1. Cień
@Deergod, dobrze widzieć wreszcie innego cieniasa xD mam wrażenie, że są na wymarciu. Co trochę jest nie do uwierzenia, bo pamiętam czasy jak (prawie) każdy chciał być w Cieniu (chociaż pewnie duża część ze względu na ranking, którego już nie ma, so...)
Prócz czytnięcia z ciekawości paru rozdziałów Kurosza to nigdy nie zaczęłam go czytać tak skrupulatnie i na serio, śliniłam się raczej wyłącznie do animacji albo wyciętych obrazków z mangi na weheartit xdd Ogólnie przez pewien czas nawet chciałam z mangą spróbować tak na serio, ale odkąd wyczytałam, że
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
tiruriru, coś tu było
@Shairan Przyznam szczerze, że 90% wymienionych nie znam/nie kojarzę, ale pewnie dlatego, że w grach wcale nie siedzę, a mój animcowo-oglądaniowy dorobek nie jest jakiś pokaźny. Ale przybiję piątunię ze względu na Helenę B. C. <3 babeczka jest niesamowicie utalentowana i gdziekolwiek ją widziałam - nie było takiej roli, którą mogłabym skrytykować pod kątem złej gry aktorskiej.
@Vandea, zawsze możesz wymienić takie top 5, czy 10 xD Ja bym Codiego bardzo chętnie zobaczyła w roli Lestata (słyszałam coś o chęci ekranizacji Kronik Wampirów w postaci serialu). Gdyby wzięli go do tej roli to nie wiem, rozpłynęłabym się chyba. xD
@Myrida Co do Newta... zupełnie nie mój typ, ale to tylko pokazuje, że gusta są różne i to jest fajne. xd Chociaż jako postać z pewnością jest ciekawa! No i Fantastyczne Zwierzęta są supi, czekam na kolejną część i na dalsze losy Credence'a. U_U
Ostatnio zmieniony przez Cansani (15-08-2021 o 23h44)