1. Absynt
Vandea no właśnie, czy tu w takim razie kończy się rozejm Absydianu? ;<
![https://i.imgur.com/AT0m3Yz.png](https://i.imgur.com/AT0m3Yz.png)
Strony : 1 ... 1081 1082 1083 1084 1085 ... 1325
1. Absynt
Vandea no właśnie, czy tu w takim razie kończy się rozejm Absydianu? ;<
1. Obsydian
@Faren chcesz czasowo zawiesić?
2. Obsydian
Cześć wszystkim.
Spać mi się chce jak nie wiem co, a nawet jeszcze nie ma 21... Ale cóż trzeba dotrwać do 22 i potem można iść spać. I w piątek czeka mnie pakowanie na wyjazd. Nie wiem jak to ogarnę, ale będzie trzeba. Poza tym o czo chodzi z tym zawieszaniem?
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (14-07-2021 o 20h39)
3 obsydian
No, odwiesimy rozejm, a cień się znów rozkula :V
Burza u mnie, kto chce troszkę?
764
Ostatnio zmieniony przez Shairan (14-07-2021 o 20h40)
1. Absynt
Tak to jest z tymi bitwami. Rozejmy, sojusze, a i tak później każdy sobie do gardeł leci. ¯\_(ツ)_/¯ Chociaż ja bym nie chciała. Moje sub obsydianowe serduszko krwawi. ;<<
Shairan u mnie alerty już poszły w nocy/rano będę miała burzę. Idealnie bo przecież na rano mam pracę, a po co w pracy mieć suche spodnie ಠ_ಠ
Ostatnio zmieniony przez Faren (14-07-2021 o 20h42)
1obsydian
A daj spokój z tymi alertami xD Jakiś niebezpieczny świr w Czewie popełnił zbrodnię i też wysłali alert, że groźny przestępca... z linkiem, który nie działał xD
1. Absynt
Igris jak leje to mam wszędzie wodę i mam mokre nogawki po same łydki. >.>"
1. Obsydian
Właśnie że link działał, znajomy mi go wysłał XD
Cieszę się, że u mnie tylko alerty o burzach
1. Obsydian
Kurczę u mnie na rano był alert, po południu lało i się uspokoiło. Mogłoby jeszcze trochę.
@Faren nie zazdroszczę tego braku szczelności. A może drugie spodnie na zmianę gdzieś w torbie dałyby radę?
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (14-07-2021 o 20h56)
2. Obsydian.
Dobrze ludziska, ja już uciekam spać, jeszcze dwa dni wstawania o czwartej rano.
1. Absynt
Druga para spodni byłaby w sumie dobrym pomysłem. Gdyby mi się chciało nosić tyle ubrań do pracy xD Wystarczy że noszę koszulę i marynarkę xD Jestem za leniwa >.>"
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (14-07-2021 o 21h09)
1 obsydian
Z mojej leniwej natury, wolałabym siedzieć w mokrych xD
@Noku no niektórzy dostali dobre linki, ja dostałam dwa smsy.
nawet mam ss
Ostatnio zmieniony przez Shairan (14-07-2021 o 21h15)
2. Obsydian
Shairan, a to zwracam honor.
Moje koty wniosły martwego robaka do łóżka moich rodziców ;;
3. Obsydian
765
Noku współczuję. Mam nadzieję, że koty nie zostały wygnane za to przestępstwo?
Sheiran jak widać naprawili swój błąd i wysłali drugi raz, aby nie było
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (14-07-2021 o 21h21)
1. Obsydian
Koty nie zostały wygnane, tylko sam robaczek został wyrzucony. I oczywiście Ivan uznał, że to okazja do aportowania i przyniósł robaczka z powrotem
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (14-07-2021 o 21h33)
1. Obsydian
No to ładnie. Jestem tak zmęczona, że nie umiem w konwersacje. Także wybaczcie mi, ale uciekam odmóżdzyć się i obejrzę przed snem Atypowego.
Sheiran przebrałabyś się na pewno.
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (14-07-2021 o 21h34)
1. Absynt
Seła czy twój pies to na pewno pies a nie kot? Po kocie bym się spodziewała padliny w domu, ale po psie? xD Że też po drodze nie zeżarł tego. xD
1 Cień
Witam bitwy, u was też taka ładna burza?
2CIEŃ
Shairan u mnie burzy brak, powietrze tropikalne jak w dżungli... Już wolałabym te burze o ile temperatura, by po niej spadła xD
W takie dni ciesze się z pracy w centrum handlowym, tam przyjemny chłodek mam.
Sea & Noku mój kocur połowa na chrabaszcze, teraz na muchy, jest bardzo łowny... Szkoda, że w domu na pająki tak chętnie nie poluje xD ale lepszy rydz niż nic. Niestety też mi robale do sypialni znosi... Dlatego zamykam drzwi hyhy mam gałke, jej przynajmniej nie otworzy.
Faren niestety ja w pracy muszę chodzić na czarno, więc idę już w czarnych spodniach, a na miejscu zmieniam tylko bluzkę. Mega upierdliwy, ale zawsze może być gorzej nie? :>
Tara ja w Gdańsku jeszcze burzy nie mam... Ma być nad ranem koło 2-6^^
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (14-07-2021 o 23h10)
1. Absynt
Halo halo Cienie sio!~
W Łodzi teraz ładna burza była. Taka z trąbą powietrzną. ;]
Prawie miałam relacje na żywo jak sobie na discordzie rozmawiałam z Yoru.
Serafiel ja też muszę na czarno, dlatego spodnie mam już na sobie. Na to koszula i czarna marynarka. Buty też czarne żeby się nie odznaczały. Nawet skarpetki mam czarne! Maska też musi być czarna albo jednorazowa. >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (14-07-2021 o 23h18)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (14-07-2021 o 23h21)