3 obsydian
No domowe the best, chociaż odkryłam super lokalną pizzerie. U nich nawet zimna pizza jest super
852
Ostatnio zmieniony przez Shairan (20-07-2021 o 20h56)
![https://zapodaj.net/images/d9196e9874001.png](https://zapodaj.net/images/d9196e9874001.png)
Strony : 1 ... 1127 1128 1129 1130 1131 ... 1325
3 obsydian
No domowe the best, chociaż odkryłam super lokalną pizzerie. U nich nawet zimna pizza jest super
852
Ostatnio zmieniony przez Shairan (20-07-2021 o 20h56)
1. Cień
O dzieciach mówiąc to wkopałam się w zajmowanie się jutro trzema małymi kuzynkami i moją siostrą, muszę przygotować moją cierpliwość na to wyzwanie xD
@Arha Też za popcornem nie przepadam, ale nie tyle ze względu na smak, co na osadzanie się między zębami, niewygodne to strasznie xd
A jak pizza to team neapolitańska <3
Ostatnio zmieniony przez Idriana (20-07-2021 o 20h55)
2. Cień
Dobra, jak pizza to każda, tylko bez pieczarków :3
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (20-07-2021 o 20h57)
1 obsydian
@Idriana ja mam obawy zajmować się jednym, a co dopiero trzema xD ale sobie wyzwanie dałaś
1. Absynt
Ja uważam że jak pizza to byle jaka byle na ostro i z mięskiem i bez keczupu! Kto dodaje keczupu do pizzy? Mamy już na niej sos pomidorowy >.>"
1. Obsydian.
Ale że jak to bez pieczarek i ketchupu. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
1. Cień
Kepucz i sosy na picke to wgl wymysł polski, prawdziwa picka tyko ew z oliwią UwU
Faren, łapaj stół, masz wprawę!
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (20-07-2021 o 21h02)
1. Absynt
Dla mnie dodawanie jakiegokolwiek dodatkowego sosu do pizzy to psucie smaku pizzy. XD A pieczarki zjem, oliwkami pogardzę, ale jaknsię trafi jakaś taka przypieczona mocniej to już zjem. XD
1 obsydian
Cóż to za świętoradztwa się tutaj odbywają
Może zmienię temat. Kto chce zobaczyć mojego jednookiego bandytę z futerkiem?
1. Absynt
Kalipso ciężko łapać stoły na telefonie z baterią ziemniaka ale łapię ┬─┬ノ( º _ ºノ)
Ja chcę! Poka świniaka!
1 obsydian
@Faren dasz radę potęga świętego lola będzie z Tobą, czy coś :V Chociaż ja bym zdecydowania wolała łapać krzesła, bardziej poręczne to to. Albo pontony D:
Jednooki bandyta
2. Cień
Omg, jaki słodziak *w*
Shairan, a czemu jednooki bandyta jest jednooki? :o
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (20-07-2021 o 21h11)
1. Obsydian
No ja wiem, że z oliwą lypsza, ale w większości wypadków to ni mo oliwy, ale bez sosu to taka sucha jest.
@Shairan, jak napisałaś o jednookim bandycie z futerkiem to pomyślałam o Nevrze...
1. Absynt
Awww dużo futerka <3
Vandea ja rozumiem, że jednooki od razu kojarzyć się może z Nevrą, ale czemu futrzasty? XD
1. Obsydian
@Faren, zakładam, że gdzieś ma futro...
2 obsydian
Ja też bym chciała wiedzieć, czemu futrzasty z Nevrą? xD""
/Ach, no cóż... tylko Karuto miał widoczne futro, sądzę, ze nasi chłopcy sa gładcy jak heblowana deska.
@Kalipso miał operację usuniecia oka. Prawdopodobnie sianko mu się wbiło w dziąsło i przebiło pod oczko, które niestety było nie do uratowania, a zagrażało jego życiu.
Timo dziękuje za komplementy :3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (20-07-2021 o 21h16)
3. Obsydian
@Shairan a to biedactwo, taki pech z tym siankiem. Pewnie szansa jedną na milion. Ale dobrze, że nie wdała się infekcja i udało się go uratować.
853
Ostatnio zmieniony przez Myrida (20-07-2021 o 21h18)
1. Cień
Coooo?! Sianko? W oczko przez dziąsło? Współczuję
Bosze, teraz sama będę uważać co jem :x
1. Obsydian
@Shairan, utulaj ode mnie też i niech się trzyma :3
1. Absynt
Może jeszcze pszczoły nas zaskoczą i okaże się, że Nev potrafi zamienić się w małego futerkowego nietopra. XD
2.Absynt
Faren chce to zobaczyć, ale Chrome'a już chyba nie można przebić
1. Obsydian
Ej to by było całkiem urocze.
2 obssydian
@Kalipso spokojnie xD świnka ma mały łepek, więc oczy są blizej szczęki siłą rzeczy, też ze względu na budowę głowy. Ludziom to raczej nie zagraża ^^"
@Myrida No wet powiedział, że częściej świnki mają operacje po walkach ze stadem, niż takie przypadki. Ale grunt, że udało się uratować świnkę.
@Van on jest ciagle tulany, bo bardzo to lubi :3
@Faren to by było całkiem zabawne xD
@Floy przepraszam, ale na początku myślałam, że robisz cosplay muchy ;-; Jak weszłam w postać to zmieniłam zdanie. Z tą latarnia epicko Ci wyszło.
1.Absynt
BHAHHAHAHA Shairan piękne porównanie to lecę do garderoby dodawać strój do ulubionych i chrzcić go "Cosplay muchy"