1. Obsydian
@Faren, dobrze, dobrze, wybaczam i trzymam za słowo.
@Idriana, ja nawet nie zapamiętałam oryginalnego tytułu, dla mnie to zawsze był "Szatan w McDonaldzie"

Strony : 1 ... 1196 1197 1198 1199 1200 ... 1325
1. Obsydian
@Faren, dobrze, dobrze, wybaczam i trzymam za słowo.
@Idriana, ja nawet nie zapamiętałam oryginalnego tytułu, dla mnie to zawsze był "Szatan w McDonaldzie"
1. Cień
@Faren Vocaloidy to niby nie moja bajka, ale z ciekawości odsłuchałam i całkiem fajne to ^^
@Vandea To ja z kolei zawsze miałam w głowie angielskie tłumaczenie, ale Szatan w McDonaldzie zdecydowanie z tym wygrywa XD
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim, jak tam poranek mija?
1. Obsydian
@Idriana, bardziej zapada w pamięć Polecam się na przyszłość
Ja ogólnie trochę się wciągnęłam w grę w kotki na telefon i przez to olewam trochę Eldaryę. ._.
Ostatnio zmieniony przez Arai (25-08-2021 o 12h38)
3. Cień
@Arai Po takim pracowitym dniu to zdecydowanie zasłużyłaś na odpoczynek, podziwiam za motywację ^^
Właśnie dostałam telefon od dentysty, że mają wolny termin dzisiaj i teraz panikuję, bo strasznie się boję wyrywania xD
708
Ostatnio zmieniony przez Idriana (25-08-2021 o 13h06)
1cień
Idriana nie ma czego sie bać, na pewno masz dobrego specjalistę, który uwinie się raz dwa. Mnie sie raz przytrafiło tak szczęśliwie, że pan chirurg wyrwał mi bodajże 7ke w 5 min. Serio, ledwo weszła i chop wyszłam.
Najgorzej jest po wyrwaniu, ale jak sie przestrzega procedur, a samo wyrwanie poszło szybko, to i gojenie raz dwa i po bólu. trzymam kciuczki :> napewno bedzie dobrze.
Arai jakie plany wooo... ja tez dzis troche chałupke ogarnełam i sie bycze...choc chyba trzeba by coś zjeść xD a jaką anime odpalasz?
Sea ja instalowałam i bez problemu poszło. a co zamierzasz instalowac?
Vandea :> ja mam kotka na żywop, wystarcza mi hehe zazwyczaj ja jestem ta co planuje, ale w sumie czasem fajniej jest isc na zywioł, mniej spiecia serio, oby wypad był udany ^_^ życze tobie i wszystkim nam poprawy pogody, lato jeszcze sie nie skonczyło przeciez.
Ostatnio zmieniony przez Arai (25-08-2021 o 13h42)
3. Cień
Trzeba nadgonić resztę, więc dorzucam swoją cegiełkę.
@Idriana współczuję też się boję strasznie dentysty. Trzymaj się.
709
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (25-08-2021 o 14h19)
1. Obsydian
@Arai, serduszek nie zbieram, kocie monetki tam są. Chociaż może chodzi o te serduszka przy jedzonku?
@Serafiel, ja lubię gry, w których można coś zbierać, a tam się zbiera kotki, więc jest super. :3
Jakiś tam zarys planu warto żeby był, ale przyjaciółka już tam była kilka razy, więc wie jak i gdzie prowadzić.
Też mam nadzieję, że pogoda będzie udana.
1 Cień
Siemka, jak tam rankingi? XD
Wow, widzę że Faren się przebrała, tak długo mnie nie było?
Ostatnio zmieniony przez Arai (25-08-2021 o 18h07)
1. Obsydian
@Taara, jeśli chodzi o Bitwę Straży, to Obsydian nadal prowadzi.
@Arai, to nie... Ja mam nowe kotki za karmienie poprzednich kotków.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (25-08-2021 o 18h21)
1. Absynt
Przebierz się raz na ruski rok i od razu szok i niedowierzanie u każdego, a to tylko cosplay. XD
Dzisiaj mam ostatnią nockę z maratonu trzech pod rząd, oby tak dla odmiany dziś nic się nie działo. >.>"
1. Obsydian
@Faren, przebieraj się ciągle to nikt nie zwróci uwagi.
1. Cień
Serafiel, Arai, Lilnoir Dziękuję bardzo za słowa wsparcia <3 Już po zabiegu, wszystko poszło sprawniej niż myślałam, także nie było się czego bać ^^
Co tam dzisiaj u wszystkich? :D
1. Absynt
Van nie mam weny na przebieranki takie stricte dla siebie ;< Szukam jakieś inspiracji w wątku z wyzwaniami do stylizacji, dlatego na razie sobie paraduje w cosplayu Rosarii z Genshina, bo charakterem jest strasznie podobna do Faren. XD
1. Obsydian
@Faren, ja jestem na etapie odtwarzania starych stylek. Na razie sześć czeka w czyśccu.
2. Obsydian
Ja jak na razie też nie mogę stworzyć nic z czego była bym w 100% zadowolona. Jakoś tak nie chce mi się nic zgrać. Chyba też zacznę zastanawiać się nad odtwarzaniem starych stylem (nie to żeby było ich dużo)
3 obsydian
Ja ciągle chodzę w tym samym, bo od przesytu ciuszków to nie mam żadnego pomysłu xD
933
Ostatnio zmieniony przez Shairan (26-08-2021 o 10h13)
1. Absynt
Ja to samo, ciągle się próbuję przebrać, ale chyba poczekam do kolejnego eventu, żeby zdobyć nowe ciuchy jako inspirację XD
Już wiele stylek stworzyłam, ale żadna nie podobała mi się na tyle, żeby ją zapisać...
1. Obsydian
Ja od powrótu Eldaryi zapisałam 45 stylizacji i ze wszystkich jestem zadowolona.
+ te cztery w czyśćcu
Ale część z nich to stylizacje sprzed pożaru.
1. Obsydian
Również uzupełniam garderobę o eventowe chciejki, ale na szczęście chowaniec @Shairan, bardzo lubi róż. Niestety trochę to zajmie przez blokadę.