1. Obsydian
@Seła, jak moje ziomeczki ogarną temat to ja chętnie.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 1190 1191 1192 1193 1194 ... 1325
1. Obsydian
@Seła, jak moje ziomeczki ogarną temat to ja chętnie.
1.Absynt
Przyszłam się tutaj odezwać i powspierać Absynt. Machnęłam dzisiaj wiersza o pierwszym sezonie TO, który jest streszczeniem akcji z TO. To mi kolejny raz uświadomiło jakie NE jest nudne. Jedyne streszczenie jakie jest potrzebne do NE to pierwszego odcinka, bo w następnych tyle się dzieje, że nie trzeba ich prawie w ogóle znać, by wiedzieć o co chodzi.
Dwadzieścia odcinków NE to za dużo. Powinno być ich 10 a potem porządna półroczna przerwa i trzeci sezon, ale z nowa fabułą i bohaterką, ale w trochę zmienionym świecie i z nowymi postaciami
Idriana jak się ta bajka nazywa?
@down gdy musiałam pisać tutaj o głupocie Garnka po raz tysięczny to nie był już wysiłek. Większym było wrzucenie tego do Creative Arts, bo pierwszy raz robiłam wątek
Miraculum♥ Uwielbiam bajkę
Ostatnio zmieniony przez Acerola (19-08-2021 o 23h43)
1. Cień
@Acerola Streszczenie TO w wierszu brzmi bardzo ciekawie, podziwiam za taki wysiłek ^^
A bajka to Miraculous, bo czwarty sezon aktualnie wychodzi, wciągnęłam się przez młodszą siostrę XD
1. Obsydian
dobry dobry wstawac ludzie
powiem wam że wypożyczyłam taką książkę że chyba powinnam zacząć czytać pierwsze strony a nie tylko to co pisze na odwrocie xD
1. Absynt
Szok i niedowierzanie, poszłam spać wcześniej i wstałam wcześniej. Rodzina w szoku, pytają czy jestem chora, a ja wewnętrznie już umieram na myśl, że jeśli nie uda mi się jeszcze pójść w drzemkę popołudniu to będę umierać na dzisiejszej nocnej zmianie. >.>" Ta jedna dzienna zmiana pomieszała mi w głowie >,<"
Myst współczuje bardzo. xD Jak szukacie czegoś lekkiego z dziwnym plot twistem to polecam "Hyper versum". Książka może gruba, ale wchłonęłam ją jak gąbkę. Ma dwie części, drugiej jeszcze nie czytałam ale jedynka mi wystarczyła by płakać co chwile ze śmiechu. xD
1. Cień
Witam i ja UwU
Co do książek, ostatnio zaczęłam czytać Sapiens - tomiszcze to ma ok 500 stron, i chyba nie przebrnę, merytoryczne treści są tam okraszone mnóstwem pierdzielania głupot, tak że tak.
1. Obsydian
@Acorola, przeczytałam Twój wierszyk, bezbłędne podsumowanie.
Ja właśnie nie rozumiem tego zamykania historii na siłę w iluś odcinkach skoro można to na spokojnie pociągnąć, fantasy to otwarty świat można dać ileś odcinków z misjami pobocznych i dać szansę na rozwój relacji z bohaterami, ale nie, gnają galopem przed siebie...
Mój deepest fear to właśnie nowa historia z nową bohaterką, bo boję się, że zmienią nam avatar do ubierania.
A co do książek... Wróciłam do mojej "Miłości na kołku". Muszę to w końcu nadrobić.
1.Absynt
Van dziękuje
Też mnie to, że zmienią postać martwi, no bo kurde pożar pożarem, ale niektórzy tutaj pięć lat ubrania zbierali, by co nagle stara Elda poszła do kosza razem z szafa i tak o nowa Elda i nowa szafa
1. Obsydian
@Acerola, na logikę na powinni zmieniać, ale na SFie też tak było i jednak zmienili.
1.Absynt
Vandea niby tak, ale niezmienienie Su z Uniwersytetu na inną w Love Life i połączenie szaf wyszło im na dobre
Absynt 2
Patrząc po moich perypetiach na studiach, to nie wiem po co i dlaczego zamykali historię w 20 odcinkach.
3. Absynt
Acerola napisała wiersz o TO? Lecę go przeczytać. xD
842
Ostatnio zmieniony przez Faren (20-08-2021 o 13h01)
1.Obsydian
A jak właściwie oceniacie historię Su w uniwersytecie i love life w stosunku do liceum?
2. Obsydian
@Acerola, chciałabym wierzyć, że brak zmiany Su w LL to wynik oburzenia graczy poprzednią zmianą.
@CIementine, hah, ja przeszłam całe liceum i utknęłam chyba na 12 odcinku Uniwersytetu, bo wszystkie goldy wydaję na ciuchy eventowe i nie mam potem na te z odcinka.
1.Absynt
Żadnej historii Su sama do końca nie przeszłam, ale oglądałam na yt. Uniwersytet był dobry w porównaniu z Love Life. LL to było na siłę i nic ciekawego
1.Obsydian
no ja mam (może trochę przez nostalgię) najlepsze skojarzenia z liceum. Niedawno skończyłam 40 odcinek bo byłam na jego końcówce przez kilka lat XD
1. Absynt
Zrobiłam całe liceum, zaczęłam studia, ale skończyłam z nimi jak w prawdziwym życiu. Nie skończyłam ich. xD SF mnie już znudził, a słysząc jakie tam wymyślili dramy tym bardziej stwierdziłam, że to nie dla mnie. Tak zepsuć mi Alexego >.>"
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (20-08-2021 o 17h05)
1. Obsydian
Na uniwerku moim WSem jest Hyun, ale jak dotarłam do tego fragmentu, o którym pisze @Seła to mega współczułam fanką Kastiela.
2. Obsydian
Mi też znudził się słodki flirt jak skończyło się liceum. Ani nie ma mojego Armina, ani nic. No i jakoś te próby wsadzania poważnej fabuły do randkowej gierki słabo działają
1. Absynt
Nic nie spałam, opiłam się kawy, będę umierać...
To takie niesprawiedliwe, że jak siostra wpada ze swoimi bombelkami to wszyscy muszą być cicho i jest awantura nawet o domofon jak zadzwoni, ale jak ja chce spać przed pracą to każdy się drze i jest fajnie. >.>"
Przyszłam ot tak o ponarzekać, by przy okazji sobie bloknąć obsydian ( ͡° ͜ʖ ͡°) kc was ;*
Ostatnio zmieniony przez Faren (20-08-2021 o 17h19)
1. Obsydian
Moim ulubionym WSem na początku był Ken, ale potem go zabrali i jak wrócił, to już dawno się pogodziłem z tym że go nie ma.
Ciekawe czy nowy Słodki Flirt odbije się od dna
2. Obsydian
O widzę, że @Faren awansowała na Przyjaciółkę Chowańców, gratki
3. Obsydian
@Faren zmieniła range? Co? Jak? Kiedy?
Ja też chcę!
Zgadnijcie kto zapomniał wczoraj chowka nakarmić? Tak! Ja! Płakać mi się chciało jak się zorientowałam TAT
927
Ostatnio zmieniony przez Myrida (20-08-2021 o 21h35)