1. Absynt
Reni twoja sygnaturka aktualnie ratuje całą sytuację. <3

Strony : 1 ... 1143 1144 1145 1146 1147 ... 1325
1. Absynt
Reni twoja sygnaturka aktualnie ratuje całą sytuację. <3
1.Absynt
Renissance ta świnka jest przesłodka, ale ogonek najlepszy
Ostatnio zmieniony przez Floy (25-07-2021 o 16h04)
1. Obsydian
a ja się wcale nie zdziwię jeśli ludziom obrzydło siedzenie na forum
1 obsydian
Część ludzi jest tyż w pracy. Ja od 7:30 dzisiaj męczę. Ale fakt, sama niezbyt mam ochotę wchodzić. Pewnie też po odcinku się coś ożywi.
@Lea czujesz się już dobrze?
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (26-07-2021 o 10h28)
1. Absynt
A przyjdę przywitam się.~ Wczoraj przykleiłam się w końcu po trzech dniach tak konkretnie do Genshina, bo po tych trzech dniach pracy to tak lipa była. >.>"
Dzisiaj aktualizują mi chipa, a jutro mam na 7. Chyba muszę mieć w pogotowiu, że L4 się szykuje.
Ostatnio zmieniony przez Faren (26-07-2021 o 14h04)
Ostatnio zmieniony przez Lea (26-07-2021 o 10h40)
3.Absynt
Jak to jest, że zawsze gdy zapraszam tutaj kogoś do znajomych, bo mi się nick kojarzy z grą/serialem to ta osoba nigdy tego nie akceptuje. Trzeci raz mi się tak dzieje i to naprawdę frustrujące.
A przy okazji wbijam wygraną hehe
819
Ostatnio zmieniony przez Floy (26-07-2021 o 14h05)
1. Absynt
Oh jak miło, wygrana xD
Ja po szczepieniu. Ręka mi już drętwieje. Lekarz powiedziała, że po drugiej dawce AZ nie powinnam mieć żadnych objawów. Zobaczymy. Nastawiam się na L4, bo mój organizm zawsze zachowuje się wyjątkowo. xD
gifek dla Van <3
1. Obsydian
Faren, współczuję tej ręki.
Też niedługo mam szczepienie, oby przeszło bez bólu, bo pierwsza dawka była nieprzyjemna
2 obsydian
@Lea to dobrze, że się poprawiło
@Faren a jak Twój chip, działa już? Jakaś kończyna wyrosła?
@Noku oby poszło sprawnie i bezbolesnie ^^
łapaj Vandeła
1. Absynt
Shairan aktualizacja jeszcze chyba trwa, bo ręka nadal mi drętwieje. xD
POV: kiedy Valnęła tu zagląda
Ostatnio zmieniony przez Faren (26-07-2021 o 16h19)
2. Cień
Dzień dobry
Wpadam na chwilę podzielić się krótką refleksją, że już po jednym dniu na wyjeździe jestem pewna, że nienawidzę klimatu śródziemnomorskiego xd
Bitwy niestety ostatnio coś cichną, ale z drugiej strony może dużo osób wyjechało po prostu na wakacje
@Faren Dużo zdrowia po tym szczepieniu, trzymam kciuki żeby nie było żadnych cięższych objawów
Ostatnio zmieniony przez Idriana (26-07-2021 o 18h09)
1. Absynt
Idriana ta cisza to w sumie ma swoje drugie dno ale na wakajki pewnie też większość pojechała, zazdroszczę >.<"
I dziękuję. Może jutro tryb umierania się nie załączy nagle jak będę w pracy. >.>"
1. Absynt
Jelonku a mogę być ja? ;3 Chociaż też nie pogadam zbytnio. Jutro wyjątkowo praca na 7 rano. >.>"
1. Absynt
O matko rzeczywiście tu pustki. Będę pierwsza dzisiaj a zaraz południe :o
1. Obsydian
Najwyraźniej mamy dziś spokojny dzień na forum
Sam mam ochotę przespać cały dzień