3. Obsydian
A właśnie, falafel, miałam pytać ale moją uwagę odciągnęła sprawa mojej wypłaty. Co to w ogóle jest? XD Wybaczcie niewiedzę
882
Ostatnio zmieniony przez Myrida (24-07-2021 o 22h31)
Strony : 1 ... 1141 1142 1143 1144 1145 ... 1325
3. Obsydian
A właśnie, falafel, miałam pytać ale moją uwagę odciągnęła sprawa mojej wypłaty. Co to w ogóle jest? XD Wybaczcie niewiedzę
882
Ostatnio zmieniony przez Myrida (24-07-2021 o 22h31)
1 obsydian
Szczerze mówiąc, nigdy tam nie jadłam. Ale wiem jakie kulki masz na myśli, też lubię :3
@up to takie kotleto(kulki) z ciecierzyco, ale takiego kotleto mój osobisty Letho z Guleto nie smaży D:
Ostatnio zmieniony przez Shairan (24-07-2021 o 22h33)
1. Absynt
Myrida spokojnie podam mu specjalnie zawyżoną dziesięciokrotnie xD
Myst a w Radomiu nada jest potrzebny paszport by się wydostać z miasta czy już wystarczy dowód osobisty? (Wybacz musiałam xD)
1. Obsydian
@Shairan, można się tam całkiem spoczko najeść nawet nie za duże pinionszki. No i zbierasz tam punkciki i możesz potem wymieniać na darmowe żarełko.
Vandeła Janusz. Ostatnio się właśnie tych klusek za darmochę opchałam.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (24-07-2021 o 22h34)
2. Obsydian
@Feren stoją z maczetami na wyjeździe i pilnują żebyś nie zwiała
3 Obsydian
@Van mam troszku daleko, bo jedyny, którego znam, jest kilka miast dalej xD
Każdy ma w sobie wewnętrznego Janusha. Grunt, żeby go oswoić.
883
Ostatnio zmieniony przez Shairan (24-07-2021 o 22h36)
1. Obsydian
@Shairan, a to może faktycznie stanowić problem.
2 obsydian
@Myst to trochę jak w Sosnowcu xD
@Van no, trochę, powiedzmy xD a ja jestem za leniwa, żeby jeździć, bo tam trza mieć maskę, a ja tak średnio w tym stanie, bo dostaje zaraz duszności.
Żegnam się z Wami, do poniedziałku ziemniaczki ;p
1. Absynt
Myrida wykrakałaś. XD Wprawdzie nie z prysznicem ale gościowi korki wywaliło w pokoju. XD
1. Obsydian
@Shairam, nie no to faktycznie nie ma się co telepać...
Doranoc :3
@Jelon, jak zwykle o żarciu
1. Absynt
Jelonku kochany jak nie wiadomo o czym mowa tutaj to mowa o żarciu. XD
A jakaś książka albo chociaż kawałem papieru i ołówka?
1. Obsydian
@Faren korki się nie liczą! Moja wypłata jest bezpieczna
@Deer parę postów wyżej ktoś przestrzegał przed kebabem z jakimiś składnikami (oczywiście nie pamiętam jakimi XD)
@Vandea aż wróciłam się do tego posta XD i znalazłam! Ale obrazków dań nie wrzucę, za późna godzina XD falafel
shaorma
Ostatnio zmieniony przez Myrida (24-07-2021 o 23h52)
2. Obsydian
@Myrida, właściwie to nie o kebsie z falafelem (jest w ogóle coś takiego?) tylko chyba o samym falafelu była mowa, tak ja zrozumiałam @Myst.
1. Absynt
Ale kebsa bym w sumie zjadła. XD Chyba już wiem co będę jutro żarła na kolację xD
1. Absynt
Jelon grasz na moim żołądku jak na mandolinie. XD Mój gruby tył domaga się teraz frytków. XD
1. Obsydian
@Jelon, a to w sumie w miejscach, w których byłam to mi się nie trafiła taka opcja do wyboru, ale ja też jakoś bardzo często nie jem takich rzeczy.
Ale teraz narobiliście mi smaka i chcętnie bym zjadła.
Wybaczcie zasnęło mi się.
1. Obsydian
@Seła, bo temat jedzenia to najbardziej wdzięczny temat świata Ja też już myślę co tam będę sobie jadła w Zakopanem (Zakopanym? - niech mi ktoś wreszcie powiem).
Zacna stylówka!
Absynt 1
Zakopanem, tak jak u Sławomira - miłość, miłość w zakopanem,
polewamy się szampanem ;pp
1. Obsydian
@falafel, takie też miałam skojarzenia, ale u Sławomira jak to u Sławomira mógł się czaić błąd
Ostatnio zmieniony przez Renissance (25-07-2021 o 14h34)
Absynt 1
Ja wiem, że Sławomir może się wydawać głupi, ze względu na to co tworzy, ale to jest naprawdę ogarnięty satyryk i piosenkarz, więc nie ma co się go obawiać ;pp
O tym bólu pośladów było u Maćka Dąbrowskiego (zdvpy), który mu podpowiadał jak ominąć algorytm yt, żeby nie krył go za dolną część pleców owo