3 obsydian
@Noku wyśle Ci trochę chłodku w wiaderku, podzielę sie tym dobrobytem.
Mnie jakiś komar też ukąsił, w sam środek stopy. Ależ mnie to męczy xD
862
Ostatnio zmieniony przez Shairan (22-07-2021 o 13h08)
Strony : 1 ... 1135 1136 1137 1138 1139 ... 1325
3 obsydian
@Noku wyśle Ci trochę chłodku w wiaderku, podzielę sie tym dobrobytem.
Mnie jakiś komar też ukąsił, w sam środek stopy. Ależ mnie to męczy xD
862
Ostatnio zmieniony przez Shairan (22-07-2021 o 13h08)
1. Obsydian
Hej hej jestem na wyjeździe ale przypomniałam sobie o eldce, że nie skończyłam muzycznego eventu ale już za późno
@Shairan rzuciło mi się w oczy, że masz te spodenki ze sklepu fajnie, że eksperymentujesz ze starymi itemkami.
@down na zbieraniu stroju od Huang Chu
Ostatnio zmieniony przez Nepente (22-07-2021 o 14h13)
2. Obsydian
@Nepete, szkoda że Ci się nie udało ;(
Na jaki etapie skończyłaś?
3. Obsydian
pocieszę cię że mało ciekawe są te ubrania więc dużo nie tracisz
chyba że miałaś swój faworyt to współczuję
863
Ostatnio zmieniony przez Mystification (22-07-2021 o 14h19)
1. Obsydian
@Nepete, nawet jednego stroju nie udało się skompletować?
@Myst, świetna stylizacja taka magnetyczna
2. Obsydian
dziękuję <3 chciałam w końcu wykorzystać tą muzyczną narzutkę
Ostatnio zmieniony przez Mystification (22-07-2021 o 14h21)
3. Obsydian
Nie, dwa pozostałe mam skompletowane, tylko Chu mi została, to miałam na myśli ^-^
Myślę że pojedyncze elementy ich strojów mają potencjał, ale i tak na razie siedzę w stylce z pająkową bielizną, bo od dawna chciałam taką zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Nepente (22-07-2021 o 14h24)
1. Obsydian
@Nepete, a sukienkę od Chu udało się odblokować? To chyba najlepszy element tego stroju.
@Myst, szacuneczek Ja totalnie nie wiem do czego to przyłożyć.
1. Osydian
No właśnie nie udało mi się sukienki, ale teraz mogę tylko marudzić i korzystam z tego
3. Obsydian
Hejku, hejku! O czym to ciekawym rozmawiamy?
@Vandea potwierdzam, skukienka ze stroju Chu to w sumie jedyne, co jestem w stanie użyć :')
Wygrana
865
Ostatnio zmieniony przez Arha (22-07-2021 o 15h24)
1. Obsydian
@Nepete, zawsze zostaje liczyć, że będą do kupienia za rok w butiku.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (22-07-2021 o 16h36)
1. Obsydian
O jutro już mogę kluć chowańca, ale pewnie zanim zużyję energię królika to wykluje mi się dopiero jutro.
Mam nadzieję, że wykluje się chłopiec...
2 obsydian
@Nepente dziękuje! Cieszę się, że Ci się podoba ^^
@Van o Anubisie, czy nie powinieneś mieć jednak długich blond włosów, niebieskich oczu i dwóch jabłuszek? xD Bardzo wiernie Ci wyszła stylka, well done! Trzymam kciuki za chwoka.
Ale ja mam pecha. Dali spersonalizowane promki w lolu na skiny, a ja zamiast 6, mam tylko 1... jak żyć xD
1. Absynt
Ale dawno tutaj nikogo nie było xD
Jeśli ktoś tu jest i grał w 2 odcinek NE. Jak nazwaliście swój miecz? Bo ja nie wiem, czy nazywać go "Ezarel" jak prawilna wdowa po stracie, czy jednak wymyślić coś sensowniejszego XD
1. Obsydian
@Shairam, niestety Eldarya nie oferuje wyglądu Gardy od tyłu. :<
Ale autentycznie zrobiłabym Ci go jakby było z czego.
A za komplement dziękuję :3 Sama jestem z tej stylki zadowolona. Oczywiście powiem co z jajka wyszło.
@Ruby, ja swój nazwałam Grond, to jest młot Melkora/Morgotha (ta akurat ktoś kojarzy...)
1. Cień
@Ruby Już zdążyłam zapomnieć, jak mój miecz nazwałam, ale chyba było to coś nawiązującego do New World Order, bo hehe memy xd
1. Obsydian
@Ruby-nova ja miecz nazwałam "Farewll" i to z dwóch powodów.
1. Żeby uczcić pamięć jedynego prawego szefa Obsydianu i tym samym uczcić pamięć.
2. Bo gdyby garnek jednak zechciał włożyć go z jednej strony klaty pewnego xxxxx i wyciągnąć z drugiej, lub kogokolwiek innego, to farewell może być też uznane jako kpina i oznaka że nigdy już garnt nie będzie musiał go oglądać.
Nazwa idealna!
A nazwą Ezarela polecam nazwać chowka. Ktoś nazwał swojego "lance" i pisać że kapitalnie czyta się tekst typu "lance wskoczył mi na kolana" XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-07-2021 o 22h15)
1. Absynt
@Idriana @Vandea @Myrida dzięki. Jeszcze mi tylko powiedzcie, będą dialogi z tym mieczem co nie? Tak jak imiona chowańców się pojawiają sporadycznie. Trzeba coś ciekawego wybrać xD
@Myrida XDDD to by było ciekawe, ale już nazwałam ostatnio niestety :"C
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (22-07-2021 o 22h15)
1. Cień
@Ruby Sporadycznie się ten miecz w dialogach pojawia, szczególnie jak Jamon wychwala nas, jakie to imię nie jest piękne i honorowe XD Miecz na koncie przed pożarem miałam nazwany Rezystor i w sumie żałuję, że nie powtórzyłam tej nazwy xd
1 obsydian
@Van słabo się ta elda stara xD
Ja nazwałam chowańca Lancelot xD a miecz Whisper, jak broń Jhina z Ligi.
2. Obsydian
@Ruby-nova najwięcej wzmianki o mieczu i chowku było w odcinku 1-3,może coś w 4. Potem praktycznie nie.
Ale tak,teksty z mieczem też będą . Coś pokroju " chwyciłam xxx i zamachnełam się". Jak dla mnie nagrodę za najlepszą nazwę dla miecza ma ktoś kto wybrał "patelnia" XD. Nazwa legendarna i nie wiem czy da się pobić XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-07-2021 o 22h19)
1. Cień
Chowańca nie wykluwałam, a zupełnie nie pamiętam, czy nadawało mu się jakieś imię w dialogach, więc nawet nie wiem, czy u mnie się jakoś nazywa XD
@Myrida Jak teraz myślę, to przy takich dialogach nazwy "parasol" czy "wałek do ciasta" też sprawdziłyby się całkiem nieźle XD Ale zgadzam się, patelnia to wygryw XD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (22-07-2021 o 22h21)
1. Obsydian
@Shairam, nawet nie ma dobrej fryzury.
@Myrida, właśnie miałam pisać o tej patelnii...
A mój chowaniec fabularny do Legolas.
1. Absynt
@Myrida aż mnie korci by patelnię wziąć XDD wszystkie dialogi są wtedy wygrane xD
Edit:
Trzeba było wziąć tą patelnię, było by tak zabawnie :"D
"Nie mogę się doczekać, żeby wypróbować xxx!"
"xxx być idealną nazwą miecza"
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (22-07-2021 o 22h29)