1. Obsydian
@Lea, no mi właśnie po pierwszej nic nie było za to po drugiej czułam się koszmarnie.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 1129 1130 1131 1132 1133 ... 1325
1. Obsydian
@Lea, no mi właśnie po pierwszej nic nie było za to po drugiej czułam się koszmarnie.
2 obsydian
Mnie teraz nawet arbuz pokonuje, znam ten ból. Oby sie obyło bez takich ekscesów.
@Van piękny Set z Ciebie! I tak robię, wstrzymuje się ") nie chciałabym temu małemu krakenowi zaszkodzić bardziej, niż fakt jaką ma rodzicielkę xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (21-07-2021 o 09h02)
3. Obsydian
Mam nadzieję że mnie dziś nie pokona borówka bo to jedyne co mam do jedzenia XD
855
Ostatnio zmieniony przez Mystification (21-07-2021 o 09h22)
1. Obsydian
@Shairan, aaa! dziękuję ❤ Zawsze miło, że ktoś rozpozna, chociaż teraz jest ściągawka w postaci sygnatury
Myślę, że Horusowi by się spodobał Setu w takim wydaniu i specjalnie pod taką wersję kupiłam tę kieckę Koori, ale powiem szczerze, robiłam kilka podejść, bo nie miałam nic na ręce i potem mnie olśniło i dokupowałam rękawiczki. Dobrze, że mam jeszcze skitrane te AM na takie wypadki.
Mały kraken, padłam. Wiesz, że u mnie to już pewnie zostanie w użyciu? XD
2 obsydian
To fakt, pomogła mi sygna. Co nie zmienia faktu, że naprawdę fajnie się zgrałaś, można go od razu rozpoznać ^^
Krakena stworzyła @Arha, all credits to her xd
@Myst tego Ci życzę. Jakby co, zapraszam na winogrona xd
Ostatnio zmieniony przez Shairan (21-07-2021 o 10h14)
3. Obsydian
zagryzłam ostre kabanosy roślinne borówką, na razie wszystko ze mną ok XD
856
Ostatnio zmieniony przez Mystification (21-07-2021 o 10h37)
1 obsydian
Widzę @Myst, że lubisz wyzwania xD podziwiam, chociaż sama też tak łącze jedzonko xD
2. Obsydian
@Shairan, dżemkujem! Przyznaję, że Setu powoli robi się moim drugim basic lookiem, bo lubiem go wbijać w różne fatałaszki, ale oczyska i mimika są dość charakterystyczne jak u Jureczka. :3
Aczkolwiek brakuje mi w Eldaryi takich typowo egipskich motywów, coś tam jest, ale malutko.
No to muszę przyznać, że kreatywnie... Nie wpadłabym na to, żeby tak bombla nazwać.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (21-07-2021 o 10h52)
3. Obsydian
wiesz co @Shairan po wczorajszej uczcie w kfc i dzisiejszych konsekwencjach takie kabanosiki chyba mnie nie ruszą XD
857
Ostatnio zmieniony przez Mystification (21-07-2021 o 10h58)
1. Obsydian
@Myst, aż mi się przypomniało jak po trzech dniach Pyrkonu i śmieciowego żarcia rzuciłyśmy się z przyjaciółkami na sałatki.
Strona taka czerwona, aż miło.
1. Absynt
Dzień doberek~ Niedawno wstałam, nadal siedzę u chłopa, ale dzisiaj już wracam do domu. Jutro szykuje się maraton trzech nocnych zmian w pracy. Heh.
Widziałam temat zakupów poruszonych przez ciocie Crewedkę i... tu mogę się z nią połowicznie zgodzić. XD Jestem antyzakupowa, ale jak już ruszę na zakupy to leci fortuna zawsze. XD I kończy się zakupami do domu. Dla siebie prawie nigdy nic. ¯\_(ツ)_/¯
Widziałam wyżej też połączenie ostrych kabanosów z borówkami? Nie wiem czemu, ale żarłabym jak zła. XD Ogólnie ostre roślinne są super. <3 Chociaż ostatnio odkryłam zwykłe z jalapeno i też polecam. ;>
Strona taka czerwona, że aż ją zepsułam xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (21-07-2021 o 11h17)
1. Obsydian
@Faren, no nie... Napisałam w złą godzinę.
Ja się na te wegańskie kabanosy czaję, ale coś nie mogę znaleźć albo źle patrzę.
Za to polubiłam się z wegańskim majonezem, różnicy w smaku nie ma, a o połowę mniej kalorii.
1. Absynt
No cóż, tytuł czarnej owcy zobowiązuje. ;>
Ja te roślinne ostre kupuje w najbliższym Kauflandzie, chociaż parę razy zauważyłam że były wykupioe i zostały same zwykłe roślinne, a te są akurat be. >.>"
1. Obsydian
@Faren, to wiele wyjaśnia... Nie mam u siebie Kauflanda
Mam Biedronkę, Lidla i Netto.
1 Cień
Wow, są jeszcze ludzie którzy nie wykluli chowańca od bimufu? xD
1. Obsydian
@Taara, ja nie wyklułam, bo mój króliczek ewoluuje za trzy dni.
1. Absynt
Taruś mówisz o tym z licznika? Ano na ten przykład ja? xD Ale ja wierna pandziowi jestem xD
1 obsydian
Raz powąchałam wegańskie kabanosy i... nope. Nope.
@Taara a czemu każdy miałby go wykluć, bo chyba nie zrozumiałam?
Pasuje mi moja drafka
2. Obsydian
@Shairan, chyba chodzi o jego super-staty.
A ja go generalnie chciałam wykluć zanim się dowiedziałam, że ma super-staty, pff.
1. Absynt
Chyba teraz to jest najlepszy chowek w grze jeśli chodzi o energię. Ale co kto lubi, wolę ekonomicznego pandziołka. ;3
Jestem leniwą panią domu. Zamiast zribić naleśniki to je zanówiłam z pobliskiej naleśnikarni. XD
1 obsydian
@Van, wiem pamiętam, jak o niego walczyłaś. A co ta bestia je?
@Faren ja też wolę chowka, który sam żarło znosi. Mam więcej maany na odcinki ^^(też wolałabym zamówić naleśniki, niż je robić)
Ostatnio zmieniony przez Shairan (21-07-2021 o 12h05)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (21-07-2021 o 12h06)
1. Absynt
Na francuskim koncie eksperymentuje z chowkami, ale też na zasadzie "co ładne", by ostatecznie i tak zawsze wrócić do Rawista, bo tam na tego konia mnie stać i tak bardzo na maanie mi nie zależy. XD
1. Obsydian
@Shairan, on je Melodię we fiolce (to samo co Galorze)
Mnie się on generalnie kojarzy z tym zwierzakiem Seta, bo to też takie niewiadomo co i chciałam go nazwać Set, ale @Tivia mi zwróciła uwagę na pióra i wyszło takie zmutowane dziecko Horusa i Seta - Horuset i tak go nazwę o ile nie wskoczy mi dziewczynka.
Jak będzie dziewczynka to nie wiem co zrobię.
2. Obsydian
@Shai bo je się je a nie wącha te o dziwo nie są takie złe może dlatego że są ostre. Wzięłam wgl szybko w ręce wege gyros ale szkoda mi się pieniędzy zrobiło XD i odłożyłam. Więc z wege żarcia muszę się zadowolić jedynie kabanosami i hummusem. Wiecie jest spora różnica w takich zwykłych kabanosach a tych roślinnych jeśli chodzi o skład, ja lubię kabanosy a po takich mięsnych to lepiej nie jeść nic przez resztę dnia xd
Ostatnio zmieniony przez Mystification (21-07-2021 o 12h18)