1. Obsydian
@Myrida, ja też chcem, to była moja ranga przed pożarem i cieszę się, że jej nie zmienili jakoś dziwnie.
Co do chowańca współczuję - aż poszłam z zawałem serca sprawdzić czy mój ma żarcie.

Strony : 1 ... 1191 1192 1193 1194 1195 ... 1325
1. Obsydian
@Myrida, ja też chcem, to była moja ranga przed pożarem i cieszę się, że jej nie zmienili jakoś dziwnie.
Co do chowańca współczuję - aż poszłam z zawałem serca sprawdzić czy mój ma żarcie.
1. Absynt
Od wczoraj jestem tak nieprzytomna, że nawet nie zarejestrowałam faktu, że trzymam sztamę z chowańcami. Miło ;3
A teraz can someone help me, please? Złapałam się chyba już pięć razy na przysypianiu na zmianie i raz obudził mnie pan co chciał z parkingu wyjechać i wraz nie rozumiałam o co mu chodzi, bo taka jestem nieprzytomna. X"D >.>" Ktoś mnie może zanieść do łóżka? XD
1. Cień
Hejo wszystkim!
Jak tam poranek? Ja chyba dzisiaj mam dzień lenia, a na dodatek moja siostra ciągle mnie ciągnie, abym oglądała fortnitowy among us jakoś tak TvT
@down bardzo mi miło, że byłam twoją inspiracją <3
Ostatnio zmieniony przez Fillia (21-08-2021 o 11h38)
Absynt 1
Helou, zainspirowałem się twoją wczorajszą stylką @Fillia.
Ja jestem teraz na mieście i robię małe zakupy, a tak ogólnie to czytam sobie, grywam w genshina, myślę o założeniu genshinowego discorda, ale nie jestem chyba do tego odpowiednią osobą ;;
1. Cień
@Markiz będzie dobrze!
Trudny początek to będzie łatwy koniec :3
@Falafel nie gram w tą grę, ale zawsze możesz zrobić i po czasie się przekonać.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (21-08-2021 o 12h44)
1. Obsydian
@Fillia, bardzo fajny makijaż oczu Ci wyszedł Co tam uzyłaś? Podkrążone oczy, makijaż love goddess oczy migdały, coś jeszcze?
1. Cień
Vandeła a dziękuję ślicznie! ^^
I tak, użyłam love goddes, shy waterlily, eagles pride oraz sweet mourne.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (21-08-2021 o 13h22)
1 obsydian
Widzę, że już nie tylko ja dałam mojej Gard mocny makijaż może mnie przestaną teraz banować za rzekome niewyspanie ;p
@Fillia ładnie to w niebieskim wygląda ^^
2. Obsydian
@Fillia, mam nadzieję, że się nie obrazisz jak kiedyś odgapię
Zawstydzacie mi Jureczka tymi makijażami Ale tak na dobrą sprawę stworzyłam jego twarzyczkę jak miałam biedę w szafie, a teraz uznałam, że jakbym zmieniła cokolwiek to straciłoby swój urok.
3.Obsydian
uwielbiam jak najbardziej customizować twarz garnka z różnymi makijażami itd
928
Ostatnio zmieniony przez CIementine (21-08-2021 o 13h35)
1. Cień
@Shairan no niestety nic nie mam niebieskiego, więc może kiedyś tak zrobię!
@Vandeła nic się nie stanie O-O
Z resztą każdy na kimś się inspiruje.
@Clementine i to jeszcze jak!
1. Obsydian
Ja niby też kombinuję z różnym skutkiem, ale przy innych postaciach. Jureczek już niech zostanie jaki jest, bo by stracił na swojej jureczkowatości.
2.Obsydian
@Vandea, u ciebie wystarczy to combo włosy+oczy i już wiadomo czyj to post XD
btw kto to Jureczek? xD
3. Obsydian
Clenentine zgadzam się! A jureczek to postać @Vandei (tak się odmienia? To się odmienia?)
Ja makijażu nie za bardzo lubię, a do tych moich oczu to dobrać coś to praktycznie misja niewykonalna. Żadna z opcji proponowanych przez grę mi nie odpowiada.
929
Ostatnio zmieniony przez Myrida (21-08-2021 o 14h31)
1. Obsydian
@CIementine, trochę o to chodzi, haha Jureczek stał prawie moim basic lookiem, chociaż czasem przebieram się też za inne postacie.
I tak jak pisze @Myrida, to moja OCka, za którą przebieram moją Gardzię. Mam go aktualnie w sygnaturze, chyba nie trudno się domyśleć, który to Pan.
@Myrida, nie zastanawiałam się nad odmianą, ale chyba tak Może być też po prostu "Vandeły" XD
2 obsydian
@Van no nie wiem, ja chyba nie odróżniam, który :T skąd sygna? xD
3. Obsydian
Muahahaha, mam zebrane wszystkie elementy swych markowych strojów! Jedyny problem że nie wszystkie elementy są w kolorach które chcę -_-.
Ale to można naprawić dzięki targowi
Tak chciałam się pochwalić
930
Ostatnio zmieniony przez Myrida (21-08-2021 o 15h16)
1. Obsydian
@Shairam, mówiłam przecież, ze sygna z Aliexpress A Jureczek to ten ładniejszy Pan na sygnaturze.
@Myrida, ja mam wszystko co chciałam... U @Shairan...
1. Absynt
To na Alie sprzedają takie brzydkie sygny z brzydkimi panami? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzień dobry, wstało mi się. Jestem trochę bardziej żywa niż zawsze, czyli nadająca się na interakcje z innymi. xD
1. Obsydian
@Faren, jak możesz D: Zasmucasz sprzedawcę z Aliexpress i Panów z sygny D:
2 obsydian
Ci panowie, to z brzydotą mają tyle wspólnego, co sobie robią prywatnie, tak zwane brzydkie rzeczy xD
1. Absynt
Mwahahaha!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
1. Obsydian
Polecam tego allegrowicza!
@Shairan, nie wiem o czym ty mówisz Ci Panowie tylko głaszczą kotka i wyprowadzają pieska na spacer.
2 obsydian
Kurde ja sobie chyba tez zamówię u tej osoby, moze się zlituje nad taką sierotą jak ja D:
@Van no jak to. A naśmiewanie się z Gilba do ładnych rzeczy należy?