1. Absynt
@Tryph północna Norwegia???
Ja będę pewnie w grudniu jakoś, ale w okolicach Bergen

Strony : 1 ... 1176 1177 1178 1179 1180 ... 1325
1. Absynt
@Tryph północna Norwegia???
Ja będę pewnie w grudniu jakoś, ale w okolicach Bergen
2.Absydian
@Kalipso nieee, na rok tak mysle ^^ Przeciez musze wrocic i studiowac :P
@Satiiira ja niestety Tromso wiec wydaje mi sie daleko :c
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (14-08-2021 o 20h01)
1. Cień
I co tam ciekawego będziesz robić?
Jeszcze Ci się spodoba i zostaniesz na zawsze :<
1.Absydian
@Kalipso głównie cele zarobkowe, zapierdzielam na dwa etaty i nogi mi niebawem odpadną. Robię sprzątanie mieszkań oraz dorywczo pracę przy sprzątaniu pokoi hotelowych jutro dostanę pierwszy raz listę sama ;;
A co do zostania to no coz ucze sie jezyka wiec kto wie ^^
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (14-08-2021 o 20h03)
1. Obsydian
Właśnie dotrwałam za 65 many skrzydełka które chciałam ! Jak ja się cieszę!
Cena raczej spoko, a przynajmniej nie będę miała żalu że po evencie zostanę bez nich
1.Absynt
Pomyliłam kolory i zaczęłam licytować naszyjnik w kolorze, którego nie chce. Boję się, że stracę mannę, bo nikt jej nie przebije a licytacja kończy się dzisiaj w nocy, to jeszcze na żadnym evencie się tak nie myliłam i robiłam takich głupot
@down naszyjnik tancerki z tego pierwszego/głównego koloru. Z deklinacji z fioletem i nefrytem/turkusem.
Ostatnio zmieniony przez Acerola (14-08-2021 o 22h30)
1. Obsydian
@Acerola. A jaki naszyjnik? W jakim kolorze? Możesz wrzucić zdjęcie?
Ostatnio zmieniony przez Markiz (15-08-2021 o 08h38)
1. Cień
To dawaj znać Tryph ja dziś żyjesz i czy wgl przeżyłaś sama!
Mi się podoba ta wróżka cała, czy tam elf, reszta tak meh. A do tej pory mam tylko skrzydła ze swojej kolorystyki :I
1. Obsydian
Cześć :3 Przeżyłam! Najadłam się w oprór i nawet nikt nie zwracał na mnie zbytniej uwagi.
Ja złapałam delfina i wzięłam różową kieckę od @Shairam, a to były moje dwa targety na ten event, teraz chciałabym JAKĄKOLWIEK szmatkę na twarz, ale chowaniec uparcie nadal jej nie przyniósł. D:
2. Obsydian
@Kalipso a jaki kolor wróżki chcesz? Perłowy czy blady róż?
@Vandea. No to cieszę się, że spotkanie nawet się udało . Tymi zasłonkami na twarz się nie przejmuj, twój chowek ma jeszcze mnóstwo dni aby jakąś przynieść. A jak mu się nie uda, to i tak pewnie będą schodzić po grosze na targu po evencie
3 obsydian
Mój chowaniec to się chyba bardzo obraził. Albo robi mi na złość... albo lubi zarabiać maane na itemkach, które mi nie są potrzebne
914
Ostatnio zmieniony przez Shairan (15-08-2021 o 12h30)
1. Obsydian
@Shairan on po prostu dba o twoje finanse
2 obsydian
@Myrida robi to w bardzo chamski sposób, ale na to nie narzekam. Mam już 18500 ponad ponad 1000 uzbierałam na pierdołkach na evencie, więc jestem z tego zadowolona.
Mini gry nadal nie ruszam.
Jejku, Wy też macie takie upały? obecnie mam 32 stopnie
Ostatnio zmieniony przez Shairan (15-08-2021 o 12h31)
1. Cień
Tak, tragiczne upały, mam ochotę wejść do wanny z lodem ;w;
1. Obsydian
U mnie jak wieje wiatr to jest całkiem przyjemnie, a jest taki delikatny i chłodny . Gorzej jak przestaje wiać. W tedy jest problem i pojawia się duchota
2.Obsydian
@Myrida, umierałam z przejedzenia, ale za to szczęśliwa. Ciast było od groma, plus tort, bo urodziny, a nikt nie uprzedził, że będą jeszcze lody... A kolacja właściwie była drugim obiadem.
Mam nadzieję, że tak będzie, bo szkoda mi wydawać na to ZM... Chociaż still better niż właściwy strój za ZM. Nawet myślałam o kupnie tego body w różowo-białej wersji, ale zwyczajnie szkoda na to ZM - sukienka ze stroju doładowanie dla przykładu kosztuje o 10 ZM mniej.
Jakbym miała wybierać to chyba jest oczywisty wybór...
@Shairan, Twój chowaniec targa Ci różowe rzeczy dla mnie...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (15-08-2021 o 13h29)
3 obsydian
@Ona poluje na Twoją maanę, cwaniara
@Myrida ja poprosze troszku tego wiatru ;-; U mnie wszystko stoi w miejscu.
915
Ostatnio zmieniony przez Shairan (15-08-2021 o 14h09)
1. Obsydian
@Shairan, a ja myślałam, że ona tak z dobrego serca...
2. Obsydian
@Vandea oj tam, po prostu ona jest urodzonym bizneshowkiem! Znajduje to co się sprzeda. I sprzedawca zadowolony i kupujący ;P
Zauważyłam że zapomniałam wstawić ostatniego sokoła na wyzwaniach. Lecę to naprawić
Ostatnio zmieniony przez Myrida (15-08-2021 o 14h28)
2.Absynt
Wróżka wiosenna jest, zimowa jest, letnia jest, jesienna ma zaraz przyjść.
Syrena letnia jest w ilości ogromnej, jesienno halloweenowa też, ale nie ma żadnej wiosennej ani zimowej
Mam nadzieję, że gdy skończą się wróżki to dostaniemy coś w zamian. Nową serie stworzeń, albo Beemoov jeszcze to pociągnie do muzycznej i wielkanocnej wróżki albo dostaniemy jakieś koszmarki muzycznej i wielkanocnej syreny
1. Obsydian
Mi za to mój darmozjad zaczął znosić w ekspresowym tempie odcienie różu, fioletu i turkusu. Może nawet dostanie jeszcze jeść w tym miesiącu XD
Propos gorąca - Kto jedzie ze mną jutro nad wodę?
Od dwóch lat nie pływałam chociażby w basenie ^^'
@Myrida przekieruj ten wiatr do mnie.
2. Obsydian
@Myrida, to czemu mój nie znosi mi tego co ja chcę jak wie, że ja nic nie sprzedaję...
Już idę zobaczyć tego sokoła.
@Rue, napisz coś jeszcze oprócz blokady
Ostatnio zmieniony przez Rué (15-08-2021 o 15h00)