2 obsydian
ciekawe, na jak długo...xD bo do cienia trochę musimy nadrobić
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-05-2021 o 00h17)
Strony : 1 ... 114 115 116 117 118 ... 1325
2 obsydian
ciekawe, na jak długo...xD bo do cienia trochę musimy nadrobić
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-05-2021 o 00h17)
3. Obsydian
Yeet, kolejna. Mam nadzieję, że nie pomyliłem numerków
Ostatnio zmieniony przez TheNightFox (01-05-2021 o 00h20)
1. Obsydian
Robi tu ktoś sumiennie duolingo?
1. Absynt
O wow serio Obsydian się rozszalał, zerkałam tu raz na jakiś czas bo oglądałam serial a tu wygrana za wygraną xD
Ja w gierki gram na apce bo tylko tam mi się nie ścinają. Na przeglądarce dopóki apka nie działała byłam w stanie wyciągnąć max 3 maany z bubble temple i jajek xD
@Cleme ja robię! xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (01-05-2021 o 00h21)
3 absynt
chowka lubie ze względu na łatwą maane, ale robie te gierke jako ostatnią, bo jest strasznie nudna i predzej ją sobie odpuszcze niz pozostale jesli akurat odwidzi mi sie granie
kamienie irytują mnie brakiem sensownej grawitacji, a jajka to po prostu nie moj typ gier
ja mialam zrobic sobie kolacje, bo powolutku umieram juz z glodu, ale musialam wbic nam wygraną!
50 omg, ostatnia wygrana absyntu na 108 stronie :(
@melo wspolczuje haha moj sasiad nade mną tez aktualnie ma jakas imprezke, ale na szczescie mieszka w takim miejscu, ze ciezko sie pomylic z pietrami, bo tylko na jego pietro nie dojezdza winda XD
Ostatnio zmieniony przez Flower (01-05-2021 o 00h27)
1 obsydian
@Melotarí TAPCZAN. Złoto. Uwielbiam.
@CIementine nie wiem co to, nie chce mi się googlować, wiec podejrzewam, że ja nie xd'
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-05-2021 o 00h23)
2.obsydian
@Eva: wiem, gratulacje z okazji 80 dnia XDDDDD
@Shairan, apka do nauki języków
Ostatnio zmieniony przez CIementine (01-05-2021 o 00h23)
3. Obsydian
@Melotarí a może po prostu wpuszczaj ich do siebie i rozkręć alternatywną imprezę? XD btw. Czy tapczan był wart uwagi?
47
Ostatnio zmieniony przez Aida (01-05-2021 o 00h24)
Ostatnio zmieniony przez Roni (01-05-2021 o 00h23)
2. Absynt
@Flo coś słabo z zapłonem
A nie to ja jestem ślepa. Nieważne xD
U mnie sąsiad z dołu często robi imprezy ale są mocno patologiczne. Kilka razy rozwalili szyby w drzwiach na klatkę, później zawsze butelki po alko walają się po korytarzu i już dużo razy wzywano policje x'D Nie polecam.
@Ciem a dziękuję, dziękuję xDD Podejrzewam, że sowa docenia.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (01-05-2021 o 00h25)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (01-05-2021 o 00h29)
1. Obsydian
Ja nawet nie chcę sobie telefonu Eldką zapychać, bo i tak mam mało pamięci, a wolę korzystać na stronie.
@Clem ja nie mam jak się zmotywować, poza tym nie podoba mi się system duolingo, zdecydowanie lepsze jest lingodeer czy jakoś tak, ale z kolei trzeba za nie płacić
2 obsydian
Ach, dziękuję za info ^^
Imprezy sąsiadów... źle wspominam Mieliśmy kiedys worek ziemniaków na klatce, pijani sąsiedzi rozwalili nam ten worek i zimnioki walały się po całej sieni...
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-05-2021 o 00h26)
3.Obsydian
Widzę, że mamy teraz bitwę absyntowo-obsydianową. Gdyby Czino to widziała, robiłaby notatki XD
@Fux, małe kroczki z duolingo to najlepsza rada moim zdaniem XD Przekulałam się prawie rok a i trochę słownictwa wpadło
48 wygrana
Ostatnio zmieniony przez CIementine (01-05-2021 o 00h25)
Ostatnio zmieniony przez Roni (01-05-2021 o 00h26)
1. Cień
Przychodzę tutaj po raz ostatni zablokować moją CIEMNĄ BLOKADĄ, dobranoc i miłej bijatyki wam życzę xD
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (01-05-2021 o 00h27)
1 obsydian
Właściwie, ja też się już zbieram. Jestem cała z betonu, dobrze by było się wykąpać xD
@Fillia branoc!
mały blok wyszedł :V
//Miłej nocy wszystkim życzę. ♥
Ostatnio zmieniony przez Shairan (01-05-2021 o 00h29)
2. Obsydian
@Fillia, dobrej nocki, byłaś ostatnim bastionem swojej straży... póki co XD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (01-05-2021 o 00h28)
1. Cień
Ja jestem, ale tylko czytam c:
1. Obsydian
@Clem ja wiem, ale mam wrażenie, że tam gramatyka jest zrobiona po łebkach, a tbh mi bardziej na gramatyce zależy, bo słówka to zawsze tam jakoś się znajdą
1. Obsydian
zobaczymy jak długo wytrzymają XD
Dla mnie w nauce języka najważniejsze jest przyswajanie go, jak dziecko. Z tego też powodu grama schodzi na dalszy plan, bo jak mózg się przyzwyczai to przyjdzie gdzieś po drodze