracje z wsami będą? Kolejnej z Koori nie zdzierżę.
@Meliah trzymam kciuki mocno!
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (28-08-2021 o 14h55)
1.Absynt
Nymfa to co Beemoov pokazał na Instagramie z pracami nad ilustracją z Nevrą sugerują tylko dwie rzeczy
I jejku, ślicznie wyglądasz
Ostatnio zmieniony przez Acerola (28-08-2021 o 14h56)
1. Obsydian
cóż @Acerola mój wybitny umysł informatyka nie potrafi znaleźć nic takiego na instagramie Beemoova...więc mogę się tylko domyślać co sugerują T^T
i dziekuję, dziękuję
@Ruby ja pacze. Rzadko, bo rzadko, ale jednak coś tam sobie zerkam.
@down ok dzięki. Szczerze to mam nadzieję, że to jakiś mokry sen garnka, albo inna sytuacja wyrwana z kontekstu np. sen Leiftana XD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (28-08-2021 o 15h21)
2 obsydian
@Nymfa bo to było w ich relacji. Wejdź sobie na wątek "nasze oczekiwania" i chyba stronę wcześniej jest to wrzucone. Poza tym
potencjalny spoiler
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-08-2021 o 15h44)
3. Obsydian
A ten win to na mnie czeka...
Ja właśnie mam nadzieję, że to nie sen, sny im źle wychodzą.
Mam nadzieję, że to tylko jakieś delikatne mizianto, ale znając życie Bimuf to z grubej rury rzuci jak już zaczęliśmy im przypominać, że to gra otome.
Może przynajmniej Leiftan zacznie robić jakieś rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (28-08-2021 o 15h43)
1. Obsydian
@Vand Mocno rozważałam Leiftana jako Wsa, ale doszłam do wniosku, że w sumie nie ma dla mnie żadnej dobrej opcji. I zostałam przy Nevrze. Ich kłótnie to hit.
Leiftan teraz mnie interesuje tylko ze względu na to jaka więź łączy go z Garnkiem. Jeżeli w następnym odcinku będzie to przytulanko, a Leifu to wyczuje to może być śmiesznie.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (28-08-2021 o 15h52)
2.Obsydian
chciałabym zobaczyć Leifa, który zaczyna kraszować Nevre przez połączenie z uczuciami gardienne XD
Z jednej strony to gra w której pojawienie się romansu jest rzeczą oczywistą, ale z drugiej, jeśli ma być tak jak zawsze u bimuf, mogłoby go nie być :<
Ostatnio zmieniony przez CIementine (28-08-2021 o 16h01)
3 obsydian
Ja liczę, że wybranie Ląsa zminusuje mi jeszcze bardziej z Leiftanem Niestety za wiele nie udało mi sie zminusować, tylko -15
936
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-08-2021 o 16h05)
1. Obsydian
@Nymfa, ja w sumie wylądowałam z Leiftanem przez przypadek.
Chciałam wybrać Nevrę, ale plusowałam wszystkim równo i okazało się, że z Mateuszem i tak ma się najwięcej. Robiłam powtórkę odcinka, żeby zmienić lovemetry i na koniec odcinka trzeciego mieć z kimś innym ilustrację - wyszło mi, że będę miała wybór między Leiftanem i Mateuszem, więc no wybór oczywisty. A tu wyskoczył mi wybór między Leiftanem i Nevrą. Zrobiłam klasycznego pingwina "teraz to ja już nie chcę Nevry".
2 obsydian
@up a ja myślałam, że to przez mój rysunek Leifa, który zjadł za dużo grochówki
1. Absynt
No proszę, tylko napisałam i lecą winy. XD Czyżby liczenie się zbliżało? XD
Na FB widziałam zapowiedź do odcinka, więc wrzesień to pewny termin na odcinek.
A co do moich rang... Ja tego nawet nie kontroluje. XD Nie patrzę, ale miło że mam sztamę z chowkami. ;3
1.Obsydian
@Shairan no tak twój rysunek, na którym... czekaj co?
@Vand szkoda, że Eldka nie ma tylu scen otome co w syfie. Jeszcze pod koniec liceum gdy można było wybrać wsa i wsa2 to dopiero były możliwości XD
2. Obsydian
@Shairan, no Twój rysunek ostatecznie przypieczętował wybór.
@Nymfa, ten rysunek:
3 obsydian
@Van moje kamienne serduszko raduje się, że grochówka pomogła Ci wybrać ukochanego xD
To jest mój największy problem z tą zapowiedzią, że ta relacja "miłosna" właściwie nie istnieje tak naprawdę. Ok, Gardzia