2. Cień
Hejka, ja osobiście nie wyobrażam sobie spać przy zamkniętym oknie. Nie otwieram ich na noc jedynie zimą.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-08-2021 o 12h01)
Strony : 1 ... 1189 1190 1191 1192 1193 ... 1325
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-08-2021 o 12h01)
1.Obsydian
Ja lubię spać przy otwartym oknie ale rano najczęściej budzę się z lekkim bólem gardła bo przy spaniu pod kocem nie jest to najlepsze połączenie xD Przynajmniej teraz można uchylić okno bez wpuszczania upałów do pokoju
@Falafel, nie mogę doczekać się kolejnego sezonu young royals D:
Absynt 1
Widzę, że ty też jesteś człowiekiem kultury, @Clemenitine. Tak swoją drogą, to chyba książę Danii jest modelem i jest piękny, tak tylko mówię.
1. Obsydian
@Falafel, truee. W ogóle byłam pod wrażeniem, że ci aktorzy faktycznie wyglądają jak nastolatki, aż mi się przypomniały czasy skam pod tym względem xD
Absynt 1
si, to było niesamowite jak we mnienuderzyło, gdy widziałem, że postacie mają nieidealną cerę i miałem szok, że nikt tego im nie poprawiał!!!
w ogóle muzyka i kadry były też przepiękne i bardzo dobrze się to wszystko komponowało ;;
1.Obsydian
podobały mi się realistyczne interakcje między postaciami. Młodzi ludzie nie są zbyt smooth i nie jest tak w miejscach, gdy powinno być niezręcznie
1 Absynt
omg, to też było cudownie jak prawdziwie i naturalnie pokazali wszystkie te niezręczności. ogólnie, nawet jeśli to jest serial o elicie, to to wszystko wydaje się bardzo prawdziwe. zazdrość Sary o fortuny koleżanek albo Maddison, która ma barierę językową albo relacja Felici z matką ;;
1.Obsydian
spoiler do serialu Young Royals
1. Absynt
Jak widzę to ile zdobyłam w tym evencie to nie wiem czy chce mi się śmiać czy płakać.
Jedyny kompletny strój to będę MOŻE miała Orchid Dancer w granacie. Chciałam mieć też w czerni, bieli i czerwieni, ale to już raczej nie możliwe. Tak dużo razy wysyłałam chowańca po te nowe rzeczy, że na mapie moje lokalizacje mają 60/120 przedmiotów i to 60 to 100% wszystkich tych starych xD
Absynt 2
tak, polecanie mocne, bardzo dobry serial, chcemy drugi sezon (netflix sprytnie to sobie wymyślił, serial musi odnieść sukces i dużo osób musi go lubić, żeby była kontynuacja, więc trzeba mówić i polecać :< wiadomo, fajnie polecać dobre rzeczy, YOUNG ROYALS JEST SUPER, ale chciałoby się bardziej bezwysiłkowo mieć te seriale).
@up - mnie też tak średnio lecą nowe stroje, ale będą na targu i będą za rok!
1.Obsydian
Najgorzej jak netflix rezygnuje z jakichś naprawdę fajnych seriali. Nie przeboleję santa clarita diet ;//
Wczoraj obejrzałam całe the a list i w sumie spoko. Pamiętam jak dobrych kilka lat temu lubiłam oglądać wolfblood na disney channel i podobny vibe, takich brytyjskich dram dla nastolatków
Ostatnio zmieniony przez CIementine (19-08-2021 o 13h02)
1. Obsydian
@Clementine netflix woli finansować tasiemce które są coraz gorsze z sezonu na sezon ...
oddajcie mi Spinning out !
1. Cień
@Seasaidh jeśli nie widziałaś Castle Rock, to polecam.
Absynt 1
@Modee widzę, że jesteś kolejnym człowiekiem kultury. Wolisz pierwszy czy drugi sezon?
2. Cień
@falafel jeszcze nie skończyłam drugiego sezonu, ale jak na razie bardziej podoba mi się pierwszy
@Seasaidh do usług
Absynt 1
Też nie dokończyłem drugiego sezonu i też wolę pierwszy. Napięcia pomiędzy uchodźcami, a białymi mieszkańcami regionu były dla mnie trudne do wytrzymania (swoją drogą, są przedstawione bardzo dobrze).
2. Absynt
Przyszedł największy człowiek bez kultury - moi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wróciłam z pracy z dziennej zmiany i nie wiem czy to przez pracę na nockach czy fakt, że dzisiejszy dzień nie był jakoś wymagający ale tak się dziwnie czułam na tej dziennej zmianie. xD Jakbym była w zupełnie innej pracy. xD
Ale przy okazji udało mi się podkraść więcej ciasteczek z francuskiego ciasta niż zwykle. ;3 *A Faren jak zwykle o żarciu, grubas jeden nienażarty xD*
1. Obsydian
@Faren, dołączam do klubu ludzi bez kultury, upadlałam się właśnie niską rozrywką jaką jest Gartic Phone.
Posikałam się ze śmiechu.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-08-2021 o 22h41)
2. Cień
Też jestem człowiekiem niekulturnym, więc z chęcią do klubu wstąpię :D
Rzadko oglądam seriale, ale to Young Royals to aż sobie sprawdziłam i zapisałam na liście, żeby potem obejrzeć ^^
Zazwyczaj celuję w kreskówki i wczoraj nadganiałam nowy sezon jednej bardzo frustrującej bajki, która mnie wkurza, ale nie mogę jednocześnie przestać jej oglądać XD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (19-08-2021 o 22h44)
1. Obsydian
@Seła, ja dzisiaj grałam pierwszy raz Dawno się tak nie śmiałam, piękne rzeczy wychodzą.
Skradło mi serduszko.
Mam nadzieję, że pójdzie gif.
Nie poszedł więc wrzucam linka w spoilerze.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Vandea (19-08-2021 o 22h51)