1. Obsydian
@Meliah, z każdym postem bliżej niż dalej
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 1133 1134 1135 1136 1137 ... 1325
1. Obsydian
@Meliah, z każdym postem bliżej niż dalej
1. Cień
Dobry wieczór wszystkim
Tak tylko przyszłam podzielić się ciekawostką, że właśnie dowiedziałam się, że usuwają Naszą Klasę xd
1. Obsydian
@Idriana, a to nie usnęli jeszcze?
Ogólnie chciałam się dostać na moje fikcyjne konto i pościągać stamtąd obrazki, ale zapomniałam hasła. XD
1. Cień
@Vandea Zamykają 27 lipca chyba :c Też właśnie zapomniałam hasła, a dużo śmisznych zdjęć tam miałam xd
Tak duża część dzieciństwa odchodzi, ja chcę z powrotem pet party ;;
Ostatnio zmieniony przez Idriana (21-07-2021 o 23h09)
1. Obsydian
@Idrana, ja pierwsze RPy pisałam na naszej-klasie Wtedy też stworzyłam Jureczka, więc feelsy ogromne.
1. Cień
@Vandea Trzeba zapalić internetowy znicz dla tego portalu [*]
Legenda głosi, że ktoś kiedyś kupił eurogąbki xd
1. Obsydian
@Idriana,
...
...
...
kupiłam eurogąbki
1. Cień
@Vandea Czyli jednak legendy okazały się prawdą! Mogę wreszcie spać spokojnie, całe życie chciałam wiedzieć, czy faktycznie kupił xd Ale widzisz, jesteś teraz legendą ^^
Mi rodzice niestety zabraniali nawet tego najtańszego smsa, a tak strasznie chciałam ładne ubranka w pet party :c
Ostatnio zmieniony przez Idriana (21-07-2021 o 23h21)
1. Obsydian
@Idriana, no ja już wtedy swój telefonik miałam.
Dobra ja znikam z forum.
1. Absynt
Usunęłam konto na naszej klasie jeszcze za czasów jak grono.net funkcjonowało, ale robiło z siebie kopię facebooka. xD Stare czasy xD Pamiętam, że kiedyś na nk wrzuciłam swoje imię i nazwisko w katakanie i miałam włączone podglądy kto odwiedza mój profil, jakiś typo przyszedł i sobie to skopiował wklejając do siebie nawet nie wiedząc co to. xD Jak mu zwróciłam uwagę publicznie pisząc komentarz na profilu to usunął te znaki razem z komentarzem. xD Ale nie miałam jako takich wspomnień z tym portalem, więcej z gronem. XD
1. Cień
@Vandea W takim razie zupełnie nie dziwię się, że kupiłaś te eurogąbki
I pa pa, miłej nocy ^^
@Faren A to z kolei grona zupełnie nie kojarzę, właśnie bardziej team nk zawsze byłam Ale historia z imieniem i nazwiskiem niezła, niektórzy nawet przy kopiowaniu zupełnie nie myślą XD
I ja chyba będę się powoli zmywać, dobranoc wszystkim ^^
Ostatnio zmieniony przez Idriana (21-07-2021 o 23h36)
1. Absynt
To ciekawe bo grono było dość mocnym portalem społecznościowym i nawet miało swoją kartę płatniczą. Największy szpan się miało jak przy nicku miało się 500+ bo to oznaczało dużą ilość znajomych, a konto można tam było założyć tylko przez zaproszenie od innej osoby wysłane bezpośrednio na mail. Wydaje mi się nawet, że grono powstało przed NK, ale kiedy tylko zaczęli przypominać wyglądem FB zaczęli upadać, aż w końcu ludzie się rozeszli na inne portale. >.>"
I dobranoc każdemu~
1. Obsydian
dzień dooobry
grono, wcale z tego nie korzystałam, miałam konto ale nic na nim nie robiłam. Dla mnie to był słaby portal. Całe życie toczyło się na NK a gdy wleciał śledzik to już zbliżał się koniec portalu.
2. Obsydian
Ja o gronie nawet nie wiedziałem. Tylko nasza klasa. I tam korzystałem głównie z gier. Najlepsza była ta ze zwierzakami i dekorowaniem im domu.
Ostatnio zmieniony przez Noku (22-07-2021 o 09h50)
3 obsydian
Ja też nie widziałam, że istniało jakieś grono. Dowiedziałam się stosunkowo niedawno xD
859
Ostatnio zmieniony przez Shairan (22-07-2021 o 10h10)
1. Obsydian
Co to epuls XD brzmi jak nazwa pulsometru
1. Cień
Ja z wyżej wymienionych znam tylko naszą klasę. xD
Ostatnio zmieniony przez Canthra (22-07-2021 o 10h43)
1. Obsydian
Dzień dobry.
Wreszcie byłam na paznokciach i czuję się dopieszczona.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (22-07-2021 o 10h40)
2. Obsydian
uuu Vandeła pokaż te pazurki
XDDDDDDDDDDD właśnie dostałam powiadomienie z yt "to już koniec naszej klasy" XD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (22-07-2021 o 10h44)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (22-07-2021 o 10h47)
2. Cień
Ja byłam na niej z miesiąc temu z tego co pamiętam. I już wtedy widniało powiadomienie że będą ją zamykać.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (22-07-2021 o 10h47)
1. Obsydian
ja już pisałam, mam słabą lampę do przedłużania, a chciałbym chociaż pochodzić raz na ruski rok w długich pazach, tak to robię sama c:
mnie też czeka fryzjer, zamyśliłam sobie grzywkę
2. Obsydian
Nic specjalnego, zwykły french, ale że ja przez większość czasu nie mam zrobione nic...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Vandea (22-07-2021 o 10h49)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (22-07-2021 o 10h51)